• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۳۵۰۶
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۲:۳۲
بین الملل » غرب آسیا
نماینده مجلس لبنان در گفتگو با المیادین

جنبش مردم لبنان مطالبات حزب الله را محقق کرد

عضو فراکسیون الوفاء للمقاومة: حزب الله بر موضع خود برای وضع نکردن مالیات جدید بر فقرا و ضرورت مشارکت بانک‌ها در جلوگیری از کسری بودجه اصرار ورزید

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، حسن فضل الله عضو فراکسیون الوفاء للمقاومة (وفاداری به مقاومت) در مجلس لبنان در مصاحبه با این شبکه، گفت: جنبش مردم، مطالبات بسیاری از طرف‌ها و در رأس آن‌ها، حزب الله را محقق کرد. سند اصلاحات اقتصادی نتیجه صدای قوی مردم بود و این روند در ادامه نیز به پیگیری نیاز دارد. صحنه حضور تظاهرکنندگان بزرگترین ضمانت برای اجرای سند اصلاحات اقتصادی است. تظاهرکنندگان توانستند تغییر رویکرد‌های اقتصادی را بر دولت تحمیل کنند. برای اولین بار در تاریخ دولت‌های لبنان، تلاشی جدی برای تغییر رویکرد حاکم بر مدیریت کشور شکل گرفته است. کسری نداشتن بودجه ۲۰۲۰ دستاوردی مثبت و در تاریخ دولت‌های لبنانی بی سابقه است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: حزب الله بر موضع خود برای وضع نکردن مالیات جدید بر فقرا و ضرورت مشارکت بانک‌ها در جلوگیری از کسری بودجه اصرار ورزید. سند اصلاحات اقتصادی تصویب شده زمینه را برای اجرای پروژه‌های سرمایه گذاری در مناطق مختلف لبنان و ایجاد فرصت‌های شغلی فراهم می‌کند. ما طرح لغو محرمانه بودن حساب‌های بانکی وزرا را تأیید می‌کنیم، اما این روند به تصویب قانون نیاز دارد.
این نماینده مجلس لبنان اظهار داشت: سیستم قضایی لبنان در شرایط کنونی از مشکلات زیادی رنج می‌برد و رسیدگی به بسیاری از پرونده‌های مفسدان متوقف شده است. اصلاحات ناگزیر باید سیستم قضایی لبنان را نیز شامل شود.
حسن فضل الله افزود: ما پیش نویس قانونی را آماده کرده ایم که مجوز محاکمه وزرا را بدون نیاز به رأی مثبت دو سوم اعضای پارلمان صادر می‌کند. ما امیدواریم دستاورد‌هایی که مردم لبنان در نتیجه حضور خود در خیابان‌ها کسب کرده اند، ضایع نشود. به نظر ما اساسی‌ترین مسئله حفظ کشور است. روند تشکیل هر گونه دولت جدید در شرایط فعلی ممکن است بیش از یک سال طول بکشد. ما باید میان تظاهر کنندگان و نیرو‌های سیاسی که برای سوار شدن بر موج تظاهرات تلاش می‌کنند تفاوت قائل باشیم.
وی تصریح کرد: رایزنی‌هایی در خصوص اجرای قانون اصلاحات وزارتی انجام شده است، ولی این مسئله نیازمند کسب تفاهمات و ایجاد ساز و کار قانونی در داخل دولت است.
فضل الله با بیان اینکه مناطق جنوبی لبنان نیز مانند سایر مناطق کشور از فقر در رنج هستند، افزود: بر این اساس، مردم مناطق جنوبی نیز در جنبش مردمی شریک هستند. حق مردم مناطق جنوبی برای تظاهرات و بیان مسالمت آمیز دیدگاه‌های خود کاملا محفوظ است. تظاهر کنندگان در خیابان‌های لبنانی هستند و درد و مشکلات آن‌ها درد و مشکلات ماست، تعرض به آنان پذیرفتنی نیست و ما هر گونه اقدامات خرابکارانه علیه آن‌ها را نمی‌پذیریم. ما از تظاهر کنندگان می‌خواهیم به هیچ کسی اجازه ندهند دستاورد‌هایی را که کسب کرده اند، ضایع کند. شایعاتی که از سوی برخی طرف‌ها مبنی بر تلاش حزب الله برای مخدوش کردن تظاهرات مطرح می‌شود، سناریو‌هایی تخیلی است. برخی طرفداران مقاومت نیز در میان جنبش مردمی حضور دارند.
نماینده لبنانی در پایان، گفت: ما سوق دادن کشور به سوی سرنوشتی نامعلوم را از سوی طرف‌هایی که قصد تسویه حساب‌های سیاسی دارند نمی‌پذیریم. اختلافات فرقه‌ای و مذهبی در گذشته از تحقق دستاورد‌ها در لبنان جلوگیری می‌کرد. لبنانی‌ها باید آگاه باشند و ما نیز اجازه بی ثبات کردن کشور را به هیچ کسی نمی‌دهیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از فعالیت برخی ادارات کوهدشت
پیش بینی کاهش کیفیت هوا در سمنان
نشست تخصصی شعر انتظار در مسجد جمکران برگزار شد
تشدید نظارت تیم های تعزیرات حکومتی در چهارمحال و بختیاری
بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی معادن خراسان جنوبی، در میز اقتصاد شبکه خبر
برپایی سوگواره کوچه بنی‌هاشم با اجرای چهار تئاتر زنده در قم
اعزام ورزشکار چهارمحال و بختیاری به رقابت های همبستگی کشورهای اسلامی
سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیاردی در قزوین؛ تنها ۱ درصد بودجه دولتی، ۹۹ درصد از ظرفیت سرمایه‌گذاران
برگزاری نشست شورای تحول جهانی شدن خرم آباد
انعقاد تفاهمنامه ساخت نیروگاه‌های سه مگاواتی خورشیدی کشور در قم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
معرفی برترین‌های مسابقات دارت گرامیداشت روز کیش ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
لاریجانی: پیامی به آمریکا ندادیم
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)