• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۰۸۳۸
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
ورزشی » ساير حوزه ها
خلیلیان در گفتگوی اختصاصی مطرح کرد

باشگاه انقلاب در صورت تخلف جریمه می‌شود

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در ورزش: در صورت مشاهده موارد خارج از دستور‌های بهداشتی و تخلف، مجموعه ورزشی انقلاب جریمه می‌شود.

دکتر مهرزاد خلیلیان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره بازگشایی مجموعه ورزشی انقلاب گفت: این باشگاه از مراکزی است که به عنوان پارک و فضای سبز محسوب می‌شود، چون مثل فضا‌های آزاد است و با حفظ فاصله اجتماعی و دستورالعمل‌های بهداشتی مجوز دارد، البته فردی برای نظارت دقیق به محل اعزام شده است تا نحوه ورود و خروج افراد کنترل شود.

جاده تندرستی مثل پارک
وی افزود: جاده تندرستی باشگاه انقلاب مثل پارک‌های تهران در نظر گرفته شده است و چون در منطقه آلوده قرار ندارد، این مجوز را اخذ کرده است، امیدوارم بدون خطر و با حفظ فاصله فیزیکی و نظارت، مردم بتوانند در این مکان ورزش کنند.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در ورزش در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به بازگشایی بخشی از باشگاه انقلاب، سایر مجموعه‌های ورزشی استان تهران هم به زودی بازگشایی خواهند شد یا خیر؟ گفت: تنها جایی که به عنوان جاده تندرستی و پیست تارتان استفاده عام دارد و تخصصی نیست، طبق گزارش وزارت ورزش در مجموعه ورزشی انقلاب قرار دارد. شرایط اماکن دیگر هم در صورت درخواست بررسی می‌شود.
وی در مورد نوع مجوز دریافتی باشگاه انقلاب افزود: مجوز باشگاه انقلاب مثل وزارت بهداشت داده شده که همه برنامه‌ها طبق دستورالعمل بهداشتی ستاد مبارزه با کرونا است. در واقع این بخش از باشگاه انقلاب مثل پارک‌ها و فضا‌های سبز تلقی شده که کم نظیر است.

تخلفات پیگیری می‌شود

خلیلیان تاکید کرد: اگر بخش‌های دیگر مجموعه بازگشایی شده باشد و گزارشی از آن دریافت کنیم، قطعا جریمه خواهد شد و ضامن اجرایی آن وزارت ورزش است؛ همچنین رعایت نکردن دستور‌های بهداشتی هم خلاف قانون است و آن را پیگیری می‌کنیم.

مغایرتی با ماه رمضان نیست

وی درباره بازگشایی جاده تندرستی باشگاه انقلاب در ساعات روزه داری (از ساعت ۸ تا ۱۸) هم گفت: نباید شرایط را حاد کنیم، این ساعت قبل از افطار است و هیچ گونه مغایرتی با ماه رمضان ندارد، ورزش شدیدی انجام نمی‌شود و تا جایی که روز سه شنبه از این محوطه بازدید داشتم، نفر‌های حاضر کم بود، افراد خاصی به این مکان مراجعه می‌کنند و فاصله اجتماعی هم رعایت شده بود.
سخنگوی ستاد مبارزه با کرونا در ورزش افزود: نباید خیلی برای حضور مردم در فضا‌های سبز و پارک‌ها سخت گیری کنیم، چون مشکلات دیگری ایجاد می‌شود، بعضی افراد با ماندن در خانه دچار مشکلات روحی شده اند و نیاز به فضا‌های باز برای تنفس دارند.
وی گفت: مکانی برای افطار در باشگاه انقلاب باز نشده است، اما اگر تخلف دیگری مثل بازگشایی سالن‌های سرپوشیده و استخر و نیز رعایت نکردن موارد بهداشتی مرتکب شده باشند، چون در منطقه سفید قرار ندارند، حتما برخورد قانونی با آن‌ها صورت می‌گیرد.

منافع قشر خاصی مدنظر نیست

خلیلیان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در بازگشایی جاده تندرستی باشگاه انقلاب با توجه به حضور قشر خاص مردم در آن، منافع اقتصادی در بین بوده است، گفت: این طور نیست، همه اقشار محترم هستند، مسلما اتباع خارجی و سفرا هم در این مکان رفت و آمد دارند، اما مردم ما با فرهنگ هستند و در این شرایط کرونا می‌دانند که نباید بی احتیاطی کنند. مردم با حفظ فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک در باشگاه انقلاب حاضر می‌شوند.
وی ادامه داد: مقایسه طبقات اجتماعی در ورزش درست نیست، چون در محیط‌های ورزشی طبق منشور المپیک همه با هم برابرند و سلامت مردم بیشتر مدنظر قرار دارد.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در مورد اینکه با بازگشایی بخشی از باشگاه انقلاب، آیا در حق سایر باشگاه‌های خصوصی تهران اجحاف شده است؟ گفت: تقریبا چنین فضایی در کشور به جز باشگاه انقلاب نداریم، اگر هم کسی ادعایی دارد که مکانی همچون جاده تندرستی باشگاه انقلاب را دارد، باید در ستاد مقابله با کرونا در ورزش مطرح کند تا با هماهنگی این ستاد به آن رسیدگی و مجوز داده شود.

جاده تندرستی استادیوم نیست

وی افزود: جاده تندرستی باشگاه انقلاب استادیوم ورزشی نیست و با حفظ فاصله شرایط ویژه‌ای دارد، در مجموع تهران در منطقه قرمز وضعیت شیوع کرونا قرار دارد و تنها با همکاری مردم می‌توانیم به وضع سفید برسیم؛ در برخی نقاط کشور فعالیت ورزش‌های انفرادی آغاز شده است و امیدواریم با نزول بیماری کرونا، همه اماکن ورزشی بازگشایی شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور هنرمندان قزوینی در نمایشگاه سفال و سرامیک همدان
سرگردانی مسافران از پس گیری هزینه سفر
اجرای عملیات اصلاح و بهسازی محور لالی – اهواز
برگزاری دومین دوره جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان
پیام تسلیت سرلشکر موسوی به‌مناسبت درگذشت همسر شهید فلاحی
جابجایی ۸۵ درصد مسافران سیستان و بلوچستان با ناوگان حمل و نقل عمومی
تحقق رشد اقتصادی بدون رفع موانع کلان ممکن نیست
درگیری مسلحانه در کرکوک با کشته شدن دو نیروی امنیتی
عرضه پساب و فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی در بیستمین روز آبان
دیدار روسای فدراسیون تیراندازی ایران و مصر
پیروز جنگ رسانه‌ای تعیین‌کننده برنده میدان نبرد است
اجرای طرح فیبرنوری در منطقه مرزی هورالعظیم
مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب راهی برای عبور از بحران کم آبی
کاهش ذخایر خونی در قزوین؛ نیاز فوری به مشارکت مردمی
دشمن با تلاش شبانه‌روزی رزمندگان هوافضا مجبور به آتش‌بس شد
آبخیز داری نسخه نجات یزد از خشکسالی
پیروزی تیم فوتبال قطع عضو ایران مقابل سوریه
اعزام نخستین گروه پسران دانش آموز به مناطق عملیاتی
اعزام شش‌هزار داوطلب یزدی برای خدمت در پروژه‌های عمرانی و خدماتی عتبات عالیات
نگاهی به برنامه های سیما در خبرهای رسانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)