• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۲۴۹۹
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۶
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

برگزاری جشنواره منطقه‌ای برفی دنا در یاسوج

جشنواره منطقه ای برفی دنا در ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه امسال در پیست اسکی کاکان برگزار می شود.

برگزار جشنواره منطقه‌ای برف در یاسوجبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، معاون عمرانی استاندار این استان در نشست ستاد خدمات سفر کهگیلویه و بویراحمد گفت: جشنواره منطقه‌ای برفی دنا در ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه امسال به مدت ۲ روز در پیست اسکی کاکان یاسوج برگزار می‌شود.
عزیز فیلی افزود: این جشنواره به میزبانی شهر یاسوج و با شرکت استان‌های بوشهر، خوزستان و فارس در پیست اسکی کاکان برگزار می‌شود.
وی از دستگاه‌ها اجرایی و خدمات رسان استان خواست همکاری های لازم برای برگزاری هر چه بهتر این جشنواره منطقه‌ای را با سازمان میراث فرهنگی استان داشته باشند.
معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بزرگترین مشکل پیست اسکی کاکان نبود دستگاه برف‌کوب است که قرار شد اداره کل ورزش و جوانان استان در این زمینه تدابیر لازم را اتخاذ کند.
عزیز فیلی با اشاره به بارش برف در روزهای شنبه و یک‌شنبه هفته آینده در مناطق سردسیری به ویژه منطقه کاکان گفت: دستگاههای خدمات رسان باید طی این مدت آمادگی لازم را داشته باشند.
وی عنوان کرد: عملیات حفاری در سطح شهر‌ها، معابر درون شهری توسط دستگاه‌های خدمات رسان از ۱۵ اسفند امسال تا ۱۵ فروردین ۹۹ ممنوع است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان هم با بیان اینکه دستگاه برف‌کوب پیست اسکی کاکان ۲۵ قدمت دارد گفت: دیشب این دستگاه تعمیر شد و از امروز عملیات برف کوبی پیست اسکی کاکان شروع شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: ساخت اردوگاه‌های زیبا در کنار پیست اسکی کاکان ضروری است به همین منظور این پیست باید به ادره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری واگذار شود.
مجید صفایی با اشاره به وظایف ستاد خدمات سفر در نوروز ۹۹، افزود: انتظار می‌رود کمیته ۱۰ گانه این ستاد از جمله کمیته‌های خدمات حمل و نقل، امداد و نجات، بهداشت و سلامت و محیط زیست، تنظیم بازار، اسکان و نظارت و اطلاع رسانی در ایام نوروز با آمادگی کامل به استقبال مسافران بروند.
وی گفت: در جشنواره منطقه‌ای برفی کاکان برنامه‌های مختلفی از قبیل برگزاری مسابقات ورزشی زمستانی مانند اسکی، مجسمه سازی و تندیس سازی، پخت غذا‌های محلی متناسب با فصل سرما و شکار لحظه‌ها توسط فیلمبرداران و عکاسان برگزار می‌شود.
مجید صفایی افزود: معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان، ایجاد روحیه نشاط و ایجاد رقابت‌های سالم از اهداف برگزاری این جشنواره منطقه‌ای است.
وی از مدیرکل ورزش و جوانان استان خواست که در زمینه برپایی اردوگاه ویژه گردشگران در پیست اسکی کاکان با همه امکانات لازم، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد را یاری دهد.
حسین پور رئیس صنعت معدن و تجارت استان هم در این جلسه با بیان اینکه مشکلی در زمینه تامین و توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در ایام عید نخواهیم داشت گفت: به منظور تنظیم بازار، سیب و پرتقال ویژه شب عید به اندازه کافی در بازار توزیع می شود.
جهان بین مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان در این جلسه گفت: طرح ایمنی مسافران نوروزی و طرح امداد جاده‌ای توسط هلال احمر در ایام عید اجرا می‌شود.
مقدم شهردار یاسوج هم در این جلسه با اشاره به اینکه میدان میوه و تره بار باید تا ایام عید راه اندازی شود گفت: همه شرایط برای راه‌اندازی میدان میوه و تربار یاسوج فراهم است.
نستهن مقدم افزود: امسال در آبشار یاسوج اسکان نخواهیم داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

 



 




بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور هنرمندان قزوینی در نمایشگاه سفال و سرامیک همدان
سرگردانی مسافران از پس گیری هزینه سفر
اجرای عملیات اصلاح و بهسازی محور لالی – اهواز
برگزاری دومین دوره جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان
پیام تسلیت سرلشکر موسوی به‌مناسبت درگذشت همسر شهید فلاحی
جابجایی ۸۵ درصد مسافران سیستان و بلوچستان با ناوگان حمل و نقل عمومی
تحقق رشد اقتصادی بدون رفع موانع کلان ممکن نیست
درگیری مسلحانه در کرکوک با کشته شدن دو نیروی امنیتی
عرضه پساب و فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی در بیستمین روز آبان
دیدار روسای فدراسیون تیراندازی ایران و مصر
پیروز جنگ رسانه‌ای تعیین‌کننده برنده میدان نبرد است
اجرای طرح فیبرنوری در منطقه مرزی هورالعظیم
مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب راهی برای عبور از بحران کم آبی
کاهش ذخایر خونی در قزوین؛ نیاز فوری به مشارکت مردمی
دشمن با تلاش شبانه‌روزی رزمندگان هوافضا مجبور به آتش‌بس شد
آبخیز داری نسخه نجات یزد از خشکسالی
پیروزی تیم فوتبال قطع عضو ایران مقابل سوریه
اعزام نخستین گروه پسران دانش آموز به مناطق عملیاتی
اعزام شش‌هزار داوطلب یزدی برای خدمت در پروژه‌های عمرانی و خدماتی عتبات عالیات
نگاهی به برنامه های سیما در خبرهای رسانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)