• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۰۲۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲

نکاتی برای استفاده از نرم افزارهای تماس تصویری

اشتباه یا عادت رایج در تماس‌های ویدیویی را میدانید؟

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما، به دنبال شیوع کرونا و محدودیت‌های ناشی از آن، میزان استفاده از تماس‌های ویدیویی در میان کاربران به طور محسوسی افزایش یافته و افراد از طریق اپلیکیشن‌های مختلف با همکاران، خانواده یا دوستان خود ارتباط برقرار می‌کنند.

از جمله مهم‌ترین این اپلیکیشن‌ها می‌توان به واتساپ، زوم، فیس تایم، اسکایپ، گوگل میت، هنگ اوت و مایکروسافت تیمز اشاره کرد که هر کدام رشد قابل‌توجهی را در تعداد کاربران و همچنین مدت زمان برقراری تماس‌های ویدیویی تجربه کردند.

اما برای برقراری بهتر این گفت‌وگوها، می‌بایست به برخی نکات توجه و از انجام برخی اشتباهات خودداری کرد.
 
در ادامه قصد داریم تا به 6 اشتباه یا عادت رایج در تماس‌های ویدیویی که می‌بایست کنار گذاشته شوند، اشاره کنیم.

قطع نکردن صدا در هنگامی که صحبت نمی‌کنید
این مساله بیشتر در تماس‌های ویدیویی گروهی با تعداد زیاد مشاهده می‌شود. همواره افرادی در این تماس‌ها وجود دارند که فراموش می‌کنند تا صدای ورودی میکروفون خود را در هنگامی‌که از آن استفاده نمی‌کنند، قطع کنند.

در این شرایط، ناگهان همه چیز از قبیل صدای دکمه‌های صفحه کلید، روشن بودن مایکروویو، پارس سگ و یا گریه بچه در تماس‌های ویدیویی شنیده می‌شود که قطعا منجر به دلخوری سایر افراد خواهد شد.
 
اگرچه این سروصداها در محیط خانه، همواره وجود دارد اما توصیه می‌شود تا زمانی که نیازی به حرف زدن ندارید، صدای ورودی میکروفون خود را ببندید.
مهمترین نکات برای استفاده از نرم افزارهای تماس تصویری و اینترنتی
خوردن، آشامیدن و سیگار کشیدن
بدیهی است که اقداماتی از قبیل خوردن ، نوشیدن یا سیکار کشیدن در تماس‌های ویدیویی گروه می‌تواند منجر به پرت شدن حواس سایرین شود. بنابراین، سعی کنید تا درست همان رفتاری را در تماس‌های ویدیویی داشته باشید، که در ارتباط چهره به چهره دارید.

نگاه کردن به گوشی یا لپتاپ
اینکه در خانه هستید، دلیل نمی‌شود که بخواهید بجای معطوف کردن تمرکز خود روی صحبت‌های دیگران و ارتباط ویدیویی، به گوشی یا تبلت خود خیره شوید و با آن کار کنید. سعی کنید تا گوشی خود را به صورت برعکس روی میز قرار دهید تا وسوسه کار کردن با آن به سراغتان نیاید. فراموش نکنید که تغییر زاویه دیدتان، برای سایر کاربران به راحتی قابل تشخیص است و متوجه خواهند شد که به آن‌ها توجهی ندارید.

خارج شدن بدون دلیل از کادر دوربین
اگر به هر دلیلی و برای مدت زمان کوتاهی، مجبور به ترک تماس ویدیویی شدید، می‌بایست قبل از این کار، سایر کاربران را از این موضوع مطلع کنید. می‌توانید این خواسته خود را به صورت شفاهی بگویید یا اینکه از قابلیت چت در تماس ویدیویی استفاده کنید. همچنین می‌توانید انگشت اشاره خود را به علامت «یک دقیقه» بالا بگیرید و بعد از خاموش کردن ویدیو، تماس را ترک کرده و برگردید.

تنظیم نکردن درست زاویه دوربین
اگرچه محل تعبیه وبکم‌ها به گونه‌ای است که در مقابل چهره فرد قرار می‌گیرند، اما اگر ارتقاع دستگاه کم باشد و دوربین پایین‌تر از صورت فرد قرار گیرد، افراد گروه چیزی جز سوراخ بینی وی را نخواهند دید. بنابراین، بهترین راهکار قرار دادن چند کتاب یا هر وسیله دیگری زیر لپتاپ یا دوربین است تا توان ارتقاع آن را به گونه‌ای تنظیم کرد که درست در مقابل چشمان کاربر قرار گیرد.

استفاده از قابلیت‌های جدید برای اولین بار در تماس‌های ویدیویی رسمی
بی‌تردید هرچه بیشتر با اپلیکیشن‌های ویدیوکنفرانس کار کنید، قابلیت‌های بیشتری از آن را کشف خواهید کرد. اما این دلیل نمی‌شود که بخواهید قابلیت‌ها و ویژگی‌هایی را که برای اولین بار کشف می‌کنید، در تماس‌های ویدیویی رسمی‌و گروهی با همکارانتان تست کنید. توصیه می‌شود که استفاده از این قابلیت‌ها را با یکی از اعضای خانواده یا دوستان نزدیکتان آزمایش کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی طباطبایی در مسابقات آزاد شطرنج باواریا
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان
۵۵ هکتار زمین برای طرح جوانی جمعیت تملک شد
آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم باند دوم جاده خیرآباد ـ دهدشت
اطلاعیه انسداد گردنه خروسه در جاده مریوان
طرح سدرا، پلی میان خلاقیت و اقتصاد دانش‌بنیان
جمع آوری یک واحد غیرمجاز ضایعات پلاستیک در ارومیه
شطرنج بازان برتر اردبیل مشخص شدند
مشارکت گسترده نیرو‌های مسلح عراق در انتخابات مجلس
برپایی نمایشگاه تجسمی «واندالیسم» در ارومیه
تداوم خشکسالی با کاهش بارندگی در استان
آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با سرویس‌های FTTH
تحصیل ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان
نقش غیر قابل انکار معلمان در ترتیب نیرو‌های کارآمد در جامعه
خدمات زیربنایی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی نیازمند اعتبار ۲۵ همتی
فعالیت ۲۲ کارگاه در استان تهران برای دو گانه سوز کردن خودروها
آیین عصر شعر علامه اقبال لاهوری برگزار شد
هوشمندسازی اولین مدرسه‌ روستایی در کلات
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
جشنواره ورزشی گردشگری «هما» در رامیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
نشست سران قوا برگزار شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)