• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۶۳۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۵
استان ها » اجتماعی
وارونگی و پایداری هوا

آلودگی هوا و تعطیلی مدارس در برخی کلان شهر‌ها

آلودگی هوا در برخی کلان شهر‌ها مدارس را به تعطیلی کشاند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آلودگی هوا در برخی کلان شهر‌ها مدارس را به تعطیلی کشاند.
 
هوای تبریز، ناسالم برای گروه‌های حساس
هوای کلان شهر تبریز در وضع ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.
 مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گفت: شاخص هوای تبریز هم اکنون ۱۲۰ است و با توجه به پیش بینی‌های هواشناسی و سکون هوا امکان کاهش کیفیت هوا و افزایش آلاینده‌ها تا عصر فردا وجود دارد.
قاسم زاده افزود: کودکان، افراد سالخورده و بیماران ریوی و قلبی در این شرایط هوا از حضور در فضا‌های باز خودداری و شهروندان هم در حد امکان از خودرو‌های عمومی استفاده کنند.
شاخص آلودگی هوا از ۰ تا ۱۰۰ قابل قبول، از ۱۰۰ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس و از ۱۵۰ تا ۲۰۰ نیز بیانگر ناسالم بودن هوا برای تمامی گروه‌ها و بیش از ۲۰۰ در وضع بحرانی است.

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های شهر اراک به دلیل آلودگی هوا
تمامی مدارس شهر اراک و دانشگاه‌ها در نوبت صبح فردا یکشنبه ۲۴ آذر تعطیل است و ادارات هم ساعت ۹ آغاز به کار می‌کنند.
تمام مدارس اراک و دانشگاه‌ها در نوبت صبح فردا یک شنبه تعطیل است.
میرزایی دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان گفت: با تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوای اراک، به دلیل افزایش شدید آلاینده‌های جوی، فردا (یکشنبه ۲۴ آذرماه) تمام مدارس شهرستان اراک در تمامی مقاطع تحصیلی در شهر و روستا در نوبت صبح تعطیل اعلام می‌شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
میرزایی افزود: دانشگاه‌های شهر اراک و مراکز توانبخشی هم تعطیل است و ادارات هم از ساعت ۹ صبح آغاز به کار می‌کنند، اما دستگاه‌های خدمات رسان مثل بانک‌ها هم طبق روال عادی انجام وظیفه می‌کنند.
وی ادامه داد: برای تعطیلی مدارس در نوبت عصر فردا تا پیش از ظهر فردا تصمیم گیری می‌شود.

البرزی‌ها مراقب تردد در هوای آلوده باشند
از ابتدای این هفته که با مشکل وارونگی و پایداری هوا در استان البرز روبرو هستیم نیرو‌های اورژانس برای کمک به مردم در نقاط مرکزی و آلوده شهر‌های استان مستقر هستند.
دکتر مهرداد بابایی گفت: در سومین هفته از آذر ۹۸ پرستاران واحد ارتباطات و تریاژ تلفنی مرکز اورژانس ۱۱۵ البرز به ۹ هزار و ۳۰۰ تماس تلفنی پاسخگو بودند. در همین مدت تکنسین‌های پرتلاش اورژانس برای انجام ۲ هزار و ۹۹۳ ماموریت اعزام شدند.
وی ادامه داد: در جریان انجام این ماموریت ها، ۳۱۸ مورد امداد رسانی به حوادث ترافیکی و ۲ هزار و ۶۷۵ ماموریت نیز به منظور درمان و انتقال بیماران و مصدومین حوادث غیر ترافیکی صورت گرفت.
بابایی افزود: در هفته گذشته کارشناسان فوریت‌های پزشکی البرز به ۳۳ نفر با مشکل مسمومیت با مونوکسید کربن خدمات درمانی پیش یمارستانی ارائه دادند که ۱۹ نفر را به مرکز درمانی منتقل کرده و ۱۴ نفر نیز از خدمات درمان سرپایی برخوردار شدند.
رییس اورژانس البرز گفت: با توجه به احتمال بروز علایم تنفسی و همچنین تشدید بیماری‌های قلبی، ریوی، در شرایط آلودگی هوا؛ افراد مبتلا به این بیماری ها، سالمندان و کودکان، از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل پرهیز کنند.
بابایی ادامه داد: اگر مجبور به حضور در محیط‌های باز هستید حتما از ماسک‌های استاندارد و فیلتردار استفاده نموده و زمان فعالیت را به حداقل برسانید.
وی در پایان گفت: به خاطر داشته باشید باران و برفی که پس از آلودگی هوا می‌بارد بسیار آلوده و برای سلامتی خطرناک است، لذا از قرار گرفتن در معرض آن‌ها خودداری کنید.

هوای اصفهان، ناسالم برای گروه‌های حساس
وضع کیفیت هوای اصفهان در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
رییس امور آزمایشگاه‌های اداره کل حفاظت محیط زیست اصفهان گفت: کیفیت هوای کلانشهر اصفهان از ۲۴ساعت گذشته با میانگین ۱۴۵ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس ثبت شده است.
بابک صادقیان با بیان اینکه شاخص کیفی هوای این کلانشهر در میدان احمدآباد و خیابان دانشگاه با ۱۶۱ AQI، ناسالم برای عموم ثبت شده است گفت: همچنین شاخص کیفی هوا در خیابان پروین ۱۴۳، خیابان دانشگاه ۱۳۷، بزرگراه خرازی ۱۲۲ AQI برای گروه‌های حساس ناسالم ثبت شده است.
وی افزود: همچنین وضع کیفی هوا در ایستگاه مراقبت دائم شاهین شهر با ۱۴۶، نجف آباد با، مبارکه با ۱۲۱ و کاشان با ۱۱۶ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس گزارش شده است.
بر اساس شاخص کیفی هوا، این شاخص از ۰ تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰۰ خطرناک است.

کاهش دید کمتر از یک متر/لغو ۴ پرواز فرودگاه اهواز
مه شدید در خوزستان میزان دید را به صفر و چهار پرواز فرودگاه اهواز را لغو کرد.
مدیرکل سازمان هواشناسی خوزستان گفت: همزمان با بامداد امروز مه شدیدی فضای جوی استان خوزستان را احاطه کرده است. 
محمد سبزه‌زاری افزود: از حوالی ساعت ۴ و نیم بامداد به علت مه شدید دید افقی در برخی از شهر‌های خوزستان به صفر رسید
وی مه تشکیل‌شده را به‌علت ورود سامانه پرفشار همراه با رطوبت بالا عنوان کرد و افزود: بر اساس نقشه‌های هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که بارش‌ها مجدداً از اوایل روز دوشنبه این هفته در استان آغاز شود. 
پدیده مه که روز گذشته نیز شعاع دید را در اهواز کاهش داده بود، امروز تردد خودرو‌ها را با کندی روبرو کرده و لازم است رانندگان جانب احتیاط را رعایت کنند.
بروز پدیده مه‌گرفتگی موجب شده تعدادی از پرواز‌های ورودی و خروجی صبح یکشنبه فرودگاه اهواز لغو و تعدادی نیز با تاخیر انجام شوند.
برابر اعلام مرکز اطلاعات پرواز فرودگاه بین‌المللی اهواز، پرواز شماره ۴۵۸۷ هواپیمایی ماهان در ساعت ۰۷:۲۰ دقیقه و همچنین پرواز شماره ۴۰۱۶ شرکت هواپیمایی زاگرس در ساعت ۰۷:۳۰ دقیقه به مقصد تهران باطل شدند.
علاوه بر این پرواز شماره ۲۶۲۱ هواپیمایی کارون در ساعت ۰۵:۴۵ دقیقه، پرواز ساعت ۰۸:۲۰ هواپیمایی وارش با شماره ۵۸۵۳ به مقصد تهران و پرواز شماره ۲۹۱ هواپیمایی ایران ایرتور در ساعت ۹ صبح امروز به مقصد تبریز نیز با تاخیر همراه است.
بر اساس اعلام اطلاعات پرواز فرودگاه اهواز پراز‌های شماره ۴۵۸۶ و ۴۰۱۷ شرکت‌های هواپیمایی ماهان و زاگرس در ساعت ۰۶:۱۰ دقیقه و ۰۶:۲۵ از مبدا فرودگاه تهران به مقصد اهواز باطل اعلام شدند.
مسئولان فرودگاه اهواز از مسافران خواستند پیش از عزیمت به فرودگاه با اطلاعات پرواز به شماره تلفن ۱۹۹ تماس بگیرند و از هرگونه نوسان زمانی ایجاد شده اطلاع پیدا کنند.
 
هوای امروز مشهد در مرز "ناسالم" است
شاخص کیفیت هوای امروز مشهد در مرز "ناسالم برای گروه‌های حساس" است.
افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
با سلام آلودگی جهانی هست. وربطی به وزیدن باد نداره بطوریکه آلودگی هوا در اثر چرخش یک توده پر فشار به دور کره زمین وهوای سرد شکل میگیره وهرجا تومسیر این توده باشه رو در بر میگیره حالت دوم مقدار اکسیژن 21درصد در کره زمین بوده وبا انباشت کربن توسط موجودات زنده طی میلیونها سال به این عدد رسیده وحالا با نبش گور کربن (نفت) این مقدار رو به کم شدن وحتی صفر شدن هست چون تعداد اتم‌های کربن واکسیژن در طبیعت میزان مشخصی ومن میگم اگه همه چاه‌های نفت دنیا مصرف بشه زیستگاه جانوری بخاطر عدم وجود اکسیژن نابود خواهد شد برخی شاید بگند گیاهان اکسیژن تولید می‌کنند ولی وضعیت هوای کره زمین داره نشون میده که تولید اکسيژن قدرت جوابگویی مصرف رو نداره وهر سال وضعیت بحرانی تر خواهد شد چون هم مردم کل دنیا در مصرف انرژی زیاده روی می‌کنند وهیچ راه گریزی نیست مگر یک همایش جهانی واین کمیته های اضطراری هیچ کاری نمیتونند بکنند در آخر کره زمین قدرت تحمل این جمعیت با این وضع مصرف رو نداره
نظر شما
آخرین اخبار
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
160هزار خادم فعال
احیای تالاب‌ها باید در دستور کار باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۶ آبان ۱۴۰۴
واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مهاباد - میاندوآب
ارومیه، رتبه نخست تولید سیب در استان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیرغلامان حسینی در آستان سلطان طوس
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
برپایی نمایشگاه گل و گیاه با حضور تولیدکننده‌هایی از نقاط مختلف کشور در مهاباد
قدرشناسی از یک افتخار
استقرار ۳۸ گروه راهداری در جاده‌های لرستان
پیش بینی بارش پراکنده باران در سمنان
دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی ارز دیجیتال در تنکابن
سومین نمایشگاه اسوه در نور گشایش یافت
۵۵ فوتی ناشی حوادث کار در مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۵ فوتی و ۴ مصدوم در تصادف محور شهر حمزه به دزفول
تصویب و ابلاغ طرح ویژه توسعه و حفاظت شهر سلطانیه
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری آذرماه از امروز
انتصاب مدیران عامل شرکت‌های ملی مناطق نفت خیز جنوب و حفاری ایران
رقابت درون‌تیمی و تمرین پنالتی بازیکنان تیم نوجوانان ایران
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
جمع‌بندی سفر کمیسیون امور داخلی و شورا‌های مجلس شورای مجلس شورای اسلامی به فارس  (۱ نظر)
کمینه و بیشینه دمای ۲۳ آبان ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)