• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۹۳۸۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی
هشدار پلیس فتا

سوءاستفاده کلاهبرداران از چهره های هنری در فضاي مجازی

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا: کلاهبرداران و مجرمان سایبری به دنبال سوءاستفاده از چهر‌های هنری و شبکه‌های اجتماعی هستند.

سوءاستفاده کلاهبرداران از چهره های هنری در فضاي مجازیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس سرهنگ دوم "علی‌محمد رجبی "با اشاره به فعالیت‌های تبلیغاتی این افراد (سلبریتی‌ها و اینفلوئنسرها) در بستر فضای مجازی به ویژه شبکه‌های اجتماعی گفت: مجرمان سایبری با توجه به تعداد بالای دنبال کنندگان صفحه‌های چهره‌های هنری و اجتماعی از این امر سوء‌استفاده و به ظاهر با دادن تبلیغات به آنها، درگاه‌های کلاهبرداری بانکی و سایت‌های قمار را تبلیغ می‌کنند و با این تبلیغات کذایی به دنبال اجرایی کردن اهداف مجرمانه خود هستند.
رئیس مرکز و تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا یادآور شد: مجرمان سایبری برای فریب این گروه حتی تبلیغات خود را در راستای کمک‌های خیرخواهانه و بشر دوستانه معرفی می‌کنند و شاید در این خصوص حتی هزینه‌ای نیز به این افراد نپردازند و آن‌ها را وسیله رسیدن به اهداف مجرمانه خود کنند.
وی در توصیه به چهره‌های هنری و اجتماعی گفت: باید در خصوص تبلیغات در بستر شبکه‌های اجتماعی علاوه بر رعایت موازین شرعی و عرفی جامعه مراقب باشند، خود در دام مجرمان سایبری گرفتار نشوند.
این مقام مسئول با بیان اینکه انتشار تبلیغات مجرمانه هر چند به صورت ناآگاهانه و ناخواسته باشد، می‌تواند به شهرت و محبوبیت این افراد خدشه وارد و زمینه پیگرد قضایی را فراهم کند گفت: بررسی تبلیغات از سوی خود آن‌ها یا کارشناسان آشنا به امر، می‌تواند راهکاری برای جلوگیری از سوء‌استفاده از چهره‌های هنری و شبکه‌های اجتماعی باشد، همچنین در دریافت آگهی‌ها باید دقت کنند که از چه کسانی آگهی دریافت می‌کنند قطعا آگهی دهندگان نا آشنا از تهدید بیشتری برخوردارند.
این مقام انتظامی استفاده از مناسبت‌ها برای تبلیغات را نیز دیگر شگرد مجرمان سایبری خواند و افزود: تبلیغات تخفیف دار برای شب یلدا را که به صفحه‌های این افراد می‌دهند، می‌تواند کاربران را به درگاه‌های جعلی کلاهبرداری هدایت و اطلاعات بانکی آن‌ها را سرقت کند.
وی دریافت آگهی حضوری و امضاء قرارداد در این خصوص را یکی از راه‌های جلوگیری از سوءاستفاده برشمرد و ادامه داد: افرادی که تلاش دارند آگهی خود را از طریق فضای مجازی با هویت‌های ناشناخته به آن‌ها بدهند قطعا ریسک بالاتری دارد چرا که شما هیچ شناخت و اطلاعاتی از این افراد ندارید تا در صورت تخلف آن‌ها را به محاکم قضائی معرفی کنید.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا ضمن تاکید بر هوشیاری و آگاهی چهره‌های هنری و شبکه‌های اجتماعی از ترفند‌های افراد مجرم برای شراکت آن‌ها در ارتکاب جرم گفت: این افراد می‌توانند هرگونه فعالیت مشکوک و مجرمانه در این زمینه را از طریق نشانی وب‌سایت پلیس فتا www.Cyberpolice.ir بخش ثبت گزارش مردمی گزارش کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)