• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۴۴۸۴
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۴:۴۸
بین الملل » تحلیلی

جروزالم‌پست از دیدار آتی نتانیاهو و بن‌سلمان خبر داد

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سيما, جروزالم پست در مطلبی نوشت:خاخام مارک اشنایر(Marc Schneier )
روز سه شنبه به جروزالم پست گفت: دیدار بین بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و محمد بن سلمان ولیعهد سعودی و سران کشور‌های عرب حوزه خلیج (فارس) تا قبل از انتخابات دوم مارس برگزار نمی‌شود.
این خاخام آمریکایی که روابط گسترده‌ای با عربستان سعودی و کشور‌های حوزه عرب خلیج (فارس) دارد، گفت: این رهبران در نظر دارند یک نشست با نتانیاهو برگزار کنند، اما می‌خواهند منتظر بمانند تا انتخابات به پایان برسد.
اشنایر، رئیس سازمان گفتگوی بین ادیان و بنیاد تفاهم قومی در گزارشی از نشستی تحت حمایت آمریکا در قاهره بین نتانیاهو و رهبران کشور‌های اهل سنت در هفته‌های آینده و در پی سفر وی به عربستان به عنوان میهمان وزارت خارجه این کشور خبر داد. وی در این سفر با ولیعهد فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان و عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه دیدار کرد.
اشنایر گفت: زمان برگزاری این نشست بر خلاف آن چیزی است که من از چندین مقام کشور‌های عرب حوزه خلیج (فارس) شنیده ام، است. آن‌ها به دنبال آن هستند که این دیدار پس از انتخابات دوم مارس برگزار شود.
نهاد خبری جوئیش نیوز سیندیکیت (Jewish News Syndicate) اوایل هفته جاری با استناد به برخی منابع دیپلماتیک عربی گزارش داد که آمریکا در تلاش است تا برای تشکیل این اجلاس در قاهره با اسرائیل، مصر، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، سودان، بحرین و عمان رایزنی کند. اردن نیز دعوت شده بود، اما پادشاه این کشور از آن امتناع ورزید، مگر آن که این نشست تشکیلات خودگردان فلسطین را شامل شود. اسرائیل پذیرفت که عباس را دعوت کند. با این حال، یک مقام رسمی تشکیلات خودگردان فلسطینی به جوئیش نیوز سیندیکیت گفت که آن‌ها به عنوان بخشی از ادامه تحریم‌های خود ضد واشنگتن در این نشست شرکت نخواهند کرد.
اشنایر گفت: وقتی برنامه صلح ترامپ در میان است عربستان سعودی باید دیگر کشور‌ها عرب حوزه خلیج (فارس) را در این مسیر هدایت کند.
وی توضیح داد: توازن قدرت منطقه‌ای وجود دارد. سعودی‌ها برای تأثیر در یک تغییر واقعی، باید با نخست وزیر اسرائیل دیدار کنند. علاوه بر این درست همانطور که سعودی‌ها در سال ۲۰۰۲ یک طرح صلح را هدایت کردند، طبیعی است که آن‌ها در صدر ابتکار عمل طرح صلح جدید آمریکا قرار بگیرند و میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها میانجیگری کنند. سعودی هاخوشحال هستند که این روند توسط آمریکایی‌ها زنده شده است.
اشنایر گفت:ریاض تقریباً ۲۰ سال پیش طرحی را ارائه داد و من به آن‌ها یادآوری می‌کنم که ۴۰ سال طول کشید تا بنی اسرائیل به سرزمین موعود برسند. این اتفاق یک شبه رخ نمی‌دهد. من فکر می‌کنم مردم قدردان این روند هستند.
اشنایر به عنوان رئیس سازمان گفتگوی بین ادیان و بنیاد تفاهم قومی سالانه چندین بار برای گفتگو‌های بین دینی به کشور‌های عرب حوزه خلیج (فارس) سفر کرده است. وی همچنین طرفدار اصلی ایجاد روابط بین اسرائیل و آن کشور‌ها است. اشنایر مشاور رسمی پادشاه بحرین است و با امیر قطر و همچنین سران عربستان سعودی و امارات متحده عربی همکاری می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح نخستین مرکز رشد دانشگاه پیام نور در آران و بیدگل
تمرین تیم‌های تنیس روی میز پسران و دختران ایران
کلنگ زنی ساختمان جدید دادگستری شهرستان باشت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تریلی حامل باتری اسیدی، آزادراه کرج-قزوین را در هر دو جهت مسدود کرد
دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان
افتتاح بزرگترین و نخستین درمانگاه تخصصی استان در بهمئی
تساوی فلسطین و لبنان در حضور کادر فنی تیم نوجوانان
حضور ورزشکاران ۴ کشور در مسابقات بین‌المللی تنیس آمل
بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی قدیم فیروزکوه
خاکسپاری شهدای خوشنام در کهگیلویه و بویراحمد
اخذ مالیات از تراکنش کارتخوان‌ها شایعه است
اجتماع دانش‌آموزان سادات قم در شام غریبان حضرت زهرا (س)
برگزاری رویداد صدرا در مهدیشهر
مدارس و دانشگاه‌های استان البرز غیرحضوری شد
کهگیلویه وبویراحمد عزا و ماتم در سوگ شهادت دخت نبی مکرم اسلام
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
قهرمانان وطن در آغوش مردم سیستان وبلوچستان
قزوین غرق در ماتم صدیقه کبری (س)
شهر ایلام میزبان پیکر‌های مطهر شهدای گمنام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)