• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۸۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۸
اجتماعی » جامعه و شهری
در دفتر تشکل‌های شاهد و ایثارگر

راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی شاهد و ایثارگر

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر از راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی در این دفتر خبر داد.

راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی شاهد و ایثارگر​به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی «ایثار»، عادل مهری با اشاره به بهره‌برداری از ظرفیت نخبگان شاهد و ایثارگر برای راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی، یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر را تربیت نیروی انسانی متعهد، متخصص و کارآمد در تراز بین‌المللی به‌وسیله آموزش در حوزه‌های نگرشی، دانشی و مهارتی برای نخبگان شاهد و ایثارگر عنوان کرد.
وی با بیان اینکه نخبگان شاهد، پرچم‌داران جامعه ایثارگری هستند، تأکید کرد: استفاده از نظر و پیشنهاد‌های این عزیزان برای برنامه‌های آینده و ارائه راهکار برای بهبود بهره‌وری در تمامی عرصه‌های علمی و فرهنگی، ضروری است.
آقای مهری با تاکید به اهمیت نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در ایجاد اشتغال، اظهار داشت: دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر برای طرح‌های نخبگان شاهد و ایثارگری که رویکرد اشتغال و کارآفرینی دارند، مجموعه استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان را در نظر گرفته است.
مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر با اشاره به پیش‌بینی برنامه‌های بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه‌مدت در راستای اهداف اشتغال و کارآفرینی، گفت: ازجمله برنامه‌های بلندمدت، بسترسازی مناسب جهت برگزاری برنامه‌ها و پیشبرد اهداف توسط اعضا و نمایندگان استانی است، همچنین برنامه‌های میان‌مدت نیز شامل آموزش مهارت و دانش به نمایندگان ستادی و استانی و تقویت مهارت و افزایش توانمندی کارگروه‌های مرکز می‌شود.
آقای مهری ادامه داد: تشکیل کمیته‌های تخصصی مرکز و دعوت از افراد متخصص و صاحب‌نظر به‌منظور سیاست‌گذاری و نحوه ممیزی طرح‌های ارائه شده از جمله برنامه‌های کوتاه‌مدت در این زمینه است.
وی با اشاره به ظرفیت‌های ارزشمند شرکت‌های دانش‌بنیان برای ساماندهی اشتغال ایثارگران و تقویت روحیه خوداتکایی ایثارگران تأکید کرد: اقتصاد دانش‌بنیان و توجه جدی به آن راه برون‌رفت از معضل بیکاری است و این دفتر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت آپ‌ها را در دستور کار دارد.
مهری خاطرنشان کرد: در حوزه استارتاپ یا شرکت‌های نوپا که کسب‌وکار در آن عموماً حول محور فناوری شکل‌گرفته است و پتانسیل بالایی دارد، ورود نخبگان شاهد و ایثارگر در این عرصه می‌تواند، فرصت‌هایی را برای اشتغال سایر ایثارگران فراهم کند و موجب تولید مناسب در شرکت‌های دانش‌بنیان شود.
وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بهشت شرکت‌های دانش‌بنیان است، زیرا هنوز ظرفیت‌های خالی زیادی در این حوزه وجود دارد و جوانان نخبه و توانمند کشور می‌توانند فعالیت‌ها و اقدامات چشمگیری در این خصوص انجام دهند.
مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر اظهار کرد: تاکنون چندین طرح موردحمایت این مرکز به بنیاد ملی نخبگان معرفی‌شده است و تعداد بسیاری از ایثارگران دارای تحصیلات عالیه و دانش فنی و تخصصی می‌توانند از طرح‌های دانش‌بنیان و استارتاپی استفاده کنند.
آقای مهری درباره چگونگی استفاده از طرح‌های نخبگان گفت: این دفتر از تمامی اداره‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان‌ها درخواست کرده است ایثارگران نخبه در حوزه دانش‌بنیان را به این دفتر معرفی کنند تا در رده‌های مختلف آموزش‌های لازم برای آن‌ها در نظر گرفته شود.
مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در پایان خاطرنشان کرد: نخبگان و ایثارگران می‌توانند به‌روزترین مطالب در حوزه فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش استارتاپ‌های سایت مرکز دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر www.mdpt.ir دریافت کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)