• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۲۱۴۸
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۱
اقتصادی » اقتصاد کلان
برای حمایت از کسب و کار‌ها

تمدید مهلت پرداخت مالیات تا پایان اردیبهشت

وزیر اقتصاد: مالیات مودیانی که موعد پرداخت ان‌ها تا ۲۸ اسفند است، تا ۳۱ اردیبهشت سال آینده تمدید شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما فرهاد دژپسند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مالیات مودیانی که موعد پرداخت ان‌ها تا ۲۸ اسفند است، تا ۳۱ اردیبهشت سال آینده تمدید شده است گفت: این یکی از اقداماتی است که به منظور کاهش تبعات منفی بیماری کرونا و برای حمایت از کسب و کار‌ها انجام می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد این موضوع شامل همه کسب و کار هاست و مودیان مالیاتی که مشمول جریمه شده اند میزان معافیت‌های آن‌ها را افزایش داده ایم.
وی گفت:​ برای کاهش مراجعات حضوری به سازمان امور مالیاتی از طریق الکترونیکی کردن پرداخت‌ها اقدام شده است.
وزیر اقتصاد با اشاره به ضرورت تامین مالی بخش‌های مختلف اقتصاد گفت: حقوق همه دستگاه‌ها و کارکنان دولت تا امروز پرداخت و از حدود ۲ هزار میلیارد تومان با مدیریت وجوه نقد خزانه مطالبات و تخصیص‌های مربوط به بهداشت و درمان و سلامت پرداخت شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: صنعت بیمه نیز امسال وارد مرحله جدیدی شده و حدود ۳۵۰ میلیارد تومان به بخش بهداشت و درمان کمک کرده است.
وزیر اقتصاد گفت: در یک اقدام جدی گمرک مانع از خروج برخی اقلام و تجهیزات شده و در مقابل نیز برای واردات ‏، تسهیلاتی فراهم شد و برخی از اقلام در مدت ۶ ساعت ترخیص شده است که از آن جمله ۶۳ دستگاه آمبولانس بود.
وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: همه کمک‌هایی که اشخاص حقیقی و حقوقی برای تامین مالی مبارزه با این بیماری پرداخت می‌کنند به عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی در نظر گرفته می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: در بورس نیز تسهیلات جدیدی ایجاد شده و افراد می‌توانند اوراقی را خریداری کنند که منابع آن صرف مبارزه با بیماری کرونا میشود، این اوراق هزار تومانی تا سقف نامحدود امکان خرید دارد.
وی گفت: درزمینه ارائه خدمات اقتصادی به مردم، در این روز‌ها تعدادی از همکاران خود را در حوزه بانکداری، مالیاتی و بیمه در اثر بیماری کرونا از دست داده‌ایم.
وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: ایران عضو برخی از نهاد‌های بین‌المللی است و در همین ارتباط توانستیم با صندوق او پک، بانک توسعه اسلامی، بانک جهانی و بانک توسعه زیرساخت‌های آسیایی مکاتباتی انجام داده ایم و پیگیری می‌کنیم تا بتوانیم از منابع آن‌ها برای مقابله با بیماری کمک بگیریم.

 بورس، سنجه خوبی برای رونق بخش واقعی اقتصاد است 
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: عملکرد خوب بورس در سال ۹۸ سنجه خوبی برای رونق بخش واقعی اقتصاد است.
فرهاد دژپسند در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما با اشاره به عملکرد اقتصادی در سال ۹۸ گفت: بخش غیرنفتی اقتصاد امسال شرایط خوبی را تجربه کرد و بر خلاف پیش بینی‌هایی که برای امسال می‌شد هم اکنون بر اساس آمار‌هایی که اعلام می‌شود در بخش غیر نفتی آمار خوبی را شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه بورس اوراق بهادار ۶۰ درصد به بخش واقعی اقتصاد و بنگاه‌های بزرگ را پوشش می‌دهد و شاخص خوبی برای رونق این بخش است، افزود:​ بازدهی و گردش مالی و تامین مالی خوبی را در بورس شاهد هستیم.
وی گفت: روزانه در بورس ۶ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی داریم که نشان می‌دهد نشاطی در این بخش ایجاد شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دژپسند با اشاره به نوسانات روز‌های اخیر در بورس افزود: در برخی کشور‌های نوسانات بسیار شدیدتر بوده و در ایران با مدیریت‌هایی که صورت گرفت خوشبختانه این نوسانات جبران شده است.
وی گفت: عرضه‌های اولیه در روز‌های اخیر انجام شد و عرضه‌های دیگری ابتدای سال آینده انجام می‌شود و امیدواریم عرضه بخشی از سهام دولتی در نیمه دوم فروردین انجام شود.
وزیر اقتصاد گفت:​ ما توانستیم ۴۰ میلیارد دلار صادرات و ۴۰ میلیارد دلار واردات داشته باشیم و حجم خوب تجارت خارجی را شاهد هستیم.
وی افزود: بخش غیر نفتی شرایط مقبولی دارد با این حال با شرایط مطلوب فاصله داریم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دژپسند خاطرنشان کرد: امسال بودجه را تجربه کردیم که متکی به مالیات و تامین مالی از بطن اقتصاد کشور است.
وی گفت: امروز در حالی خزانه را می‌بندیم که یک ریال از سیستم بانکی استقراض نکردیم.
وزیر اقتصاد افزود: روز گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان اوراق منتشر شد و از بازار سرمایه تامین مالی صورت گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار جعلی علیه قوه قضائیه، از فعال فضای مجازی تا حمید رسایی
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
معاون وزیر خارجه: تلاش آمریکا برای پیشگیری از امکان هرگونه مذاکره
مازوت‌سوزی گزینه آخر وزارت نیرو است
آذربایجان شرقی پیشرو در توسعه شهرک‌های کشاورزی کشور
سامانه خدمات حمایتی زنان سرپرست خانوار در مراحل نهایی آزمایش
تجمیع فعالیت دستگاه‌های اجرایی در سامانه جامع آموزش عمومی قرآن
گرشاسبی مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان شد
تدارک سیما برای مخاطبان
آمریکا، حامی قلدر منطقه
شهید تهرانی مقدم، مردی از تبار ایمان، علم و عمل بود
اجرای برنامه مشترک ورزشی رزمی کاران و باستانی کاران در میاندوآب
کاهش سر فاصله سرویس دهی ناوگان بی.آر.تی در جنوب پایتخت
ذخیره ۳.۳ میلیارد مترمکعب سوخت نیروگاه‌ها
صعود مسعود عبدالمالکی به مرحله دوم
همیشه پای نفت در میان است
تکذیب گران شدن بنزین
رفت و آمد قطار فَدَک، هفته‌ای یک روز بین ساری – مشهد
اعزام هزار فرهنگی به اردوی راهیان نور جنوب کشور
بهره برداری از دسترسی‌های تقاطع بزرگراه‌های خرازی - دوگاز؛ آبانماه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)