• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۱۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۵
آذربایجان شرقی » اجتماعی

پیشگیری از طریق آگاه‌سازی و آموزش، اولویت مقابله با کرونا

استاندار آذربایجان شرقی گفت: پیشگیری از طریق آگاه‌سازی و آموزش، اصلی‌ترین اولویت در مقابله با شیوع بیشتر ویروس کرونا و کاهش مبتلایان به این بیماری است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا پورمحمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، تحقق این مهم را بدون همراهی و تلاش رسانه‌ها امکان‌پذیر ندانست و با قدردانی از تلاش رسانه‌های استان در عرصه مقابله با بیماری کرونا، گفت: ارزش زحمات و تلاش‌های جامعه رسانه‌ای استان کمتر از مدافعان سلامت نیست.
پیشگیری از طریق آگاه‌سازی و آموزش، اولویت مقابله با کروناوی به تبعات احتمالی کرونا در ابعاد مختلف اقتصادی و اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها در این حوزه نیز می‌توانند یاری‌گر دولت باشند و امیدواریم در مدیریت آثار اجتماعی و اقتصادی این بیماری به مسئولان امر کمک کنند.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه ایران از لحاظ تعداد مبتلایان، رتبه هفتم دنیا و آمریکا با وجود آن همه ادعا از نظر پیشرفت، در رتبه اول قرار دارد، افزود: استان آذربایجان ‌شرقی نیز از نظر تعداد مطلق مبتلایان در رتبه نهم و از لحاظ نسبت مبتلایان به کل جمعیت، در رتبه 17 کشور است.
پورمحمدی، تعداد مبتلایان به کرونا را در استان، یک هزار و ۶۸۸ نفر اعلام کرد که بیش از 800 نفر از این افراد با عنایت الهی و دعای خیر مردم و تلاش شبانه‌روزی مدافعان سلامت، بهبود یافته‌اند.
وی ادامه داد: 4200 تخت بیمارستانی استان برای بیماران کرونایی آماده شده است که در فاز اول دو هزار تخت تجهیز شده و تا امروز نیز 650 تخت اشغال شده که شامل یک سوم تخت‌های بیمارستانی است؛ بنابراین آمادگی مناسبی برای افزایش احتمالی بیماران کرونا در استان داریم.
وی به آخرین وضعیت اجرای طرح بسیج ملی مقابله با کرونا و همچنین طرح فاصله گذاری اجتماعی اشاره کرد و گفت: در مجموع، بیش از 60 میلیون از جمعیت کشور و 82 درصد از مردم استان در کمتر از 15 روز تحت پوشش غربال‌گری سلامت قرار گرفته‌اند که این آمار در برخی از شهرهای استان بیش از 90 درصد است.
پورمحمدی افزود: با اجرای این طرح تاکنون بیش از 110 هزار نفر مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای به جز کرونا شناسایی و راهنمایی و مشاوره های لازم برای بیش از 77 هزار نفر از این افراد از طریق تماس تلفنی ارائه شده است.
استاندار آذربایجان شرقی از مشارکت مناسب مردم استان در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی نیز قدردانی کرد و گفت: نمود همراهی مردم استان برای ریشه کن کردن بیماری کرونا در روز سیزده فروردین، ثابت شد و این روز به عنوان روزی تاریخی به ثبت رسید.
پورمحمدی با اشاره به اجرای این طرح تا بیستم فرودین ماه اظهار داشت: تامین سلامت مردم را یکی از اصلی ترین وظایف خود می دانیم و بر همین اساس، اجرای این طرح با هدف ریشه کن کردن کرونا ادامه خواهد یافت.
وی با بیان اینکه نیازمند همراهی هرچه بیشتر اقشار مختلف مردم و گروه های مرجع برای قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا در استان هستیم، گفت: وضعیت امروز ما بازتابی از رفتار گذشته است و وضعیت هفته‌های آینده نیز نتیجه عملکرد امروز ما خواهد بود.
وی ادامه داد: افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در روزهای اخیر، نتیجه بی توجهی برخی افراد به توصیه های ستاد مقابله با کرونا در روزهای پایانی سال گذشته است و با توجه به افزایش کند شیب ابتلا به این بیماری در استان، امیدواریم در آینده نزدیک و با کمترین تبعات منفی، بر این بیماری غلبه کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر تعلل در اعلام تعطیلی بازار و مراکز تجاری و محدود بودن اختیارات مدیران استانی در مواقع بحرانی گفت: یکی از مهم ترین دغدغه های استانداران در تمامی جلسات، افزایش اختیارات استانی است؛ با این حال در مواقع بحرانی نیازمند یک مدیریت واحد هستیم و استانداران در این مواقع باید هماهنگ با ستاد ملی عمل کنند.
وی از رفتار و عملکرد برخی سیاسیون و رسانه ها در شرایط کنونی هم انتقاد کرد و افزود: باید دعواهای سیاسی را کنار بگذاریم و انرژی همه ما باید برای رفع بحران فعلی به کار گرفته شود.
پورمحمدی تأکید کرد: امروز نیازمند همدلی و همکاری همه بخش‌ها برای غلبه بر بیماری کرونا هستیم و شایسته نیست که با برخی از اظهارات و مطالب خلاف واقع، زحمات تلاشگران این عرصه را نادیده گرفته و افکار عمومی را مشوش کنیم.
استاندار آذربایجان ‌شرقی از اختصاص 10 میلیارد دلار تسهیلات دولتی به کسب‌وکارهایی که در اثر شیوع کرونا کم‌رونق و یا تعطیل شده‌اند خبر داد و افزود: واحدهایی که به بهانه کرونا به تعدیل نیرو می پردازند و یا با پر کردن انبارهای خود، اعلام تعطیلی خط تولید می‌کنند، مشمول حمایت های دولتی نمی شوند و با متخلفان برابر ضوابط و قوانین برخورد می شود.
پورمحمدی همچنین گفت: هیچ گونه مشکلی در ارتباط با تهیه اقلام ضروری و روزمره مردم نداریم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطع گاز ویلاهای خالی از سکنه در مازندران
ثبت همایش یوزپلنگ ایرانی جاجرم در فهرست رویداد‌های گردشگری کشور
تصادف مرگبار در جاده آرو به نازمکان گچساران
یگان‌های نیروی زمینی با همه توان از مرز‌ها محافظت می‌کنند
تایید مجوز جذب دانشجو بین‌الملل برای ۱۵۶ موسسه
شتاب حرکت اقتصاد ایران از بانک‌محوری به بازار سرمایه
لزوم نگاه راهبردی به راهبردی و دانشی به تولید، صنایع تبدیلی و بازاریابی خرما
اعلام اسامی محرومان هفته دوازدهم لیگ یک فوتبال
«سرزمین من» و «ققنوس»، از رادیو فرهنگ
برگزاری نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص و‌موثر اهل سنت آذربایجان غربی در ارومیه
برگزاری بیش از ۵۰۰ برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های استان
ترکیب تیم فوتبال امید ایران برای بازی با روسیه
تیم فوتبال استقلال، حامی تالاب‌های ایران شد
اجرای روشنایی سه راهی روم محور قائن -بیرجند
آغاز شانزدهمین دوره مسابقات زیبایی اسب اصیل عرب کشور در اشکذر
رونمایی از سامانه تغییرات دارایی صندوق‌های سرمایه‌گذاری
کشف محموله ۶ میلیارد ریالی پوشاک قاچاق در دلفان
خدمات رسانی گروه جهادی دامپزشکی استان به دامداران منطقه جلاله
افزایش برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان کاشمر
رشد ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به بیش از ۲۷۲۰ مگاوات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)