• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۱۹۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سرلشکر محمد باقری در دیدار با فرمانده کل ارتش تاکید کرد

ارتش ایران موفق‌تر از همیشه در اجرای مأموریت‌ها

ارتش ایران با انسجام، پا در رکابی و آمادگی کامل، شجاعانه و موفق‌تر از همیشه در حال اجرای مأموریت‌هاست.

ارتش ایران موفق‌تر از همیشه در اجرای مأموریت‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با حضور در ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران، با امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش دیدار و گفتگو کرد.
سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با تبریک روز ارتش گفت: بیست و نهم فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و روز حماسه آفرینی‌ها و فداکاری‌های نیروی زمینی قهرمان و یادگار امام راحل بزرگوار است که این روز را برای حضور ارتش در میان مردم و رژه در میان مردم تعیین کردند.
وی افزود: هر سال رژه باشکوه ارتش جمهوری اسلامی ایران در کشور برگزار می‌شد لکن امسال به دلیل وضعیت شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری این مراسم وجود ندارد و به خاطر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، رژه به شکل دیگری تحت عنوان «رژه خدمت» به منظور رفع آلودگی از بخش‌های اعظمی در کشور به نمایش گذاشته خواهد شد.
سردار سرلشکر باقری اذعان داشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران با انسجام، سازماندهی مناسب، پا در رکابی و آمادگی کامل و تحرک بالا، شجاعانه و موفق‌تر از همیشه در حال اجرای مأموریت‌هاست و امروزه در دفاع از مرز‌های زمینی، هوایی و دریایی کشور کاملا آماده و موفق در حال انجام وظیفه است.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح خاطر نشان کرد: ارتش علاوه‌بر حفظ آمادگی‌های رزمی و دفاعی بدون اینکه خللی در مأموریت‌های ذاتی به وجود آید، به طور کامل و مطلوب و با تمام توان به کمک ملت شریف کشورمان آمده و در دفاع از سلامت و بهداشت مردم از هیچ کوششی فروگذار نکرده است.
وی با بیان اینکه بحمدالله ارتش جمهوری اسلامی ایران در مقابله با ویروس کرونا بسیار خوش درخشیده است، افزود: ارتش در همه مأموریت‌های محوله و حتی به صورت خودجوش در حوزه‌هایی که وظیفه‌ای برایش تعریف نشده بود، خودش جستجو و به بهترین نحو ورود کرد، اقدامات و خدمات شایان توجهی به ملت شریف ایران در بیمارستان‌ها، جاده‌ها، شهر‌های مختلف و نقاهتگاه‌ها ارائه کرد و صحنه‌های درخشانی از ایثار وهمدلی را رقم زد و هنوز هم این فداکاری‌ها ادامه دارد.
وی گفت: عزیزان ما در ارتش جمهوری اسلامی ایران، چه در مسئله رفع آلودگی از معابر و شهر‌ها و مناطق آلوده، چه در مسئله کنترل تردد در جاده‌ها در دوره محدودیت رفت و آمد‌ها و چه در مسئله مداوای بیماران در بیمارستان‌های ارتش که بیش از ۳۰ بیمارستان ارتش در این مأموریت سهیم بودند و سهیم هستند و بیمار پذیرفتند و بیمار دارند، مانند همه عزیزان ما در بخش سلامت کشور که مشغول کار شبانه روزی‌اند، در حال اجرای مأموریت هستند.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: در بسیاری از پادگان‌ها و شهرک‌های مسکونی ارتش، کارکنان و خانواده‌های آن‌ها به شکل‌های مختلف اعم از تولید لوازم بهداشتی و درمانی به صورت خودجوش و داوطلبانه در حال خدمت و فعالیت هستند که جای قدردانی دارد.
سردار سرلشکر باقری با بیان اینکه باید خداوند را به خاطر چنین ارتش فداکار و مردمی شاکر بود، گفت: امیدواریم در سال ۹۹ که سال جهش تولید است، به فضل الهی شاهد جهش توفیقات بخش دفاعی و نیرو‌های مسلح کشورمان باشیم و ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز بیش از گذشته و بهتر از گذشته در همه زمینه‌ها درخشش و موفقیت داشته باشد.

امیر سرلشکر موسوی
 طرح «رژه خدمت» در تهران و مراکز استان‌ها 
امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش نیز در این دیدار با بیان اینکه ارتش از اواخر اسفند ماه و پس از شیوع کرونا در کشور چین آمادگی‌های لازم را ایجاد و به همه یگان‌های تحت امر ابلاغ کرده بود، گفت: در راستای اجرای تدابیر فرماندهی معظم کل قوا و ابلاغ ستاد کل نیرو‌های مسلح، ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای امدادرسانی به ستاد ملی مبارزه با کرونا با حداکثر توان در خدمت ملت شریف ایران بوده و این روند تا پایان ریشه کن شدن این ویروس منحوس از کشور ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم «جهاد مومنانه» قشرهای مختلف جامعه برای کمک به مردم آسیب دیده افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در سراسر کشور به ویژه در مناطق دور افتاده و کم برخوردار با همکاری نهاد‌های حمایتی، با پای کار آوردن ظرفیت‌های نیروی انسانی و تجهیزاتی به مردم شریف ایران امدادرسانی کند.
فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: امسال به مناسبت روز ارتش طرح رژه جایگزین با عنوان «رژه خدمت» و با شعار «مدافعان وطن، یاوران سلامت» در تهران و مراکز استان‌ها خواهیم داشت که طی آن، در تداوم امدادرسانی به مردم عزیز کشورمان به منظور مبارزه با ویروس کرونا، تجهیزات و امکانات بهداشتی و درمانی ارتش به مناطق مختلف کشور گسیل خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ارتش سپاه به شما افتخارمیکنیم
نظر شما
آخرین اخبار
پنج سپاهانی جزو بهترین‌های سه هفته اخیر لیگ والیبال
غبارروبی مساجد در آستانه ماه میهمانی خدا
حضور اعضای هیات رییسه در تمرین تیم ملی فوتبال بانوان
اختصاص اعتبار ۲۰ همتی برای توسعه روستاها و محرومیت‌ زدایی
راه شهدا را ادامه خواهیم داد
افتادن طشت رسوایی سردمداران جنایتکار آمریکایی و صهیونی با افشای پرونده اپستین
نایب‌قهرمانی تیم شنای دختران مشهد در مسابقات شنای مسافت کوتاه دختران کشور
تجلیل از فعالان و خادمان نماز در دیواندره
برگزاری یادواره شهدا در فراشبند
سلامت کامل اشیاء ایران در چین
پژمانفر : اطلاعات سامانه رفاه ایرانیان کامل نیست
دستگیری سارقین احشام توسط پلیس آگاهی فیروزآباد
بررسی وضعیت تسهیلات تکلیفی در کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان
تاکید بر انسجام و هم‌افزایی در جبهه فرهنگی کشور
تاکید بر جهاد تبیین برای جوانان و نوجوانان
سهمیه واردات ماشین آلات کشاورزی و ساختمانی فعال شد
دیدار رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ با آقای عراقچی
دستگیری ۳ سوداگر مرگ با کشف بیش از ۲۱ کیلوگرم هروئین
قاب دیدنی شبکه سه در ماه مبارک رمضان
همدان بر سکوی سوم مسابقات هاکی بانوان زیر ۲۳ سال کشور 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
تجلیل ازدکتر رسول خدابخش دانشمند هسته‌ای کشور در اردبیل
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
رونمایی از تندیس « سرباز وطن »
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۸ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۷ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)