• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۷۸۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۶
فارس » اجتماعی

ایران،فارس امن‌ترین مکان سرمایه گذاری

آماده توسعه روابط فرهنگی، اقتصادی و توریستی با کشور دانمارک هستیم

ایران،فارس امن‌ترین مکان سرمایه گذاریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، عنایت الله رحیمی در دیدار با دانی انان سفیر کشور دانمارک در جمهوری اسلامی ایران، با بیان اینکه از سال ۱۳۵۷ با توجه به خواست مردم و بنیانگذار کبیر انقلاب سیاست‌های خارجی بر مبنای دوستی با همه ملت‌ها بنا نهاده است، عنوان کرد: دوستی و صلح میان ملت‌ها همواره پایدار است حتی اگر حکومت‌ها در مسیر این دوستی پایدار نباشند، چرا که عمر دولت‌ها کمتر از ملت‌ها است.
نماینده عالی دولت در استان فارس روابط فرهنگی را اثر گذارترین نوع روابط دانست و افزود: روابط ایران و دانمارک سابقه‌ای طولانی دارد؛ هر چند معتقدیم شناخت دو ملت باید با تقویت روابط فرهنگی بیشتر شود.
استاندار فارس با تصریح اینکه ملت ایران ملتی مستقل، آزادی خواه و انسان دوست هستند، اظهار کرد: ایران همواره ارتباط خوبی با اتحادیه اروپا به ویژه کشور دانمارک داشته و امروز انتظار داریم کشور‌های عضو اتحادیه اروپا دور از فشار‌های دیگران به مصوبات سازمان ملل و تعهدات خود به ایران پایبند باشند.
وی با بیان اینکه ایران‌همواره به تعهدات خود پایبند بوده است، خاطرنشان کرد: بی تردید برهم زدن توافقات و مصوبات بین المللی از سوی آمریکا موجب ایجاد بی اعتمادی خواهد شد.
رحیمی با بیان اینکه ارزیابی ملت ایران از رابطه با کشور دانمارک مثبت است یاد آور شد: این کشور می‌تواند نقش موثری در تحکیم و تقویت روابط ایران و اتحادیه اروپا داشته باشد.
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود دراین دیدار به بیان ظرفیت‌های متعدد استان فارس در حوزه‌های گوناگون پرداخت و با تاکید بر اینکه فارس مقیاسی کوچک از ایران است، عنوان کرد: این استان پهناور با ۵ میلیون نفر جمعیت و ۳۶ شهرستان به مرکزیت شیراز در بخش‌های مختلف اقتصادی، گردشگری، کشاورزی، صنعتی، معدنی، دانشگاهی پتانسیل‌های درخور توجه و رتبه‌های برتر در سطح ملی دارد.
وی همچنین به سابقه تاریخی کهن دیار فارس اشاره کرد و گفت: این سرزمین سابقه‌ای به بلندای ۵ هزار سال در تاریخ دارد که ۲۵۰۰ سال از این تاریخ در قالب آثار بزرگی همچون پرسپولیس، نقش رستم، پاسارگاد قابل دیدن و ملموس است.
وجود محور‌های ثبت شده جهانی همچون محور هخامنشی و ساسانی در استان فارس از دیگر موضوعاتی بود که استاندار فارس به آن اشاره کرد.
وی با بیان اینکه شهر شیراز به عنوان مرکز استان فارس شهر فلاسفه، عرفا، دانشمندان و بزرگان علم و ادب بوده و امروز نیز با دارا بودن بیش از ۱۸۰ مرکز اموزش عالی از جمله دانشگاه شیراز، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه صنعتی قطب دانشگاهی است.
وجود اقلیم چهار فصل در فارس، گرد هم آمدن اقوام و گروه‌های مختلف و اتحاد موجود میان آن‌ها در استان، وجود ۷ فرودگاه که ۳ مورد از آن‌ها بین المللی است و توجه گردشگران به استان فارس به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری از دیگر موضوعاتی بود که دکتر عنایت الله رحیمی در این دیدار به آن‌ها اشاره کرد.
نماینده عالی دولت در استان فارس به وجود زمینه‌های مختلف برای تقویت همکاری‌ها با کشور دانمارک اشاره کرد و گفت: این روابط می‌تواند در حوزه تبادل دانشجو، سرمایه گذاری‌های مشترک در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی، کارخانجات داروسازی، سرمایه گذاری در حوزه انرژی‌های نوین همچون انرژی‌های بادی و خورشیدی... ایجاد شود.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه مجموعه تحت مدیریت او در استان فارس از توسعه روابط فرهنگی و اقتصادی و توریستی با کشور دانمارک استقبال می‌کند، خاطرنشان کرد: کشور ایران و استان فارس یکی امن‌ترین مکان‌ها برای سرمایه گذاری است.
وی با تاکید بر اینکه با ملت بزرگ و متمدن ایران باید با زبان احترام سخن گفته شود و زبان تهدید و تحریم بی اثر است، اظهار کرد: ملت و حکومت ایران نیز تا زمانی که منافع ملی کشور رعایت شود هیچ مشکلی با دنیا ندارد.
سفیر دانمارک در ایران در ادامه این دیدار گفت: در شیراز و استان فارس ظرفیت‌های زیادی در حوزه‌های اقتصادی و تجاری وجود دارد که می‌توان بر آن متمرکز شد.
وی با بیان اینکه قبل از اعمال تحریم‌های جدید ترامپ، صادرات دانمارک به ایران به بیشترین حد ممکن در سال ۲۰۱۷ میلادی رسیده بود، گفت: با وجود تحریم‌ها و تاثیر آن بر روابط ایران، اما دانمارک تصمیم دارد که ارتباط خود را با این کشور گسترش دهد.
وی با بیان این مطلب که بخشی از تجارت دو طرفه ایران و دانمارک در پی وجود تحریم‌ها صدمه دیده، افزود: این وضعیت هرگز باعث نخواهد شد که تجارت و مرادوات دانمارک با ایران متوقف شود و علیرغم اینکه بعضی شرکت‌های دانمارکی بر خلاف خواست خود تصمیم به ترک ایران گرفته اند، اما بعضی شرکت‌ها مانند بزرگترین شرکت داروسازی دانمارک تصمیم به ماندن در ایران گرفته اند که نماینده این شرکت نیز اکنون به استان فارس سفر کرده است.
سفیر دانمارک در ایران ادامه داد: بزرگترین شرکت داروسازی دانمارک تا حدود دو ماه آینده تولید خود در ایران را در کارخانه‌ای در کرج آغاز خواهد کرد.
وی اضافه کرد: این شرکت داروسازی دانمارکی انسولین تزریقی و قلمی در ایران تولید خواهد کرد که در مرحله اول محصولات خود را در داخل ایران توزیع می‌کند و در مرحله‌های بعدی تولیدات خود را به کشور‌های همسایه ایران و منطقه صادر می‌کند.
انان با بیان این نکته که این شرکت داروسازی دانمارکی با شرکت‌های دارویی استان فارس نیز همکاری دارد، اظهار داشت: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز بزودی اتوبوس دیابت در این شهر با کمک طرف‌های دانمارکی راه اندازی خواهد شد که هدف از ایجاد این اتوبوس این است که این شانس به افرادی که دچار فشار خون یا قند خون هستند داده شود تا همیشه بدن خود را چک و بیماری را کنترل کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)