• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۵۳۴۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی
آخرین اخبار از پلیس

حذف عوارض خروج از مرز‌های هوایی کشور صحت ندارد

رئیس پلیس گذرنامه ناجا: فقط عوارض خروج از مرز‌های زمینی حذف شده است

فعالیت پلیس مبارزه با مواد مخدر در مرز مهرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ " سید محمدرضا طبایی" در گفتگو با پایگاه خبری پلیس در باره خبری مبنی بر حذف عوارض خروج از مرز‌های هوایی کشور، اعلام کرد: این موضوع صحت ندارد بلکه فقط عوارض خروج از مرز‌های زمینی حذف شده است.
وی با بیان اینکه در ۳ روز گذشته صف چاپ و صدور گذرنامه در تهران به صفر رسیده است، گفت: چاپ گذرنامه و برگ تردد اربعین در ۲ روز صورت می‌گیرد و در مرز‌های "مهران و شلمچه" شرایط برای چاپ برگ تردد اربعین نیز فراهم شده است.
رئیس پلیس گذرنامه ناجا در پایان توصیه کرد شهروندانی که دچار سوء مصرف مواد مخدر هستند برای جلوگیری از مشکلات احتمالی به هیچ عنوان به مرز‌های کشور مراجعه نکنند
 
با حضور رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ
رونمایی از سر در تاریخی پلیس آگاهی تهران بزرگ
 مراسم رونمایی از سردر تاریخی پلیس آگاهی امروز صبح با حضور رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ سردار علیرضا لطفی، سردار بیات رئیس اجرائیات شهرداری تهران، شهردار منطقه یازده آبادیان و ضرغامی رئیس کل زیبا سازی و گلپایگانی معاون شهرسازی شهرداری تهران و مسجد جامعی و میرلوحی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.
در ابتدای برنامه، میرلوحی عضو شورای اسلامی شهر تهران سردر بازسازی شده را رونمایی کرد.
مسجد جامعی هم با ایراد سخنرانی ضمن تبریک هفته بزرگداشت نیروی انتظامی از زحمات کارکنان این نیرو به ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی پایتخت تقدیر کرد و گفت: مرمت عمارت کلاه فرنگی واقع در مجموعه پلیس آگاهی، یک کار ارزشمند است.
 
جانشین پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا
فعالیت پلیس مبارزه با مواد مخدر در مرز مهران
سردار میرزایی در گفتگو با سایت پلیس گفت: با توجه به عملیات بزرگ اربعین، از ابتدای مهرماه، نیرو‌های داوطلب به صورت منسجم و فعال در مرز مهران مستقر هستند.
وی به اهمیت و حساسیت مرز مهران به دلیل تردد بیش از نیمی از زائران اربعین، اشاره و اظهار کرد: تقویت پلیس مبارزه با موادمخدر از لحاظ نیرو، امکانات و تجهیزات از ابتدای سال جاری در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
سردار میرزایی، هدف از استقرار واحد پلیس مبارزه با موادمخدر در این مرز را جلوگیری از ورود و خروج مواد افیونی بیان کرد.
جانشین پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا به زائران هشدار داد: حمل و مصرف هرگونه مواد مخدر در عراق ممنوع است و در صورت کشف برای زائر پرونده قضائی تشکیل و از ادامه سفر وی جلوگیری می‌شود.
سردار میرزایی گفت: افرادی که به عراق سفر می‌کنند از جاسازی موادمخدر به هر روشی برای همراه بردن، پرهیز کنند چراکه پلیس مبارزه با مواد مخدر برای حفظ عزت و شان شهروندان ایرانی و جلوگیری از دستگیری آنان در کشور عراق در تمام طول سال و به ویژه ایام اربعین حسینی (ع) تمام توان خود را برای پیشگیری از این امر به کار خواهد بست.
 
سرهنگ عطایی؛ معاون مهاجرت و گذرنامه پلیس امنیت عمومی تهران 
 جعل کنندگانی که دستشان رو شد 
سرهنگ محمد عطایی، معاون مهاجرت و گذرنامه پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از انهدام باند ۵ نفره جاعلان گذرنامه‌ها خبر داد و گفت: فردی از اتباع خارجه برای تمدید پروانه اقامتی اش به یکی از اداره‌های گذرنامه پلیس امنیت عمومی مراجعه می‌کند که ماموران مستقر در اداره گذرنامه متوجه جعلی بودن گذرنامه این فرد می‌شوند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران معاونت مهاجرت و جعل گذرنامه پلیس امنیت عمومی پایتخت قرار گرفت، افزود: متهم در بازجویی اولیه اقرار کرد که گذرنامه را به ازای پرداخت مبلغی از یک فرد افغانی خریداری کرده است.
وی با بیان اینکه در گام بعدی تحقیقات پلیسی با هماهنگی مقام قضائی اولین متهم پرونده در مخفیگاهش دستگیر و برای تحقیقات تکمیلی به معاونت مهاجرت و گذرنامه پلیس امنیت عمومی منتقل شد، ادامه داد: با دستگیری متهم، پرونده وارد مرحله تازه‌ای شد و وی در بازجویی‌های پلیسی به جرم خود مبنی بر جعل گذرنامه با همدستی ۴ نفر دیگر اعتراف کرد.
معاون مهاجرت و گذرنامه پلیس امنیت عمومی تهران با بیان اینکه ۴ عضو دیگر این باند در سه عملیات پلیسی دیگر نیز دستگیر شدند، تصریح کرد: متهمان در بازجویی‌های پلیسی به ۶۰ فقره جعل گذرنامه اتباع بیگانه در یک سال گذشته اعتراف کردند.
سرهنگ عطایی با اشاره به اینکه در بازرسی از مخفیگاه متهمان، ۶۰ برگ ویزای جعلی خام کشور ایران و تعدادی عکس کشف شد، خاطر نشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.
 
سردار ذوالقدری؛ رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت
 تجلیل از ۲۰ خانواده شهید شاغل در امنیت عمومی پایتخت 
سردار علی ذوالقدری در برنامه تجلیل از ۲۰ خانواده شهدا شاغل در پلیس امنیت عمومی، گفت: شهدا و خانواده‌های آنان به وظایف خود در قبال انقلاب و زنده نگه داشتن ارزش‌های والای اسلامی عمل کرده اند و وظیفه ما ادامه دادن راه سرخ شهداء و تکریم خانواده آنهاست.
رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت اظهار داشت: شهادت بالاترین مرتبه قرب الهی است و این توفیق شامل حال هر کسی نمی‌شود.
این مقام ارشد انتظامی در ادامه گفت: خدمت و تکریم خانواده‌های شهدا وظیفه همگانی است و در نیروی انتظامی خدمت به این خانواده‌ها افتخار بزرگی است.
در این مراسم به رسم یادبود هدایایی از سوی رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ به خانواده این شهیدان تقدیم شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)