• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۰۹۱۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۶
بین الملل » آمریکا
رای الیوم نوشت

فیسبوک وسیله‌ای برای نفرت پراکنی علیه مسلمانان

فیسبوک و توئیتر، پنهانی با افراط گرایان مورد حمایت غرب و رژیم صهیونیستی برای نفرت پراکنی علیه اسلام و مسلمانان همکاری می کنند

فیسبوک وسیله‌ای برای نفرت پراکنی علیه مسلمانان

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روزنامه اینترنتی رأی الیوم، بر اساس تحقیقی که روزنامه گاردین چاپ انگلیس انجام داده است افراط گرایان با حمایت‌های برخی طرف‌ها به خصوص آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی با تسلط بر پایگاه اینترنتی فیسبوک، از آن برای نفرت پراکنی علیه اسلام و مسلمانان استفاده می‌کنند.
ما در روزنامه «رأی الیوم» و نیز بسیاری از عرب‌ها و مسلمانان با محدودیت‌هایی روبرو می‌شویم که برخی اوقات به بسته شدن صفحات شخصی یا صفحه مربوط به روزنامه در فضای مجازی می‌رسد، زیرا هر نوع انتقاد از دولت اشغالگر اسرائیل و جنایات آن در حق مردم ما در سرزمین‌های اشغالی یا بیان نام سید حسن نصرالله، مدیریت «فیسبوک» را بر آن می‌دارد صفحه شخصی ما را ببندد.
اخیرا فیسبوک نه تنها به حذف یا بستن صفحات کاربرانی که ترویج کننده خشونت یا تنفر هستند پایبند نیست بلکه مجموعه‌ای از صفحات کاربرانی را که دیدگاه‌هایی در تضاد با سیاست‌های آمریکا مطرح می‌کنند را نیز می‌بندد. این اقدامات به شرکت «فیسبوک» منحصر نمی‌شود و حتی «توئیتر» نیز همین سیاست را در پیش گرفته است و میلیارد‌ها صفحه کاربران را بسته یا دنبال کنندگان (فالوئرها) آن‌ها را حذف کرده و همین موضوع باعث شده است میلیون‌ها نفر به پایگاه‌های اینترنتی جایگزین روی آورند.
از این رو علت جانبداری گسترده «فیسبوک» و «توئیتر» در بسیای از مواقع از سیاست‌های آمریکا و اسرائیل و بستن در‌های آزادی بیان مشروع به روی منتقدانی مثل ما پنهان نیست.
روزنامه «گاردین» انگلیس نیز در یک تحقیق دقیق و جسورانه بر ملا کرد که چگونه «فیسبوک» از طریق نفرت پراکنی علیه اسلام و مسلمانان پول به جیب می‌زند. این روزنامه مطلبی با عنوان «توطئه پنهان» منتشر کرد. گروهی از بزرگترین سازمان‌ها و صفحات شخصی راستگرایان افراطی بر اساس این توطئه سری توانسته اند بر پایگاه اینترنتی «فیسبوک» تسلط بیابند و در قبال سود‌هایی که نصیب این شرکت می‌سازند، علیه اسلام نفرت پراکنی می‌کنند.
این تحقیق دقیق متوجه موضوعی شد که آن را «مدیریت حساب‌های کاربری مبهم» توصیف کرده است. مقر‌های این مدیریت نیز در اسرائیل، آمریکا، استرالیا، انگلیس، کانادا، اتریش و نیجریه است که صد‌ها صفحه کاربری با افکار راست افراطی را مدیریت می‌کنند و این کاربران میلیون‌ها دنبال کننده (فالوئر) دارند که پیام‌هایی برای نفرت پراکنی علیه مسلمانان و مهاجران مسلمان تبار در کشور‌های اروپایی منتشر می‌کنند و مطالب فراوانی تدارک و توزیع می‌کنند تا وجهه شماری از سیاستمداران سیاستمداران مسلمان تبار مانند شهردار لندن، اعضای کنگره آمریکا و رهبر حزب کارگران انگلیس را تخریب کنند.
گاردین تأیید کرد مدیریت فیسبوک را از وجود این توطئه و وجود این شبکه‌های سری مطلع کرده، اما فیسبوک تاکنون اقدامی به عمل نیاورده است چرا که این سازمان‌ها در مقابل تبلیغات، مبالغ هنگفتی پرداخت می‌کنند و هیچ مجازاتی علیه آن‌ها اتخاذ نکرد.
ما در روزنامه «رأی الیوم» به سیاست خود در انتقاد از ستم‌هایی که بر ملت عربی فلسطین و زیر یوغ اشغالگان صرفنظر از نتیجه آن ادامه می‌دهیم، زیرا معتقدیم این از مهمترین وظایف ما به عنوان روزنامه نگار و نویسنده است و از هر جایگزین دیگری استفاده خواهیم کرد، زیرا ما به اصل آزادی و عدالت اجتماعی باور داریم و تلاش می‌کنیم همه، چه موافق و چه مخالف از آن مطلع شوند. پس این وظیفه ما است و از آن دست نخواهیم کشید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان طارم
واژگونی مینی بوس در جاده نی ریز به سیرجان با سه مصدوم
ارس نقطه آغاز تحولات بزرگ اقتصادی
ایران جان، جان تازه‌ای در خراسان جنوبی دمیده است
فروش وام جعلی در سایت‌های درج آگهی
افتتاح دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان
پیروزی شهرداری گرگان در نخستین دیدار بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی پانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دولت انگلیس زیر فشار اتهام ناکارآمدی در مدیریت زندان‌ها
توافق ایران و روسیه برای افزایش حمل و نقل ترکیبی و دریایی
پیگیری مشکل آب شرب در روستا‌های بخش حصار گرمخان
۱۵ آبان و تیری که به خطا رفت؛ روایتی از تلاش ناکام رژیم پهلوی برای مهار امواج انقلاب
خادمیاران نوجوان رضوی اقلید مهمان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
قهرمانی کره شمالی در وزنه برداری ارتش‌های جهان؛ ایران نایب قهرمان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (پانزدهم آبان ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
هشدار به متخلفان؛ کشف تخلفات ۲۰۲ میلیارد ریالی در بازار کشاورزی زنجان
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
گلایه شهروندان تکابی از مشکل سدمعبر
جوی آرام و آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)