پخش زنده
امروز: -
تولید برق در نیروگاه سد مهاباد نسبت به پارسال دو برابر افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس اداره امور آب مهاباد با اشاره به اینکه تولید برق در نیروگاه سد مهاباد امسال به 15 هزار و 89 مگاوات رسیده است گفت: این میزان افزایش تولید برق با توجه به بارشهای مناسب در سال زراعی جاری و رهاسازی آب براساس ظرفیت مخزن سد انجام شده است.
خالد رحمانی تصریح کرد: پارسال در همین مدت بیش از هفت هزار مگاوات برق از نیروگاه سد مهاباد با رهاسازی ۴۵ میلیون مترمکعب آب تولید و وارد مدار مصرف برق سراسری شده بود.
وی از تداوم افزایش تولید برق در نیروگاه سد مهاباد در سال جاری خبر داد و گفت: امسال با توجه به پرشدن مخزن سد پیشبینی میشود میزان تولید برق از نیروگاه سد مهاباد به مرز ۱۶ هزار مگاوات برسد.
رحمانی با اشاره به اینکه هماکنون ۱۰۱ میلیون و ۵۴ مترمکعب آب در پشت دریاچه سد مهاباد ذخیره شده است، اضافه کرد: این میزان نسبت به سال گذشته در همین مدت تغییری نکرده است.
وی دبی ورودی آب به مخزن سد مهاباد را در زمان کنونی صفر اعلام کرد و گفت: هماکنون مرحله آخر سهمیه بخش کشاورزی با دبی خروجی متغییر و براساس نیاز کشاورزان در حال رهاسازی است که تا ۲۵ شهریورماه ادامه خواهد داشت.