• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۸۸۱۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۰
علمی و فرهنگی
گفتگوی ویژه خبری؛

شکست فشار حداکثری بر ایران

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: ناکامی امریکایی‌ها در ملاقات با سران ایرانی، معنای کامل پیروزی ملت ماست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما آقای حسین نقوی حسینی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: شکست و ناکامی امریکایی‌ها در ملاقات و مصاحبت با مقامات ایرانی در نیویورک، پیام بزرگ و مهمی به همراه داشت، و ان التماس و درخواست و ناتوانی برای غربی‌ها از یک سو بود و از طرف دیگر اقتدار، توانمندی، مقاومت و ایستادگی ملت ایران را در بر داشت.
وی ادامه داد: شکست فشار‌های حداکثری غربی‌ها بر ایران را می‌توان دیگر پیام شکست امریکایی‌ها در مواجهه با ایران نامید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای محمد جمشیدی استاد روابط بین الملل دانشگاه تهران نیز در این برنامه گفت: سیاست اعمال فشار حداکثری امریکایی‌ها بر ایران یک سیاست راهبردی است که از زمان اوباما دنبال می‌شد و این سیاست به نوعی از باور‌های دولت ترامپ برای فلج کردن ایران بود.
وی ادامه داد: برآورد امریکایی‌ها از فشار حداکثری این بود که این فشار‌ها بر ایران جواب می‌دهد ضمن اینکه هزینه‌ای هم به همراه نخواهد داشت. در کنار این برآورد‌ها باور دیگری هم وجود داشت و آن، براندازی نظام یا ایجاد آشوب بزرگ در ایران بود که هیچ کدام هم اتفاق نیفتاد و در حال حاضر هم باوجود تحریکات شبکه‌های بیگانه به منظور ایجاد آشوب در ایران، هنوز چنین اتفاقی روی نداده است، زیرا مردم ایران می‌دانند که بیگانگان قصد بزرگ نمایی دارند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای نقوی حسینی بااشاره به در دستور کار قرار گرفتن ۲ راهبرد از جانب جمهوری اسلامی ایران افزود: پس از رویارویی با فشار حداکثری غرب بر ایران، دولت ایران به فعال کردن ظرفیت اقتصاد درون زا و مقاومتی پرداخت، البته این نوع از راهبرد به سرعت جواب نخواهد داد، اما در ۶ ماه دوم سال ۹۸ می‌توان انتظار روز‌های خوب اقتصادی را داشت.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: نمی‌توان نوید حل بسیاری از مشکلات را داد، اما می‌توان روی کاهش ضریب بیکاری، افزایش سرمایه در گردش، فعال شدن تولید داخلی و درون زا بودن تولیدات مانور داد.
آقای نقوی حسینی گفت: راهبرد منطقه‌ای را می‌توان دومین راهبرد ایران عنوان کرد، زیرا در دوران اخیر اندکی از همسایگان غفلت کردیم و چشم به نتیجه مذاکرات با اروپایی‌ها داشتیم.
آقای جمشیدی استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی نیز با پرداختن به طرح ۴ ماده‌ای امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه تصریح کرد: تعهدات ایران در این طرح عبارت است از ۱- ایران هرگز به سلاح اتمی دست نخواهد یافت ۲- پایبندی کامل ایران به تکالیف و تعهدات هسته‌ای خود ۳-پذیرش مذاکره درباره یک چارچوب بلندمدت برای فعالیت هسته‌ای خود ۴- پرهیز از هر گونه تجاوز و ۵- صلح و احترام واقعی در منطقه از طریق مذاکره که البته ایران در برخی موارد در برجام تعهدات قوی‌تر و محکم تری از این موارد داده بود.
این کارشناس ادامه داد: در این طرح ۴ ماده‌ای آمده که امریکا در مقابل اقدامات ۵ گانه ایران حاضر است تحریم‌هایی که از سال ۲۰۱۷ دوباره وضع کرده است را بردارد در حالی که در قالب تحریم‌های دوباره وضع شده، تحریم‌های جدید دیگری هم اعمال شده است و جالب اینکه از بازگشت به برجام صحبتی به میان نمی‌آورد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای نقوی حسینی درخصوص طرح ۴ ماده‌ای مکرون گفت: طرح مکرون، حرف مذاکره جدید ترامپ است و بازگرداندن ایران پای میز مذاکره، همان حرف و خواسته‌ی ترامپ بوده و هست.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: ایران یک بار در برجام با امریکا بر سر بسیاری از مسائل مذاکره کرد چرا باید دوباره باب مذاکرات جدید با امریکا باز شود در مذاکراتی که در حین و پس از برجام با غربی‌ها و اروپایی‌ها داشته ایم به هیچ کدام اعتماد نداشته و نداریم، زیرا هیچ یک از اروپایی‌ها و امریکایی‌ها به تعهدات برجامی خود عمل نکرده اند و در حال حاضر هم هیچ اعتمادی وجود ندارد و باید به سیاست‌های اقتصادی مقاومتی برگردیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود زمین، اصلی‌ترین مانع تولید و تأمین مسکن در کشور است
موافقت شورای اسلامی شهر اهواز با استعفای شهردار
معاون رییس جمهور: دولت در رفع محرومیت از مناطق مختلف در میدان عمل است
لزوم تزریق روحیه امید و خودباوری در جامعه
واگذاری ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی آذربایجان‌غربی برای احداث نیروگاه خورشیدی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
برگزاری انتخابات دفاتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی
ورزشی‌های بیست و یکم آبان ماه در استان سمنان
نقش محوری مرز‌های ایران و آذربایجان‌غربی درحمل و نقل و ترانزیت کالا
واگذاری ۴ هکتار زمین به مشمولان جوانی جمعیت در مازندران
تغییر زمان و تعیین مکان دیدار داماش گیلان در ایستگاه دوازدهم
نجات ۳ گردشگر گمشده در منطقه درفک رودبار پس از ۷۲ ساعت
۲۱ آبان و یادی از نیمای ادبیات ایران
نشان نقره به کاراته کای قمی رسید
یادی از شهدای تیپ ۳۶ انصارالمهدی
دو خطه شدن راه آهن زنجان در مسیر پایانی
تشییع احمد بالدی جوان اهوازی در روستای مدینات
برگزاری سومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)