• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۸۳۹۵
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۷
بین الملل » مقاومت
درپی جنایات رژیم سعودی در یمن

محافل بین المللی جنایت سعودی‌ها را در المصلوب محکوم کردند

محافل بین المللی جنایت جنگنده‌های سعودی را در ناحیه المصلوب در استان الجوف یمن به شدت محکوم کردند، جنایتی که به شهادت و زخمی شدن ده‌ها تن از جمله چند زن و کودک انجامید.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی العالم، این جنایت پس از آن روی داد که پدافند هوایی نیرو‌های یمن، هواپیمای سعودی از نوع تورنادو را در آسمان الجوف سرنگون کردند.
عبدالخالق حمداوی در گزارشی گفت: جنایت جنگنده‌های متجاوزان سعودی در حق غیرنظامیان در ناحیه المصلوب استان الجوف که به شهادت ۳۲ نفر و زخمی شدن ده‌ها تن دیگر انجامید، با ابراز انزجار و محکومیت شدید روبرو شد.
لیز گراندی، هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در یمن، حملات هوایی سعودی را محکوم کرد و گفت این جنایت فاجعه‌ای غیر قابل توجیه است. وی همچنین تاکید کرد قوانین بین المللی طرف‌های درگیر در جنگ را به حفظ جان غیرنظامیان ملزم کرده است.
گراندی همچنین افزود تشدید نبرد‌ها در نواحی مختلف استان‌های مارب، الجوف و صنعا از اواسط ژانویه گذشته، بیش از ۴ هزار و ۷۰۰ خانواده را به ترک خانه و کاشانه خود مجبور کرده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وزارت حقوق بشر یمن نیز جنایت الجوف را محکوم کرد و جامعه بین الملل و در راس آن سازمان ملل را به دلیل نادیده گرفتن همه جنایات و نقض‌های حقوق بشر مرتکب شده در حق ملت یمن، مسئول این اتفاقات دانست.
علی تیسیر، سرپرست وزارت حقوق بشر یمن در این باره به العالم گفت: «متجاوزان سعودی خشم خود را با حمله به غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان در منطقه المصلوب تخلیه کردند. متجاوزان جنایت بزرگ و هولناکی در حق شمار زیادی از یمنی‌ها مرتکب شدند که به شهادت بیش از سی نفر منجر شد».
احزاب مخالف تجاوز و احزاب لقاء مشترک نیز جنایت متجاوزان را محکوم کردند و از نیروی موشکی یمن خواستند به جنایات متجاوزان پاسخ دهد. این احزاب همچنین خواستار کمک‌های مادی و انسانی به جبهه‌ها تا زمان رسیدن به پیروزی شدند.
در همین حال ایران نیز این جنایت را محکوم کرد. عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران بر ضرورت پایان دادن به تراژدی انسانی در یمن تاکید کرد. وی گفت سکوت جامعه بین الملل در برابر جنایات روی داده در یمن باعث شد عاملان این جنایات کشتار غیرنظامیان را شدت بخشند.
جنایت اخیر سعودی‌ها در المصلوب پس از آن اتفاق افتاد که پدافند هوایی یمن، جنگنده‌ای سعودی را از نوع تورنادو در آسمان استان الجوف ساقط کرد. این در حالی است که متجاوزان سعودی مدتی است حملات هوایی خود را در برخی مناطق استان‌های نهم، مارب، الجوف و صعده تشدید کرده اند.
سرتیپ عابد محمد الثور، کارشناس نظامی یمنی در این باره گفت: «سرنگون کردن جنگنده تورنادو نشان دهنده سطح پیشرفتی است که نیرو‌های پدافند هوایی یمن به دست آورد اند. ما می‌توانیم با این سلاح و با سامانه‌های جدید، با هر گونه هدف هوایی مقابله کنیم».
در همین حال ترکی المالکی سخنگوی ائتلاف متجاوز به از دست دادن کادر پرواز هواپیما اعتراف کرد. خبرگزاری عربستان به نقل از المالکی اعلام کرد دو خلبان این جنگنده از هواپیما بیرون پریدند و اکنون در اسارت نیرو‌های یمنی هستند. وی نیرو‌های یمنی را مسئول جان آنان دانست. این در حالی است که صنعا تا این لحظه اسیر کردن خلبانان این جنگنده را که به محض اصابت موشک به آن، در آسمان منفجر و منهدم شد، تایید نکرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در شرکت آب و برق کیش
دستگیری سارق اماکن دولتی در هشترود
روایت برنامه‌های روز کیش با ویژه برنامه تلویزیونی در دل دریا
تاسیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در آذربایجان شرقی
گشایش سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران در تهران
مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان برگزار شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آبان ۱۴۰۴
وزش باد شدید در سمنان
کشف ۱۱ تن مرغ قاچاق در صومعه سرا
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در بیستم آبان ماه
آب؛ کیمیایی که باید در مصرفش، صرفه جویی کرد
رونمایی از طرح مسکن خدمتی در روز کیش
بسته خبر‌های کوتاه ۲۰ آبان در یک نگاه
بارش پاییزی هفته آینده مهمان اصفهان می‌شود
احتمال مجازی شدن مدارس رشت و شروع با تاخیر فعالیت ادارات
پیام تسلیت آیت الله کعبی در پی درگذشت جوان اهوازی
تخفیف ۲۰ درصدی بلیت هواپیما برای دارندگان کارت کیشوندی
آغازبکاردومین مرکز سلامت روانی ـ اجتماعی در شهرکرمان
روند اجرای طرح‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های رفسنجان و کرمان
بازبینی و اصلاح فرآیند تفکیک اراضی و شرح خدمات در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)