• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۱۵۱۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۲
بین الملل » تحلیلی

اسرائیل 100 سالگی خود را نخواهد دید

   به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ مشاور مرکز مطالعات سیاسی و راهبردی الاهرام در قاهره، تأکید کرد رژیم صهیونیستی با چالش جدی برای بقای خود روبروست و نخواهد توانست صد سالگی خود را جشن بگیرد.
محمد السعید ادریس گفت روشن است که رژیم صهیونیستی نقشه ای را که امپریالیسم آمریکا بر عهده آن قرار داده است، اجرا می کند اما امروز از عمل کردن به این وظیفه و ماموریت خود ناتوان است.
ادریس در مصاحبه با شبکه تلویزیونی المیادین در پاسخ به سؤالی درباره احتمال ”وقوع جنگ داخلی در اسرائیل“ افزود: احتمال وقوع جنگ داخلی در اسرائیل، مسئله غیرممکنی نیست. بحران واقعی و ساختاری در رژیم صهیونیستی ایجاد شده است و هیچ کسی در اسرائیل نمی داند که این رژیم چه آینده ای خواهد داشت. هیچ یک از سران رژیم صهیونیستی نمی توانند آینده این رژیم را پیش بینی کنند. تردید جدی در این باره وجود دارد که اسرائیل بتواند صد سالگی خودش را جشن بگیرد. یعنی بقای اسرائیل محل تردید واقع شده است.
محمد السعید ادریس افزود: پس از جنگ اکتبر سال ۱۹۷۳ ، رژیم صهیونیستی با بحران روبرو شد که منجر به سرنگونی حزب کار و به قدرت رسیدن حزب لیکود شد یعنی در بدنه طبقه سیاسی اسرائیل شکاف ایجاد شد. حزب کار بود که رژیم صهیونیستی را تأسیس کرد. به قدرت رسیدن راستگرایان در اسرائیل، وجهه جدیدی از این رژیم را ترسیم کرد که ارائه قانون قومیت یهود، اوج آن بود. از نظر آنها اسرائیل از دریا تا رود متعلق به یهودیان است و بقیه نمی توانند در این سرزمین زندگی کنند. مگر آنکه اقلیتی باشند که از حقوق محدودی برخوردار هستند. اسرائیل نه تنها امروز متحمل شکست های نظامی می شود، بلکه در عمل کردن به وظیفه خود برای خدمت به طرح امپریالیسم آمریکا در خاورمیانه عاجز مانده است. روشن است که رژیم صهیونیستی نقشه ای را که امپریالیسم آمریکا بر عهده آن قرار داده است، اجرا می کند. اما امروز از عمل کردن به این وظیفه و ماموریت خود ناتوان است. به نظر می رسد اسرائیل دیگر نمی تواند نقش سنتی خود را در تهدید کشورهای عربی ایفا کند تا این کشورها وادار شوند برای انعقاد قراردادهای تسلیحاتی به آمریکا متوسل شوند. آمریکا دیگر مانند گذشته به خاورمیانه توجه ندارد و می خواهد بر رویارویی راهبردی و اصلی در خاور دور متمرکز شود. به ویژه آنکه نفت کشورهای عربی، دیگر اولویتی در تعیین اهداف راهبردی آمریکا ندارد. به همین علت، شاهد سردرگمی رژیم صهیونیستی هستیم. اسرائیل همواره خود را بخشی از جهان غرب معرفی می کرد، اما امروز شاهد آن هستیم که اروپا موضع مخالف علیه سیاست های این رژیم اتخاذ می کند.
وی خاطر نشان کرد: اسرائیل با موضع دولت آمریکا برای خروج از شمال شرقی سوریه و رها کردن کردها، با صراحت مخالفت کرد. زمانی که داعش در عراق و سوریه شکست خورد، اسرائیل شوکه شد زیرا داعش در اصل ابزاری در دست این رژیم بود. شاهد مطرح شدن این سؤالات جدی در داخل رژیم صهیونیستی هستیم که مربوط به ماهیت این رژیم و علت حضورش در منطقه است. رژیم صهیونیستی ماهیت یک کشور را ندارد، بلکه یک شرکت سرمایه گذاری است و زمانی که سرمایه گذاری پیدا نکند، به طور کامل از بین خواهد رفت. متأسفانه جهان عرب، توهم نادرستی درباره ماهیت اسرائیل دارند. باید با دقت, تحولات داخلی اسرائیل را زیر نظر داشته باشیم. پس از فروپاشی حزب کار، امروز شاهد نشانه های فروپاشی حزب لیکود هستیم. اسرائیل امروز با این چالش ساختاری روبروست که چه کسی قدرت را در تل آویو در دست خواهد گرفت. ما شاهد این تناقض بزرگ هستیم که اسرائیل از انتخاب حاکمان خود هم عاجز مانده است. تناقض دیگر در رژیم صهیونیستی آن است که توانایی محاکمه نخست وزیر فاسد خود را هم ندارد. دادستان اسرائیل با صراحت فساد و ارتشای نتانیاهو را اعلام کرد. تناقض سوم آن است که با وجود این شکست داخلی در رژیم صهیونیستی، بسیاری از عرب ها به دنبال آن هستند که خود را به آغوش اسرائیل بیاندازند. در حالی که اسرائیل نمی تواند از خودش هم دفاع کند، بعضی عرب ها می خواهند از حمایت این رژیم برخوردار شوند. این یک تناقض بزرگ تاریخی در جهان عرب است. این توهم است که اسرائیل خواهد توانست از این کشورهای عربی دفاع کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مسابقات بدمینتون پسران دانشگاه آزادی در گرمسار
اصلاح قانون بانک مرکزی با سیاست‌های کلی مغایرت ندارد
معرفی مسئولان و اعضای ستاد اجرایی مسابقه‌های قرآن دانشجویان مسلمان
اخبار البرز در یک نگاه
بازدید سرزده از میادین میوه و تره بار
انفجار یک دستگاه خودروی گازسوز در جایگاه سی ان جی نوکنده
تشییع سرگرد شهید ولی زاده در شهر جایزان امیدیه
وضعیت آسفالت جاده مرزیجران ونارضایتی شهروندان
شرح حال روز‌های قشلاقی عشایر بعد از ییلاقی به نسبت خشک
واریز بیش از ۴۳ هزار میلیارد ریال اعتبار به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها
انفجار تروریستی در پایتخت پاکستان
بسکتبال با ویلچر آسیا - اقیانوسیه؛ برتری بانوان ایران مقابل لائوس
توزیع ۹۴۵ تن برنج هندی یارانه‌ ای در مشهد
آغاز لیگ کانوپولو بانوان به میزبانی دریاچه آزادی
بررسی قضایی وضعیت تغییر کاربری اراضی زراعی آذربایجان غربی
اخذ ۲۷ میلیارد ریال برای رفع حریم شبکه برق در سال ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه «طراحی معماری معاصر ایران » در خرم‌آباد
تحقق ۳۰ درصدی تعهد اشتغال در گناباد
ابتکار رکورددار پرتاب وزنه جهان در تولید دیسک ورزشی
 حمل‌ونقل رایگان در محمدیه و مهرگان؛ گامی مؤثر در مسیر عدالت اجتماعی و توسعه شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)