• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۴۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۹
بین الملل » اروپا
معترضان فرانسوی همچنان در اعتصاب

جشن کریسمس با طعم اعتصاب

معترضان فرانسوی در آستانه کریسمس فشار خود را بر دولت افزایش داده اند

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه فرانس ۲۴ ، جشن کریسمس در فرانسه امسال در میان اعتصاب کنندگان برگزار می‌شود و اعتصاب کنندگان قصد دارند فشار خود را بر دولت همچنان حفظ کنند. امروز (سه شنبه) در آستانه شب کریسمس، کارکنان راه آهن و مترو اقدامات خود را بر ضد اصلاحات نظام بازنشستگی افزایش داده اند و وضعیت حمل و نقل در پایتخت به شدت مختل خواهد بود. در ایستگاه مترو لیون در پاریس نیز نیرو‌های امنیتی با اعتصاب کنندگان درگیر شدند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مرد جوان فرانسوی گفت: این تازه آغاز راه است. تا زمانی که دولت از طرح اصلاح نظام بازنشستگی صرف نظر نکند، ​ ما نیز از اعتصاب دست برنمی داریم.
یکی دیگر از اعتصاب کنندگان نیز گفت: تا زمانی که دولت از طرح خود صرف نظر نکند، ما نیز بر دولت فشار می‌آوریم و تا پایان کار به اعتصاب خود ادامه می‌دهیم.
به گفته دولت، این جنبش، افراطی شده است.
انیس بوزن (Agnès Buzyn) وزیر بهداشت فرانسه در صفحه توئیتر خود به اقدام اعتصاب کنندگان در ایستگاه لیون واکنش نشان داد و نوشت: تصاویری که دیدم، مرا شوکه کرد. اقدامات آن‌ها (اعتصاب کنندگان) برای استفاده کنندگان از حمل و نقل عمومی خطرآفرین است.
اعتصاب‌ها تا آنجا پیش رفته است که حتی در یک مرکز تجاری در نزدیکی شهر تولوز، مشتریان از اعتصاب کنندگان کنفدراسیون عمومی کار استقبال می‌کنند.
جوان فرانسوی گفت: ما برای اینکه تنها یک جشن کریسمس خود را قربانی کنیم، آماده هستیم؛ چرا که این موضوع (اصلاح نظام بازنشستگی) بر چند نسل آینده تأثیر گذار خواهد بود.
اعتصاب حتی در سه پالایشگاه فرانسه نیز ادامه دارد تا جایی که یکی از این پالایشگاه‌ها فعالیت خود را متوقف کرده و تحویل سوخت به بسیاری از کامیون‌ها غیر ممکن شده است. به گزارش این شبکه تلویزیونی، امسال جشن کریسمس در فرانسه طعم و بوی اعتصاب به خود گرفته؛ چرا که قرار است مراسم آغاز سال نو در میان اعتصاب کنندگان برگزار می‌شود. تا هفتم ژانویه یعنی تاریخی که از سوی دولت برای از سرگیری گفتگو‌ها با شرکای اجتماعی تعیین شده، دو هفته باقی مانده است.
به رغم آنکه روز دوشنبه از شمار اعتصاب کنندگان کاسته شده بود و تنها حدود ۱۰ درصد از کارکنان شرکت ملی راه آهن فرانسه (SNCF) و حدود نیمی از رانندگان اعتصاب کرده بودند، اما وضعیت حمل و نقل روز سه شنبه، در بیستمین روز از اعتصاب، به شدت مختل خواهد بود. این اختلال شبکه حمل و نقل ریلی، قطار‌های بین شهری و مترو پاریس و حومه آن را شامل می‌شود. امروز از ۱۶ خط مترو در پاریس، شش خط کاملاً تعطیل خواهد بود. قرار است شرکت ملی راه آهن فرانسه وضعیت تردد قطار‌هایی که در تعطیلات کریسمس به خصوص روز‌های بیست و هشتم و بیست و نهم دسامبر در مسافت‌های طولانی در رفت و آمد هستند، اعلام کند.
خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد: به گفته لوران برَن (Laurent Brun) دبیر کل اتحادیه کارکنان راه آهن کنفدراسیون عمومی کار (CGT)، اصلی‌ترین اتحادیه کارگری فرانسه، این اتحادیه به منظور حفظ تداوم اعتصاب، اقداماتی را برای کل هفته پیش بینی کرده است. از جمله این اقدامات، ابتکار‌هایی است که برای برگزاری جشن سال نو میان اعتصاب کنندگان در نظر گرفته شده است.
اریک مِیه (Erik Meyer) از اتحادیه "سود-ریل SUD-Rail" در این باره گفت: شنبه بیست و هشتم دسامبر روز سختی خواهد بود؛ چرا که قرار است به دعوت اتحادیه کارکنان راه آهن "کنفدراسیون عمومی کار" و "سود-ریل" اعتصاب سراسری در فرانسه برگزار شود.
"سود-ریل"، (مخفف واژه‌های همبستگی، وحدت و دموکراسی) اتحادیه‌ای است که همه کارکنان بخش حمل و نقل ریلی در فرانسه را شامل می‌شود.
تظاهرکنندگان روز دوشنبه تردد در خط ۱ مترو پاریس و حومه را تا حدودی مسدود کردند و مسیر‌های منتهی به یکی از ایستگاه‌های پایتخت (ایستگاه لیون) را به اشغال خود درآورند. فابین ویلدیو (Fabien Villedieu) نماینده اتحادیه "سود-ریل" که در این اقدام غافلگیر کننده شرکت کرده بود، در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت: برای ما توضیح می‌دهند که دیگر اعتصابی در کار نیست و همه چیز به خوبی پیش می‌رود. هدف ما از این کار این است که نشان دهیم مصمم هستیم. وی افزود: همه چیز در کشور مسدود شده است. مردم نمی‌توانند سوار قطار شوند. نوعی خشم اجتماعی به وجود آمده که هرگز دیده نشده است. این نماینده اتحادیه از دولت خواست تعطیلات خود را متوقف کنند.
دفتر نخست وزیری فرانسه دوشنبه شب اعلام کرد بر روی برنامه گفتگو با شرکای اجتماعی متمرکز است. قرار است هفتم ژانویه بسیاری از وزرای فرانسه با شرکای اجتماعی در خصوص برخی مشاغل حساس از نظر جسمی و آب و هوایی و نیز مدیریت سال‌های پایانی کار گفتگو کنند. گفتگو‌ها با دیگر اعضای دولت نیز تا پیش از بیست و دوم ژانویه، تاریخ ارائه لایحه در شورای وزرا، ادامه خواهد داشت. موضوع این گفتگو‌ها بیشتر در مورد سال‌های پایانی کار در بیمارستان ها، بازنشستگی تدریجی کارمندان دولت و دستمزد معلمان و مدرسان خواهد بود.
ادوار فیلیپ نخست وزیر فرانسه نیز تا ششم ژانویه "شیوه کاری" مربوط به تراز مالی نظام بازنشستگی را پیشنهاد خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین تکلیف طرح‌های گردشگری برای دریافت تسهیلات
اطلاعیه قطع گاز در کوی دولتی اهواز
خلیج فارس، دریای عمان و خزر؛ پربارش‌ترین حوضه‌های کشور در هفته جاری
۴۷ هزار برنامه با محوریت مردم در دهه فجر برگزار می‌شود
دشمنان در صورت تعدی به ایران اسلامی پاسخ کوبنده‌ای دریافت می‌کنند
محکومیت قطعنامه مداخله‌جویانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
انقلاب اسلامی احیای عزت، هویت و استقلال ملت ایران است
رفع شکستگی لوله آبرسانی به شهر فریمان
امروز خانواده دستاویز جنگ شناختی دشمن شده است
طنین زنگ عشایر در روستای گمار قشلاق همدان
نواخته‌شدن زنگ انقلاب در مدارس کردستان
تحلیل وضعیت جوی آذربایجان غربی روز یکشنبه ۱۲ بهمن
طنین زنگ انقلاب در مدارس استان قم
کشف ۴۸۴ کیلوگرم مواد مخدر در کرمان
دستگیری ۴ سارق و مالخر کابل برق در ایذه
گلبانگ انقلاب در مدارس پارس آباد نواخته شد
ویژه برنامه های آغاز دهه فجر در خراسان رضوی
برگزاری هفتمین یادواره طرح ملی لاله‌های روشن در رامشیر 
به صدا در آمئن زنگ انقلاب در مازندران
خور؛ روستایی پویا با تکیه بر تولید، بوم‌گردی و هویت فرهنگی در ساوجبلاغ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
ساترا تحریم شد
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور
اقدام اروپا علیه‌ ایران برای‌‌ جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه
فرمانده کل ارتش: دست ما روی ماشه است
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
یک کشته و ۱۴ مصدوم در حادثه انفجار واحد مسکونی در بندرعباس
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)