• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۸۵۱۰
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵
ورزشی » فوتبال و فوتسال
معاون وزیر ورزش تشریح کرد

جزئیات توافق نمایندگان ایران و AFC

معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان: در طی مذاکرات متوجه شدیم، می‌خواهند میزبانی انتخابی جام جهانی را هم بگیرند.

جزئیات توافق نمایندگان ایران و AFCبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای مهدی علی‌نژاد درباره مذاکرات انجام شده در کنفدراسیون فوتبال آسیا، گفت: به دنبال تصمیماتی که AFC در ارتباط با فدراسیون فوتبال و باشگاه‌های ایرانی گرفته بود میزبانی را در پلی‌آف و گروهی را از ایران سلب کردند. مقاومت‌هایی از سوی ایران صورت گرفت و همکاری‌های ارکان کشور باعث شد نامه دومی را فدراسیون فوتبال دریافت کرده تا جریان جدیدی را برای مقابله با این تهدید شروع کند.
وی ادامه داد: عنوان شده بود ما باید پلی‌آف را خارج از خانه بازی کنیم، میزبانی‌های دور بعد را هم در خارج از ایران باشیم بعد از آن فوریه یا مارس گروهی به ایران بیایند، بررسی کنند، اگر شرایط را مناسب ببینند آن موقع تصمیم جدید گرفته شود. مقابل هر دو نامه باشگاه‌های ما موضع واحدی داشتند که آن موضع مقاومت بود. ما قبول نمی‌کردیم حق میزبانی از ایران سلب شود، زیرا جمع‌بندی ما این بود بعد از بحث باشگاهی این موضوع به بحث ملی و رشته‌های دیگر هم کشیده خواهد شد و میزبانی را از دست خواهیم داد.
آقای علی‌نژاد تصریح کرد: در نهایت با رایزنی‌های صورت گرفته و کار دیپلماسی بسیار قوی با کمک نهاد‌های مختلف کشور خوشبختانه مقدمات مذاکره رو در رو به درخواست باشگاه‌های ایرانی و فدراسیون فوتبال شکل گرفت. من به همراه مدیران عامل باشگاه‌های پرسپولیس، استقلال، شهر خودرو و دبیرکل فدراسیون فوتبال راهی مالزی شدیم، امروز دو ساعت با دبیرکل کنفدراسیون آسیا جلسه داشتیم که در این نشست مسؤول منطقه آسیای میانه هم حضور داشت.
سرپرست معاونت حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش با بیان اینکه مسؤولان آسیایی اعلام کردند با شواهدی که دارند امکان برگزاری مسابقات در ایران فراهم نیست، گفت: ما روی مواضع خودمان پافشاری داشتیم و گفتیم خارج از ایران بازی نمی‌کنیم، حق میزبانی حقی است که باشگاه‌ها و هواداران ما دارند. بعد از صحبت‌های مفصل و توضیحاتی که ما دادیم در نهایت ویندسور جان این پیشنهاد را داد که ما بپذیریم بعد از مسابقات مقدماتی جام جهانی اگر به گونه‌ای بود که توانستیم میزبانی مقدماتی جام جهانی را بگیریم، در این صورت می‌توانیم دور برگشت مسابقات را برگزار کنیم، اما ما قبول نکردیم، چون متوجه شدیم تحلیل ما درست بوده و برنامه‌ریزی این است که آسیا میزبانی مقدماتی جام جهانی را هم از ایران بگیرد.
وی در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به پافشاری‌های نمایندگان ایران خاطرنشان کرد: تمام ملت ایران پشت این موضوع بودند و اسپانسر‌های آسیا از اینکه تماشاگر‌های ایرانی نباشند، آسیب می‌بینند. ما به نقاط قوت ایران به ویژه تماشاگران پر تعداد اشاره کردیم و از آن‌ها خواستیم تجدیدنظر کنند. بعد از رایزنی‌های متعدد ۳۰ دقیقه جلسه تنفس اعلام شد، در نهایت جلوی سلب میزبانی از ایران که از باشگاه‌ها شروع شد و احساس کردیم در تیم ملی هم ادامه خواهد داشت، گرفته شد. AFC امروز در نامه‌ای مشخص اعلام کرد مسابقات دور برگشت در مرحله گروهی در ایران برگزار می‌شود. بر این اساس نمایندگان ایران در ابتدا ۳ بازی خارج از خانه و ۳ بازی داخل خانه برگزار خواهند کرد.
آقای علی‌نژاد با بیان اینکه این تصمیم خوب است، عنوان کرد: مسابقات دور برگشت از اهمیت بیشتری به دلیل بحث‌های روانی برخوردار است، از طرفی اینکه وقتی ۳ بازی را در داخل خانه برگزار می‌کنیم هم اهمیت زیادی دارد. با این مذاکرات فشرده و رایزنی‌های انجام شده توانستیم میزبانی‌ها را برگردانیم. به نظرم توفیق بسیار بزرگی بود. برای نخستین بار است که AFC حاضر می‌شود تصمیمات خودش را تغییر دهد. کمتر پیش آمده که چنین اتفاقی رخ دهد اینکه حاضر شدند با ما پای مذاکره بنشینند و در نهایت اتفاقاتی رقم خورد که به نفع ما بود نشان می‌دهد مسیر درستی را در این چند روز طی کرده‌ایم. تجربه بسیار خوبی بود اعتقاد دارم اگر در گذشته هم همین مسیر را طی می‌کردیم، شاید الان وضعیت بازی با تیم‌های عربستانی شرایط دیگری داشت.
سرپرست معاونت حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش ادامه داد: من این را یک مسیر هدفمند می‌دانم. در مجموع چند کار را انجام دادیم؛ ۸ میزبانی را در باشگاه‌ها به دست آوردیم، جلوی میزبان نشدن تیم ملی گرفته شد و در نهایت اینکه کنفدراسیون آسیا متوجه شد یک دیپلماسی فعال، پویا و هدفمند در فوتبال و ورزش ایران وجود دارد. مطمئنم بعد از این با تدبیر بیشتری در خصوص ایران تصمیم‌گیری خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)