• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۱۰۸۷
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
به مناسبت روز ارتش؛

رئیس سازمان بسیج مستضعفین روز ارتش را تبریک گفت

سردار سلیمانی در پیامی به فرمانده کل ارتش، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، متن پیام سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین به این شرح است:
بسمه تعالی
امیر سرلشکر ستاد برادر سید عبدالرحیم موسوی
فرمانده محترم کل ارتش جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم
سلام و تحیت خداوند تبارک و تعالی به شما حماسه‌آفرینان و دلاورمردان ارتش جمهوری اسلامی ایران که بیعت خود با حضرت امام (رحمه‌الله علیه) و مقام عظمای ولایت را با تعهد، وفاداری، غیرت، لیاقت و دفاع از اسلام عزیز و قرآن کریم با رزم مردانه و ایثار جانانه در تمام میادین به اثبات رسانیده و موجبات سرافرازی امت اسلام و کشور عزیزمان ایران را فراهم نموده اید.
آنچه که امروز بدان می‌بالیم و مسبب صلابت، پایداری و عزت ایران مقتدر اسلامی است؛ مولود ایستادگی و ایثارگری‌های فرزندان رشید و برومند این مرز و بوم در نیرو‌های مسلح خصوصاً ارتش قهرمان است.
اینجانب ایام الله مبارک شعبان المعظم و همچنین ۲۹ فروردین ماه روز ارتش جمهوری اسلامی را به جنابعالی و خادمان حقیقی امنیت و استمرار سربلندی ایران اسلامی و جمیع فرماندهان ولایتمدار ارتش تبریک عرض نموده، توفیقات روزافزون شما را در استمرار دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های مقدس امام راحل (ره) تحت فرماندهی فرمانده معظم کل قوا امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی) از ایزد منان خواستارم.
 
 دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر روز ارتش را تبریک گفت 
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پیامی، ۲۹ فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران را به فرمانده کل ارتش و دلاورمردان ارتش تبریک گفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، اسکندر مومنی در این پیام آورده است:
بسمه‌تعالی
امیر سرلشگر برادر سید عبدالرحیم موسوی
فرمانده محترم کل ارتش جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم.
روز ارتش، فرصتی مغتنم در تجلیل از رشادت‌ها و پایمردی‌های نیرو‌های جان برکف ارتش جمهوری اسلامی ایران است که تنها در سال‌های جنگ تحمیلی با تقدیم بیش از ۴۵ هزار شهید، دشمنان این مرزوبوم را در دستیابی به اهداف شوم خویش ناکام گذاشتند و امروز با رشادت‌ها و ایثار خود چه در حوزه دفاع از امنیت کشورمان و چه در همراهی با مدافعان سلامت در مبارزه با ویروس منحوس کر‌ونا موجب سرافرازی کشور عزیزمان شده‌اند.
بی‌شک، جهش تولید که با رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) در رأس برنامه‌ها و سرلوحه کار‌ها قرار گرفته، مستلزم ایجاد بستر امن و مناسب برای تولید و سرمایه‌گذاری است و نیرو‌های جان برکف ارتش با ایجاد امنیت پایدار محیطی باثبات را برای تولیدکننده و سرمایه‌گذار فراهم می‌کنند تا آنان با خیالی آسوده در داخل کشور فعالیت کنند و نگرانی امنیتی نداشته باشند.
اینجانب ۲۹ فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی را به جنابعالی و خانواده گرانقدر شهدای ارتش، جانبازان عزیز و تمامی دلاورمردان حماسه‌آفرین نیرو‌های زمینی، دریایی و هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تبریک می‌گویم و اقتدار روزافزون برای جان برکفان این نیروی مردمی را در سایه عنایات حضرت بقیه الله اعظم (عج) و تدابیر رهبر معظم انقلاب از خداوند خواستارم.
اسکندر مومنی
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر
 
 روز ارتش یک روز ماندگار و تاریخی در تاریخ ایران است 
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین محمد حسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، گفت: روز ارتش یک روز ماندگار و تاریخی در تاریخ ایران است.
به گزارش روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام والمسلمین آقاجانپور در این دیدار که به مناسبت روز ارتش در سازمان عقیدتی سیاسی آجا برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران؛ روز ارتش را یک روز ماندگار و تاریخی در تاریخ ایران دانست که با تدبیر داهیانه بنیانگذار انقلاب اسلامی، ۲۹ فروردین روز ارتش نامیده شد.
حجت الاسلام آقاجانپور به تلاش و ندای شوم و خائنانه بعضی دشمنان داخلی در روز‌های ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی در انحلال ارتش اشاره کرد و گفت: لغو قراداد‌های خرید تجهیزات نظامی علی رغم پرداخت پول آنها، کم کردن مدت خدمت سربازی، انتقال‌ها و جابجایی‌های بی مورد و غلط در سطح ارتش و در انتها درخواست انحلال ارتش؛ از طرح‌های خائنانه‌ای بود که دشمنان این انقلاب در روز‌های آغازین پیروزی انقلاب سردادند که با مخالفت امام خمینی (ره) مواجه شد و ایشان فرمان به ماندگاری و گرامیداشت ۲۹ فروردین به نام روز ارتش دادند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران که یک بدنه کاملا مومن و معتقد داشت در همان روز‌های ابتدایی پیروزی انقلاب، همبستگی و همدلی خود را با ملت و نظام نشان داد و به انقلاب پیوست. در غائله گروهک‌های معاند و جدای طلب نیز به خوبی عمل کرد و اوج تدبیر امام خمینی (ره) در ماندگاری ارتش؛ در دوران دفاع مقدس خود را نشان داد که ارتش با تقدیم بیش از ۴۸ هزار شهید، وفاداری به ملت، نظام و کشور را به منصه ظهور رساند.
وی در ادامه، تدبیر حضرت امام (ره) در حمایت از ارتش در روز‌های حساس ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی را بسیار حیاتی و مثمرثمر دانست و افزود: امروز، ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتش اسلامی و در خدمت ملت و کشور است.
حجت الاسلام آقاجانپور اعطای القاب " کلمه طیبه" و " مردمی‌ترین ارتش دنیا " از سوی رهبر معظم انقلاب را نشان از لیاقت بالای ارتش جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: ارتش در حوادث و بحران‌های طبیعی مانند سیل و زلزله سال گذشته و مقابله با ویروس کرونا نیز به خوبی توانمندی بالای خود را نشان داد و با پای کار آمدن و کمک به وزارت بهداشت و درمان کشور، نامی ماندگار از خود بر جای گذاشت.
حجت الاسلام محمد حسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش نیز در این دیدار ضمن تشکر از حجت الاسلام آقاجانپور و معاونان سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع برای حضور در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش؛ گفت: روز ارتش جمهوری اسلامی ایران یکی از روز‌های بزرگ و پا برکت است.
وی با تقسیم بندی میرات ماندگار امام خمینی (ره) به دو بخش تأسیسی و تأییدی؛ فرمان و حکم حضرت امام (ره) به ماندگاری ارتش را حکمی تأییدی و نشان از تدبیر و روح بلند حضرت امام (ره) دانست و گفت: امام خمینی (ره) ارتش را مقلد مرجعیت می‌دانستند و با حکم خود مبنی بر ماندگاری ارتش از این حقیقت رونمایی کردند.
نماینده، ولی فقیه در ارتش در پایان با بیان اینکه عقیدتی سیاسی‌ها در نیرو‌های مسلح یک خانواده بزرگ زیر سایه حضرت آقا هستند، گفت: خدمت در نیرو‌های مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران از افتخارات ما است و ما باید شکرگذار این نعمت باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام زمان ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا
دعا برای نزول رحمت الهی
سرمایه‌گذاران گردشگری از عوارض تغییر کاربری معاف هستند
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان
سیاستمداران آمریکا در مقابل نظم جدید دنیا دچار استیصال شده‌اند
امروز؛ جدال خیبر و ذوب آهن در اصفهان
پیشرفت بزرگ پالایشگاه یازدهم پارس جنوبی در بومی‌سازی تجهیزات ابزار دقیق
افزایش ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی از جمعه شب تا صبح یکشنبه
بازگشایی دریچه‌های تحتانی سد کرخه برای رها سازی آب به پایین دست
در مسیر استقلال خواهی
پیام رئیس‌جمهور به هفدهمین رویداد ملی «ترنم وحی» در کاشمر
قم؛ الگویی عملی تبلور کرامت در تمامی شئون دستگاه عدالت
رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج مازندران درقائم شهر
پیش بینی تداوم مه صبحگاهی و فعالیت سامانه بارشی در خوزستان
برگزاری رویداد رفیق شهیدم در اقلید
تولد و مرگ در جاده جهرم – لار
حضور تیم هندپلو چهارمحال و بختیاری در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
راه اندازی پویش «من نگهبان آب هستم» از سوی خانه سینما
تعمیرات اساسی واحد سه نیروگاه شهید مفتح
نفع جوامع محلی از عایدی ۱۵ درصدی معادن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)