• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۲۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۷
کیش » اجتماعی
جزیره کیش؛

اجرای ضوابط طرح سلامت اجتماعی مجتمع‌های مسکونی پر جمعیت در کیش

طرح سلامت اجتماعی با شناسایی ۶۰ مجتمع مسکونی پر جمعیت، برج‌ها و مراکز اقامتی در جزیره کیش اجرایی شد.

اجرای ضوابط طرح سلامت اجتماعی مجتمع‌های مسکونی پر جمعیت در کیشبه گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، مدیر فنی و عمران شهری سازمان منطقه آزاد کیش، از تشکیل کارگروه معاونت عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد با عضویت تمامی هیات مدیره و مدیران مجتمع‌های مسکونی پر جمعیت در جزیره کیش خبر داد.
سعید پورزادی، گفت: این کارگروه به‌منظور اطلاع‌رسانی، اخبار و انعکاس اقدمات هیئت مدیره و مسئولین مجتمع‌ها فعالیت خود را آغاز کرده است.
وي افزود: تعیین فرم‌های خوداظهاری به‌صورت هفتگی توسط هیات مدیره و مدیران مجتمع‌های مسکونی پرجمعیت، تکمیل و به کارگروه مستقر در معاونت عمرانی ارائه می‌شود تا این کارگروه در جریان وضعیت مجتمع‌ها و تعداد ساکنین قرار گیرد.
مدیر فنی و عمران شهری سازمان منطقه آزاد کیش، آموزش، رعایت بهداشت فردی، رعایت بهداشت اقامتگاه و لباس پرسنل خدماتی، رعایت بهداشت محل‌های عمومی، جمع‌آوری صحیح زباله، رعایت بهداشت غذا و آب شرب و رعایت بهداشت تردد در مجتمع» را از پروتکل‌های ابلاغ شده به هیات مدیره و مدیران مجتمع‌های مسکونی برشمرد.
وي گفت: هیات مدیره و مدیران مجتمع‌های مسکونی برای کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا میان ساکنین و پرسنل خدماتی؛ رعایت ضوابط بهداشتی و نظارت مستمر بر اجرای دستورالعمل‌های ابلاغ شده را در دستور کار خود قرار داده است.
پورزادی بر لزوم رعایت ضوابط پروتکل‌های بهداشتی و جلوگیری از تجمعات ساکنین در مجتمع‌های مسکونی اشاره کرد و اظهار داشت: باید ضوابط جلوگیری از هرگونه تجمعات و ممنوعیت تردد حیوانات خانگی در فضای مجتمع‌ها رعایت شود.
وی ضرورت اجرای دستورالعمل اسکان بازگشت کیشوندان در مجتمع‌های پرجمعیت و رعایت قرنطینه ۱۴ روزه را یکی از اقدامات مهم در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کووید ۱۹ در جزیره کیش عنوان کرد و افزود: براساس دستورالعمل ابلاغ شده نسبت به اعلام نشانی واحد و اسامی ورود ساکنین به کیش، دریافت تعهدنامه،  ترانسفر «بندرگاه یا فرودگاه» عدم ارتباط میان اشخاص و پرسنل اداری و خدماتی، اعلام شماره تلفن و  پلاک خودرو ساکنین تازه وارد، اقدامات غربالگری با همکاری مرکز توسعه سلامت کیش، تشکیل پرونده سلامت، دریافت کپی فرم خوداظهاری سلامت و فرم مشخصات زندگی و تعداد افراد ساکن، دریافت کپی تعهدنامه قرنطینه ۱۴ روزه، معرفی رابط سلامت، تامین مایحتاج روزانه و تامین خدمات فنی و تعمیرات واحد با هماهنگی مدیران مجتمع‌های مسکونی صورت می‌گیرد.
پورزادی تاکید کرد: میان کیشوندان بازگشته از سفر با دیگر ساکنین مجتمع نباید هیچ‌گونه تماس و تجمعی صورت گیرد.
مدیر فنی و عمران شهری سازمان منطقه آزاد کیش درخصوص پیش‌بینی خوداظهاری ویژه برای بازگشت کیشوندان؛ گفت: تمام هیئت مدیره مجتمع‌ها باید نسبت به رعایت ضوابط ابلاغ شده همکاری لازم با این کارگروه را داشته باشند.
وی افزود: خوشبختانه از ابتدای اجرای طرح سلامت اجتماعی، تعامل و همکاری خوبی میان مدیران مجتمع با کارگروه عمرانی و همچنین شورای سلامت صورت گرفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مرگبار پژو ۴۰۵ در دامغان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
برف و باران در استان تهران
اعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ
رژیم صهیونی بیش از ۱۵۲۰ نوبت آتش بس در غزه را نقض کرده است
روسیه: امیدواریم آمریکا در قبال ایران عقلانیت نشان دهد
آمریکا شریک اصلی نسل‌کشی در غزه است
زلنسکی: ۵۵ هزار نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
افتتاح خانه موسیقی تهران
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)