• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۴۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۳
قزوین » سیاسی

معاف شدن مستاجران شهرداری قزوین از اجاره بها + فیلم

شهردار قزوین گفت: کسبه و اصناف مستاجر املاک شهرداری تا ۲ماه از پرداخت اجاره بها معاف شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سیاوش طاهرخانی گفت: با توجه به حمایت در شرایط رکود بازارکه به علت شیوع معاف شدن مستاجران شهرداری قزوین از اجاره بهاویروس کرونا به وجود آمده است، عوارض کسب و پیشه و بهای خدمات پسماند واحد‌های تجاری سطح شهر و نواحی منفصل شهری در اسفندماه سال۹۸ و فروردین ماه ۹۹ مشمول بخشودگی شد.

او ادامه داد:همچنین املاک تحت تملک شهرداری و سازمان‌های تابعه در اسفند٩٨ و فروردین٩٩ براساس میزان فعالیت به صورت روزشمار، از پرداخت اجاره بها معاف شدند.

طاهرخانی با بیان این که پروانه فعالیت اسفند و فروردین رانندگان حوزه بار و مسافر به صورت رایگان تمدید شد افزود: هزینه‌های صدور پروانه ساختمانی و کمیسیون ماده صد نیز تا پایان فروردین٩٩ برابر تعرفه و قیمت منطقه بندی سال٩٨ محاسبه می‌شود.

شهردار قزوین تاکید کرد: با توجه به این که سلامت شهروندان اولویت مجموعه مدیریت شهری است، تمام جشنواره‌های اسفند و فروردین ماه شهرداری شامل جشنواره‌های استقبال از بهار و جشنواره ملی فرهنگ و سنن متوقف شد و انتظار داریم شهروندان نیز با ماندن در خانه به توقف شیوع این بیماری در جامعه کمک کنند.

شهردار قزوین، ضمن تشکر صمیمانه از خدمات مجموعه دست اندرکاران حوزه سلامت شهر قزوین در مواجهه و مبارزه با ویروس کرونا، تاکید کرد: از شهروندان قزوینی خواهشمندم، به منظور همراهی با خدمتگزاران حوزه سلامت جامعه، از حضور در اماکن عمومی در ایام نوروز خودداری کنند تا بتوانیم با هم این ویروس را شکست دهیم.

او درباره پویش سهم من در بحران کرونا افزود: با صدا درآمدن زنگ شیوع ویروس کرونا در کشور پرسنل خدوم شهرداری قزوین در کنار کادر درمانی در خط مقدم مقابله با این بیماری همچون سربازان گمنام در حال خدمت رسانی هستند.

شهردار قزوین اظهار داشت: برای حفظ سلامت شهروندان نیازمند همراهی همه افراد جامعه هستیم و انتظار می‌رود شهروندان تا حد امکان از تردد‌های شهری غیر ضروری خودداری کنند.

شهردار قزوین با تاکید بر اهمیت گندزدایی و ضدعفونی سازی شهر به منظور جلوگیری از پیشرفت شیوع کرونا اضافه کرد: در این مدت، ۲۰۰آتش نشان، طبق برنامه زمان بندی شده، شروع به گندزدایی و ضدعفونی شهر به منظور پیشگیری از گسترش ویروس کرونا کردند که این اقدام تا پایان مبارزه با این ویروس ادامه خواهد داشت.

او گفت: با توجه به این که یکی از راه‌های انتقال ویروس کرونا از زباله‌های بهداشتی است، با آغاز شیوع این ویروس در شهر قزوین، تفکیک پسماند از مبدا طبق پروتکل‌های اعلامی وزارت بهداشت ممنوع شد و جمع آوری زباله‌ها تنها از مخازن و توسط ۶۰۰نیروی پاکبان شهرداری انجام می‌شود.

طاهرخانی با تاکید بر این که تجمعات انسانی باعث گسترش این ویروس می‌شود، یادآور شد: کاهش حضور ارباب رجوع در مجموعه مدیریت شهری با ارائه خدمات الکترونیک شهروندی، چون میز خدمت الکترونیک پرتال شهرداری قزوین، زیارت مجازی اهل قبور با اپلیکیشن همراه جستجوی متوفی و صدور مرخصی تاکسیرانان فقط به صورت اینترنتی و از طریقه سامانه مرخصی از جمله اقدامات شهرداری در راستای کاهش تردد در شهر بوده است.

شهردار قزوین خاطرنشان کرد: در یک ماه گذشته گندزدایی بازیگاه‌های کودک، سرویس‌های بهداشتی عمومی، پاسگاه‌های پلیس راهور سطح شهر، دفاتر و خودرو‌های آژانس‌های تاکسی تلفنی تحت نظارت تاکسیرانی، پایانه‌های مسافربری، ناوگان تاکسیرانی، پله‌های برقی سطح شهر، آرامستان‌های شهرداری، مخازن زباله و دستگاه‌های پیمانکاران و جمع آوری پسماند، جایگاه‌های سی ان جی سازمان تاکسیرانی و ناوگان حمل و نقل عمومی شامل اتوبوس ها، مینی بوس‌ها و ون ها، خیابان‌ها و معابر اصلی و پرتردد شهر و بازار قزوین به صورت روزانه در دستور کار همکاران ما در شهرداری قزوین قرار گرفته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام زمان ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا
دعا برای نزول رحمت الهی
سرمایه‌گذاران گردشگری از عوارض تغییر کاربری معاف هستند
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان
سیاستمداران آمریکا در مقابل نظم جدید دنیا دچار استیصال شده‌اند
امروز؛ جدال خیبر و ذوب آهن در اصفهان
پیشرفت بزرگ پالایشگاه یازدهم پارس جنوبی در بومی‌سازی تجهیزات ابزار دقیق
افزایش ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی از جمعه شب تا صبح یکشنبه
بازگشایی دریچه‌های تحتانی سد کرخه برای رها سازی آب به پایین دست
در مسیر استقلال خواهی
پیام رئیس‌جمهور به هفدهمین رویداد ملی «ترنم وحی» در کاشمر
قم؛ الگویی عملی تبلور کرامت در تمامی شئون دستگاه عدالت
رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج مازندران درقائم شهر
پیش بینی تداوم مه صبحگاهی و فعالیت سامانه بارشی در خوزستان
برگزاری رویداد رفیق شهیدم در اقلید
تولد و مرگ در جاده جهرم – لار
حضور تیم هندپلو چهارمحال و بختیاری در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
راه اندازی پویش «من نگهبان آب هستم» از سوی خانه سینما
تعمیرات اساسی واحد سه نیروگاه شهید مفتح
نفع جوامع محلی از عایدی ۱۵ درصدی معادن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)