• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۵۷۶۸
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۲
خراسان رضوی » سیاسی
تکریم و معارفه روسای دادگستری خراسان رضوی

هماهنگی نیرومند بین نهادهای قضایی، امنیتی و نظامی خراسان رضوی

آیت الله علم الهدی: امروز هماهنگی و وحدت نیرومندی در خراسان رضوی بین نهادهای قضایی، امنیتی و نظامی وجود دارد که این نکته را به عرض رهبر معظم انقلاب اسلامی رسانده ام.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در مراسم تکریم و معارفه روسای کل جدید وهماهنگی نیرومند بین نهادهای قضایی، امنیتی و نظامی خراسان رضوی پیشین دادگستری خراسان رضوی با حضور معاون اول قوه قضاییه، بینش و رویکرد اقتصادی استاندار این استان را کم نظیر توصیف و بیان کرد: علاوه بر هماهنگی ویژه و صمیمی جاری بین دستگاههای مختلف در این استان، صمیمیت جالب و جاذبی نیز اخیرا در استان توسط استاندار خراسان رضوی ایجاد شده است.

آیت الله سیداحمد علم الهدی به کارنامه فعالیت پنج ساله حجت الاسلام مظفری رئیس پیشین کل دادگستری خراسان رضوی و همیاری صادقی دادستان در همه موضع گیریهای اجتماعی مربوط به استان اشاره و بیان کرد: وظیفه طلبگی ام اقتضا می کند از پشتیبانی ارزشمند و صلابت در موضع گیریهای حجت الاسلام مظفری و همچنین از غیرتمندی دادستان مشهد برای از بین بردن برخی حرکات ضدهویت مشهد و امام هشتم(ع) که اثر فوق العلاده ای داشت تشکر خاص داشته باشم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: این واقعیتی که امروز با حرکت مدبرانه قوه قضاییه در کشور آغاز شده سرآغاز جرقه اصلی و قطعی امیدواری مردم در برابر همه مشکلاتی است که در زندگی حس می کنند. مردم در قالب این امیدواری ماهیت نظام را شناخته اند که مقابله با حاکمیت جریان قدرت و ثروت است. 
رئیس پیشین دادگستری خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: ظرف پنج سال اخیر ارتقاء جایگاه دستگاه قضا به صورت جدی دنبال شد به نحوی که در این خصوص زبانزد مسئولان استان و حتی مسئولان دستگاه قضایی کشور بودیم و نسبت به دوره قبلی ارتقاء جایگاه داشتیم.
حجت الاسلام و المسلمین علی مظفری افزود: امروز در خراسان رضوی هیچ مسئله سیاسی، امنیتی و نظامی نگران کننده ای وجود ندارد و اگر هم باشد در فرایند تصمیم گیری برای آن، دستگاه قضا از ارکان اصلی است.  
وی ادامه داد:برای جلب اعتماد عمومی نسبت به دستگاه قضایی نیز تلاشهای موثری صورت گرفت و بر این اساس با عملکرد موفق، حد مطلوب اعتماد عمومی به دستگاه قضا محقق شده است.  

رئیس پیشین دادگستری خراسان رضوی همچنین توسعه فضای اداری مورد نیاز دستگاه قضایی در این استان را طی دوره مدیریت خود مطلوب توصیف و بیان کرد: البته به خاطر محرومیتها در استان اقدامات صورت گرفته در خصوص فضای اداری کفایت نیازهای واقعی خراسان رضوی را ندارد.

اصلاح چارت اداری از دیگر اقدامات پنج سال اخیر بود در حالی که حدود ۲۰سال پیش از آن چارت اداری هیچ تغییری نداشت.  

با اصلاح چارت اداری دادگستری خراسان رضوی ۴۰۰پست قضایی و ۸۰۰پست اداری ایجاد و در این مدت افزون بر ۴۰۰قاضی به خدمت در تشکیلات قضایی در سطح استان جذب شدند.  
وی گفت: حجم ورودی پرونده ها نیز مهار شد به طوری که آمار آن بین سالهای ۱۳۹۳تا۱۳۹۸ حدود چهار درصد تفاوت دارد. این درحالی است که سالانه در کل کشور ۱۵درصد افزایش ورودی پرونده های قضایی ثبت می شود. همچنین در این مدت کاهش موجودی پرونده های قضایی محقق شد.

دادگستری خراسان رضوی ظرف پنج سال اخیر ۳۰۰هزار فقره موجودی پرونده داشت که این تعداد هم اینک به ۱۴۴هزار فقره رسیده است.  
معاون اول قوه قضاییه در این مراسم حکم رئیس این قوه را به "غلامعلی صادقی" به عنوان رئیس کل دادگستری خراسان رضوی ابلاغ کرد.
صادقی پیش از این دادستان عمومی و انقلاب مشهد بود.

ریاست کل دادگستری خراسان رضوی نیز بر عهده حجت الاسلام علی مظفری بود که به‌ عنوان رئیس‌کل دادگستری استان قم منصوب شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دانشگاه موتور محرکه و محور توسعه جامعه
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید
رقابت ورزشکاران بسیجی نقده در مسابقات کراسفیت(تمرینات ویژه تناسب اندام)
تساوی و صعود مسکینی به مرحله حذفی
ضرورت ارتقای آمادگی استان کرمان در برابر بحران‌های احتمالی
برگزاری یادواره شهدای آبروی محله در کدکن
دَین شبکه استانی ایلام به آبدانان، ادا شد
تداوم وضعیت ناسالم هوا در سمنان
تکریم خانواده شهیدان محمد علیزاده و سلیمان برنا در نقده
توضیحات طحان نظیف درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی
افتتاح ۱۲۵۱ طرح محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی در آذربایجان شرقی
حضور ۲۵ کشور در مرحله نهایی مسابقات هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی رایان
برترین‌های کایاک کراس مشخص شدند
خوزستان میزبان اردوی تیم‌ملی بوکس نونهالان
کشف لاستیک‌های قاچاق در میامی
مسجد جامع کرمانشاه پس از یک قرن سنددار شد
انتخاب ۲۴۶ نفر به عنوان اعضای مرکزی انجمن اولیا و مربیان استان
اولین رویداد استانی کرمان برای حل مشکل کاهش جمعیت
افتتاح نیروگاه خورشیدی ۲۵۰ کیلوواتی در خوزستان
برطرف شدن خاموشی معابر بوکان تا فردا پنجشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)