• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۰۵۷۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۹
علمی و فرهنگی » حج و زیارت
سید عبدالفتاح نواب

روز قدس، روز وحدت مسلمانان در دفاع از ملت فلسطین

نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت روز قدس را روز نمایش حساسیت امت اسلامی نسبت به سرنوشت قدس و نجات آن از چنگال رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

روز قدس، روز وحدت مسلمانان در دفاع از ملت فلسطین استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در جلسه تواصی به حق کارکنان سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری که در قالب فضای مجازی برگزار شد، با اشاره به اینکه امام خمینی (قدس سره) با تیزبینی جمعه آخر ماه مبارک رمضان را روز قدس نامید، افزود: امام امت با هوشمندی روز قدس را اعلام کرد تا امت اسلامی پس از یک ماه روزه داری در آخرین جمعه رمضان با صفای قلب به ندای مظلومان فلسطینی پاسخ دهد و بر آزاد سازی سرزمین فلسطین از چنگال غاصبان قدس تاکید ورزد.
وی به این وصیت حضرت علی (ع) به امام حسن و امام حسین (علیهما السلام) «کونا لِلظّالِمِ خَصمًا وَ لِلمَظلُومِ عَونًا- دشمن ظالم و یاور مظلوم باشید» اشاره کرد و گفت: حمایت از مظلوم و مستضعف در برابر ظالم بر اساس آموزه‌های قرآنی است و امروز نوبت ما و فردا نوبت نسل‌های بعد است که به این وصیت امام علی (ع) عمل کنند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب افزود: امروز هیچ ملتی در جهان اسلام مظلوم‌تر از ملت فلسطین نیست و در روی کره خاکی ستمگر تر، ظالم‌تر و بدنام‌تر از رژیم اشغالگر قدس وجود ندارد.
وی افزود: اشغالگران قدس مصداق تمام زشتی‌های ممکن هستند که فرزندان ملت فلسطین را شهید و خانه هایشان را بر سر بازماندگانشان تخریب می‌کنند.
نماینده، ولی فقیه با بیان اینکه طبق روایات سخن پیامبر؛ وحی الهی و الهامات ربانی است، تأکید کرد: هرچند اشغالگران صهیونیست، فلسطینیان را آواره، بی خانمان و شهید می‌کنند و روح و قلب این مردم بدلیل شهادت فرزندان شان آزرده خاطر است، ولی فردا با افتخار فرزندان فلسطین روی پای خود خواهند ایستاد و این سرزمین از آن‌ها خواهد بود و این وعده قرآن و پیامبر رحمت است و به طور قطع محقق خواهد شد.
وی خطاب به کسانی که به طرح معامله قرن دلخوش کرده اند، گفت: این طرح در نطفه مرده است، شما که مدعی بودید این خانه آباء و اجدادی ماست و به خانه خود آمده ایم پس چرا امروز بر سر آن معامله می‌کنید؟
وی افزود: کسانی که تا دیروز می‌گفتند از بحر تا نهر متعلق به ماست امروز به دور قسمتی از سرزمین فلسطین که اشغال کرده اند؛ دیوار می‌کشند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب گفت: آن‌ها که دیروز درجنگ شش روزه کشورگشایی می‌کردند، در جنگ ۳۳ روزه دست شان را بالا بردند و در نبرد‌های ۲۲ روزه و ۸ روزه و هم اکنون در مقابل مردم غزه تاب مقاومت ندارند.
نماینده، ولی فقیه تأکید کرد: رژیمی که از آن جایگاه به این ذلت افتاده است طولی نخواهد کشید که نابودی آن محقق و سرنوشت فلسطین بدست ملت مظلوم این سرزمین تعیین خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد: ندای امام امت (رض) محقق شود و مقام معظم رهبری نابودی رژیم ستم پیشه صهیونیستی را نظاره گر باشند.
حجت الاسلام و المسلمین نواب همچنین در ابتدای سخنان خود دهه آخر ماه مبارک رمضان را مورد توجه سالکان و کسانی که نگاه ویژه‌ای به سرای جاوید دارند، دانست و همگان را به استفاده از دهه آخر ضیافت حضرت رب العالمین فراخواند.
وی افزود: با اشاره به اعتکاف پیامبر اکرم (ص) درمسجدالنبی، افزود: در دهه آخر رمضان رسول گرامی اسلام شب‌ها را بیدار می‌ماندند و از فرصت عبادت و ارتباط با خدای بزرگ بهره می‌جستند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب ابراز امیدواری کرد که با از بین رفتن ویروس منحوس کرونا، زمینه حضور پرشور زائران در کنار تربت پاک پیامبر اکرم (ص) و خانه خدا برای مسلمانان میسر شود و از برکات این اماکن مقدس بهره‌مند شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)