• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۶۸۱۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۷
بین الملل » غرب آسیا
پایگاه اینترنتی میدل ایست آی گزارش داد

آزار و اذیت خدمتکاران زن بنگلادشی در عربستان

خدمتکار بنگلادشی ساکن عربستان سعودی با انتشار تصاویر ویدئویی عاجزانه از دولتش درخواست کمک و بازگشت به کشورش کرده است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما،پایگاه اینترنتی میدل ایست آی در گزارشی نوشت: یک خدمتکار بنگلادشی ساکن عربستان سعودی با انتشار تصاویر ویدئویی عاجزانه از دولتش درخواست کمک کرده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بر اساس این گزارش، این زن بنگلادشی که در داخل یک توالت پنهان شده است با تهیه یک ویدئو خواستار بازگشت به کشورش شده و می‌گوید کارفرمایان سعودی وی را آزار و اذیت کرده و گرسنه نگه داشته اند. سومی اختر ۲۵ ساله روز دوشنبه این تصاویر ویدئویی را در رسانه‌های اجتماعی منتشر کرد. او می‌گوید کارفرمایانش وی را مورد اذیت و آزار جسمی قرار داده و روغن داغ بر روی دست هایش ریخته اند. می‌گوید: "من دیگر شاید زنده نمانم. لطفا مرا نجات دهید. آن‌ها ۱۵ روز است که مرا زندانی کرده اند و هیچ غذایی به من نداده اند. آن‌ها مرا کتک زدند و سپس دستهایم را با روغن داغ سوزاندند. " او همچنین می‌گوید: "آن‌ها مرا از خانه‌ای به یک خانه دیگر منتقل کردند. در خانه اول، آن‌ها مرا شکنجه کردند و بار‌ها مرا کتک زدند و سپس مرا به جایی دیگر بردند و در آنجا هم همین رفتار را با من کردند. "

در این ویدئو دیده می‌شود که اختر گوشی تلفن همراه را در مقابل صورت خود گرفته و ظاهرا از دست کارفرمایان خود پنهان شده و به صورت پنهانی در حال تهیه این ویدئو و درخواست کمک است. او همچنین ادعا کرد توسط کارفرمایان خود مورد اذیت و آزار جنسی قرار گرفته است. نورالاسلام همسر او در گفتگو با فرانس پرس اعلام کرد در تلاش برای "بازگرداندن او بود، اما موفق نشده است. "
به گفته نماینده براک - که یک مؤسسه غیر دولتی بنگلادشی است که برای بازگرداندن اختر تلاش می‌کند- در حال حاضر، اختر همچنان در خانه کارفرمایان سعودی خود در جده به سر می‌برد و تلفن همراهش هم از او گرفته شده است. اختر در یک ویدئوی دیگر که یک ماه پیش آن را در رسانه‌های اجتماعی منتشر کرد، گفته بود زمانی که درخواست کمک کرد هیچ واکنش مثبتی از سوی دولت بنگلادش یا دلالانی که او را برای کار به عربستان سعودی منتقل کردند دریافت نکرده است.
در پی انتشار گزارش‌های اشتباه در رسانه‌های اجتماعی در این باره که اختر مرده است، ویدئوی منتشر شده توسط اختر با انتقاد‌ها و اعتراضات گسترده‌ای در خیابان‌های داکا -پایتخت بنگلادش- مواجه شده است.
با این حال، خانواده اختر از آن زمان به بعد اعلام کرده اند او زنده است و آن‌ها در حال همکاری با دولت بنگلادش هستند که روز یکشنبه از عربستان سعودی خواست اختر را به بنگلادش بازگرداند. این تصویر ویدئویی یک روز پس از آن منتشر شد که جسد یک زن کارگر در اواخر ماه اکتبر از عربستان سعودی به بنگلادش بازگردانده شد.
اطلاعات جمع آوری شده توسط براک نشان می‌دهد تنها در سال جاری جسد ۴۸ کارگر زن از عربستان سعودی به بنگلادش منتقل شده است. اوایل امسال، دولت بنگلادش برای نخستین بار اذعان کرد زنان بنگلادشی به سبب سوء استفاده‌های جنسی از عربستان سعودی به بنگلادش بازگشتند. بر اساس گزارش وزارت امور رفاهی مهاجران از سال ۱۹۹۱, دست کم ۳۰۰ هزار زن بنگلادشی برای کار روانه عربستان سعودی شدند. کار کردن این افراد در خارج دومین منبع بزرگ درآمد برای اقتصاد بنگلادش است و دولت این کشور اخیرا پیشنهاد ممنوعیت کار کردن زنان بنگلادشی در عربستان سعودی را رد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه اندازی آکادمی کشورداری برای ایفای نقش‌های کلیدی در فرایند اداره کشور
توزیع جو در بخش گندمان بروجن
حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های رزمی در کنگره فدراسیون جهانی MMA
توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی دولتی گلستان از اول دی
رونمایی از کتاب « املش درگذر زمان »
بستری شدن ۹۴ بیمار آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد
سیر تاریخی مجلس از قاجار تا پیروزی انقلاب اسلامی
آغاز بارش برف در ارتفاعات طالقان
معرفی مدیران سه بخش سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان
همایش روز جهانی خاک در فارسان
نگاهی به برخی برنامه های شبکه های سیما
امام جمعه بخش مرکزی یزد میزبان نشست رسانه در محضر علما 
بررسی زیرساخت ارتباطی شهرستان‌ها برای اجرای فرآیند الکترونیکی انتخابات
رشد ۱۳ درصدی پرواز‌های فرودگاه بین المللی شیراز
دهم آذر، روز مجلس و بزرگداشت آیت الله مدرس
آغاز طرح دوره‌ای بازدید، پایش و به‌روزرسانی ایمنی بازار‌ها
۲۸ هزار میلیارد ریال از فروش مرزی به خزانه دولت واریز شد
کمینه و بیشینه دمای دهم آذرماه در سمنان
تعداد ۲۰ طرح منتخب در رویداد ایده شو، ارائه شد
احداث باغ‌های مدرن در جغدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۳۴ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)