• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۸۴۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سردار سلیمانی

بکارگیری همه ظرفیت‌های بسیج برای مبارزه با کرونا

رئیس سازمان بسیج مستضعفین: این سازمان برای مبارزه با بیماری کرونا هم همه ظرفیت‌های خود را در همکاری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کار گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی در مراسم رونمایی از آزمایشگاه بیولوژیک سیار بسیج که به منظور تست کرونا طراحی شده است گفت: این سازمان با تجربه گران سنگی که در بحث واکسیناسیون فلج اطفال و طرح فشار خون در سال‌های گذشته دارد در بحث مبارزه با بیماری کرونا هم همه ظرفیت‌های خود را برای همکاری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کار گرفته است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: به پاسداران سلامت مردم که امروز در سراسر کشور در حال مداوای بیماران گرفتار شده به ویروس کرونا هستند خداقوت می‌گوییم و امروز نبرد اصلی ملت ایران در مواجهه با این بیماری همه گیر جهانی است.
وی ادامه داد: کادر درمانی کشور نشان داد که در معرفی ظرفیت‌های جدید در مواجهه با اپیدمی بیولوژیک بسیار توانمند است و امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی در میان ملت‌های دنیا این افتخار را دارد که با اقتدار و هوشمندی این ویروس را مدیریت کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به تفاهم نامه منعقد شده میان بسیج و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در اسفند پارسال در قالب طرح بسیج ملی اشاره کرد و گفت: بسیج تجربه گران سنگی در بحث واکسیناسیون فلج اطفال در دهه ۸۰ و طرح سنجش فشار خون در سال ۹۸ دارد و با شیوع ویروس کرونا در کنار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی حاضر شد.
سردار سلیمانی گفت: به گفته مسؤولان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هم اکنون بیش از ۵۰ میلیون نفر در کشور غربالگری شده اند که هوشمندانه، علمی و با استاندارد‌های علمی و پزشکی بیماران شناسایی و درمان می‌شوند.
وی افزود: دستگاه سیار آزمایش کرونا نیز که به همت بسیج جامعه پزشکی طراحی شده است در خدمت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی قرار می‌گیرد و به زودی دستگاه بعدی رونمایی خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به این که آزمایشگاه‌های سیار سرعت پاسخ دهی را بالا می‌برند گفت: هر کجا لازم باشد و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اعلام کند این دستگاه را مستقر می‌کنیم.
سردار سلیمانی افزود: دستگاه بهداشت و درمان کشور تجربه گران سنگی هم در مبارزه با جنگ‌های بیولوژیک به دست آورده است که امروز از این موضوع هم نباید غافل شویم، زیرا مافیا‌هایی در جهان هستند که منافع شان در ایجاد جنگ‌های بیولوژیک است و شاید ویروس کرونا فارغ از منشأ آن، الگویی باشد برای این که نظام سلطه بخواهد از چنین ظرفیت‌هایی استفاده و اهداف پلید خود را در جهان پیاده کند.
وی ادامه داد: امیدواریم به حق اعیاد شریف این ماه و با همکاری مردم و همه دستگاه‌ها با محوریت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شاهد مهار کامل این ویروس باشیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین به دیگر اقدامات این سازمان در بحث مقابله با این بیماری اشاره کرد و گفت: تا امروز ۴۰ میلیون ماسک با نظارت سازمان غذا و دارو تولید کرده ایم که پس از مراحل استریل در شبکه توزیع کشور قرار می‌گیرد و در تهیه مواد ضد عفونی کننده و کمک به خانواده‌های نیازمند نیز گام‌هایی برداشته شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دانشگاه موتور محرکه و محور توسعه جامعه
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید
رقابت ورزشکاران بسیجی نقده در مسابقات کراسفیت(تمرینات ویژه تناسب اندام)
تساوی و صعود مسکینی به مرحله حذفی
ضرورت ارتقای آمادگی استان کرمان در برابر بحران‌های احتمالی
برگزاری یادواره شهدای آبروی محله در کدکن
دَین شبکه استانی ایلام به آبدانان، ادا شد
تداوم وضعیت ناسالم هوا در سمنان
تکریم خانواده شهیدان محمد علیزاده و سلیمان برنا در نقده
توضیحات طحان نظیف درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی
افتتاح ۱۲۵۱ طرح محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی در آذربایجان شرقی
حضور ۲۵ کشور در مرحله نهایی مسابقات هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی رایان
برترین‌های کایاک کراس مشخص شدند
خوزستان میزبان اردوی تیم‌ملی بوکس نونهالان
کشف لاستیک‌های قاچاق در میامی
مسجد جامع کرمانشاه پس از یک قرن سنددار شد
انتخاب ۲۴۶ نفر به عنوان اعضای مرکزی انجمن اولیا و مربیان استان
اولین رویداد استانی کرمان برای حل مشکل کاهش جمعیت
افتتاح نیروگاه خورشیدی ۲۵۰ کیلوواتی در خوزستان
برطرف شدن خاموشی معابر بوکان تا فردا پنجشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)