• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۵۱۳۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۱
کیش » اجتماعی
جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش خبر داد:

ممنوعیت تردد بدون ماسک در جزیره کیش

جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش گفت: براساس مصوبه ستاد مبارزه با کرونا کشور ساکنین و گردشگران جزیره کیش بدون ماسک حق حضور در مجامع عمومی را ندارند.

ممنوعیت تردد ساکنین و گردشگران جزیره بدون ماسک در اماکن عمومیبه گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، مصطفی خانزادی با حضور در برنامه زنده روی ماه شبکه کیش از بهره گیری حداکثری ظرفیت قانونی شورای سلامت کیش با متخلفین درحوزه بهداشت خبر داد و گفت: براساس مصوبه ستاد مبارزه با کرونا کشور ساکنین و گردشگران جزیره کیش بدون ماسک حق حضور در مجامع عمومی را ندارند. 
وي گفت: هدف اصلی،رعایت ضوابط بهداشتی ابلاغ شده از سوی شورای سلامت کیش است و اصنافی که موازین بهداشتی را رعایت نکنند با اینکه به مدت یک ماه از فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد به عنوان متخلف برای آگاهی عموم مردم اطلاع رسانی می شود.

خانزادی خاطر نشان کرد: تاکنون برخی بخش ها ضوابط بهداشتی را با حساسیت و دقت نظر لازم رعایت کردند و سلامت خود و دیگران را به جای جنبه های اقتصادی در اولویت کار خود قرار دادند.
وی با بیان این که در سه ماه گذشته کسب و کارها در جزیره کیش متحمل خسارات اقتصادی ناشی از ویروس کرونا شدند گفت: قصد داریم امسال جشنواره تابستانی را برگزار کنیم تا بخشی از خسارات وارد شده جبران شود ولی در صورت رعایت نکردن ضوابط بهداشتی شوک دوم بر اقتصاد جزیره وارد می شود و ضرر آن متوجه تمام ساکنین و فعالین اقتصادی جزیره کیش خواهد شد.

مصطفی خانزادی گفت: با رعایت نكردن ضوابط بهداشتی و تحت تاثیر قرار گرفتن سلامت ساکنین جزیره کیش، شرکت های هواپیمایی، هتل ها، و مراکز تجاری و گردشگری تعطیل خواهند شد و خسارات اقتصادی بدی را به دنبال خواهد داشت.
جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش، گفت: اگر ضوابط و بهداشت فردی رعایت نشود دچار سرنوشت مناطقی از کشور خواهیم شد که به تازگی مجبور شدند تمام مراکز گردشگری، هتل ها و کلوپ ها را تعطیل کنند و متحمل خسارات سنگین اقتصادی شوند.
وي گفت: با رعایت ضوابط بهداشتی برگزاری جشنواره تابستانی می تواند یک امید در رونق اقتصادی جزیره کیش باشد در غیر این صورت آژیر قرمز در این منطقه به صدا در خواهد آمد و ما مجبوریم بر خلاف میل باطنی تمام پروازها را به مقصد کیش تعطیل کنیم و محدودیت ها از نو اعمال شود.

خانزادي افزود: تمام تلاش سازمان منطقه آزاد کیش و دستگاه های اجرایی مستقر در این جزیره به منظور حفظ و ارتقای سلامت ساکنین جزیره کیش و جلوگیری از قرار گرفتن در وضعیت قرمز در این منطقه هستیم.
جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش با اشاره به این که ۲۲ روز بیمار مبتلا به ویروس کرونا در کیش نداشتیم افزود: با همکاری منسجم تمام ساکنین جزیره کیش، تجار، هتل ها، و دستگاه های اجرایی مستقر در کیش توانستیم این منطقه را به عنوان یک برند در پیشگیری و مقابله با بیماری کووید ۱۹در کشور و حتی در منطقه مطرح کنیم.
خانزادی به راه اندازی پلکانی شركت هاي هواپيمايي از ۲۵ اردیبهشت به صورت آزمایشی و از ابتدای خرداد به طور رسمی به مقصد کیش اشاره کرد و  افزود: با اجرای ضوابط بهداشتی سختگیرانه و سفید اعلام شدن جزیره کیش یک بار منفی را به دنبال داشت که تمام ساکنین و گردشگران تصور کردند دیگر از کرونا خبری نیست، متاسفانه علی رغم تاکیدات بسیار زیاد ضوابط بهداشتی را رعایت نکردند.
وی عنوان کرد: بر اساس تشکیل جلسه ستاد بحران و شورای سلامت کیش با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش جمعه دوم خرداد، مسئولیت نظارت و کنترل بازگشت مسافرین به جزیره کیش به ستاد بحران در کیش واگذار شد تا اجرای ضوابط بهداشتی در این منطقه نظارت و کنترل شود.
جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش گفت: همچنین تصمیمات گرفته شده در راستای حفظ سلامت آحاد جامعه و بر اساس ضوابط بهداشتی ابلاغ شده در تمام بازارها با حفاظت فردی و ایرلاین ها با ۷۰ درصد ظرفیت مسافر به منظور رعایت حفظ فاصله گذاری اجتماعی  به مقصد کیش انجام می شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
شرکتی که درآن مشغول هستم .با داشتن ۱۶کارگر افغانی و رعایت نکردن بهداشت ونزدن ماسک وهر۵نفر دریک اتاق ۱۲متری اسکان داده شده ..لطفا کمکمان کنید .
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)