• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۰۱۳۱
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در جمع خبرنگاران مطرح شد

پردیس شهیدتهرانی مقدم؛ ارتباط صنعت و دانشگاه

فرمانده نیروی هوافضای سپاه: نخبگان «پردیس نوآوری شهید تهرانی مقدم» در بخش‌های مختلف صنایع و معادن کشور فعال هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه بازدید فرمانده کل سپاه از پردیس نوآوری شهید تهرانی مقدم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ایده ایجاد این پردیس برای اولین بار در سال ۱۳۹۴ از سوی تعدادی از نخبگان کشور مطرح شد، گفت: تعداد زیادی از جوانان نخبه و دارای علم و خلاقیت ذهنی این ایده را مطرح کردند و ما در واقع فضایی را به عنوان فضای کار در اختیار این خواهران و برادران قرار دادیم.
وی با بیان اینکه نخبگان حاضر در این مجموعه در حقیقت اتصال دانشگاه با مراکز صنعتی و بخش دفاعی را برقرار کردند، افزود: این کار در ابتدا با یک فضای کوچک اجاره‌ای آغاز شد، اما امروز یک پادگان در غرب تهران با مساحت ۱۶ هکتار در اختیار این عزیزان قرار گرفته است و جمعیت کثیری از خواهران و برادران نخبه فارغ التحصیل دانشگاه‌های معتبر کشور در حال حاضر در این مجموعه فعال هستند و مسائل و مشکلاتی را که در بخش‌های کوچک و بزرگ صنایع و معادن ما مطرح است، رفع می‌کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سردار حاجی‌زاده با تاکید بر اینکه این نخبگان در بخش‌های مختلف صنایع و معادن کشور فعال هستند و حوزه دفاعی تنها بخش کوچکی از فعالیت آنهاست، بیان کرد: از آنجایی که بسیاری از شرکت‌ها و صنایع امکان ایجاد بخش تحقیق و توسعه را ندارند، این عزیزان مشکل مربوطه را حل کرده‌اند و تاکنون موفق به انجام دو هزار پروژه و در حقیقت رفع مشکل و مسئله در چهار سال گذشته شده‌اند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: این موضوع الگوی موفقی برای ماست و توانستیم آن گروه از جوانانی که بیکار بودند و بیکاری آن‌ها تهدیدی برای کشور بود، امروز به فرصتی تبدیل شوند.
وی با بیان اینکه با ایجاد چنین مراکزی، معضلات و مشکلات بزرگ کشور در حوزه‌های اقتصادی، صنعتی و معدنی قابل حل است، تصریح کرد: ما فقط زمین و فضای کار را در اختیار این نخبگان قرار دادیم، این ایده و همت خود آن‌ها بود که شروع کردند و کار بسیار بزرگی را در کشور پیش بردند که خوشبختانه امروز هم در حال ایجاد نمایندگی‌هایی در شهر‌ها و دانشگاه‌های مختلف کشور هستند.
سردار حاجی‌زاده در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا نخبگان حاضر در این مجموعه در حوزه خودروسازی هم ورود خواهند کرد، گفت: این عزیزان در حوزه خودروسازی هم ورود پیدا کرده‌اند و مدتی است مشغول هستند و توانسته‌اند موضوع‌های کوچک و بزرگ در این حوزه و سایر صنایع را تاکنون حل کنند.
سردار حاجی زاده از «پردیس نوآوری شهید تهرانی مقدم» به عنوان حلقه واسط ارتباط صنعت و دانشگاه نام برد و گفت: نخبگان این مجموعه در بخش‌های مختلف صنایع و معادن کشور فعال هستند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تاکید بر اینکه دانشگاه‌ها توانمندی بسیار زیادی در کشور دارند، اما همیشه بین آن‌ها و کف صنعت فاصله‌ای وجود داشته است، خاطرنشان کرد: این فاصله توسط مجموعه قرارگاه نوآوری شهید تهرانی مقدم پر شده است و در واقع به عنوان یک حلقه واسط توانسته است ارتباط بین کف صنعت و دانشگاه را برقرار کند.
وی گفت: به نظر می‌رسد این الگو قابل توسعه باشد چراکه ما محدودیتی برای آن‌ها در ساختار و سازمان ایجاد نکرده‌ایم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
مناظر استرالیا از آسمان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)