• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۳۲۳۳
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۹
ورزشی » کشتی و وزنه برداری
برای حضور در رقابت‌های انتخابی المپیک

وزن فرنگی کاران مشکلی ندارد 

پزشک تغذیه تیم ملی کشتی فرنگی: شرایط وزنی بچه‌ها خوب است و گره کوری در تیم نداریم

وزن فرنگی کاران مشکلی ندارد آقای دکتر رامین امیرساسان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: فرنگی کارانی که نام شان در فهرست نهایی تیم ملی برای حضور در آخرین اردوی تدارکاتی تیم ملی اعلام شد همگی از نظر تغذیه شرایط خوبی دارند چرا که آن‌ها از ابتدای تمرینات (تیر) تحت نظر بودند و بدن آن‌ها از نظر درصد چربی و وضعیت عضلانی بطور کامل بررسی شده تا اگر نیاز به برنامه تغذیه‌ای خاص داشته باشند بلافاصله اجرا شود.
وی گفت: از امروز تا زمان اعزام به رقابت‌های جهانی قزاقستان ۲ هفته دیگر زمان داریم، وزن اکثر ملی پوشان ایده آل است، در حال بررسی تاریخ و ساعت برگزاری مسابقه هستم تا برای رسیدن کشتی گیران به وزن ایده آل برنامه ریزی‌های لازم را انجام دهم.
پزشک تغذیه تیم ملی کشتی فرنگی در ادامه افزود: تیم ایران در یک گروه به قزاقستان اعزام می‌شود، اما مسابقات به ترتیب اوزان در سه گروه برگزار می‌شود یعنی فاصله روز نخست مسابقات تا زمان برگزاری وزن‌های سنگین چهار روز است و برای این که کشتی گیر در روز وزن کشی مشکلی نداشته باشد باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشم، از زمان آخرین روز تمرین در تهران تا شروع مسابقه تنها می‌توان نیم تا یک کیلو وزن ملی پوش را افزایش یا تغییر داد، در غیر این صورت ورزشکار از نظر بدنی دچار مشکل می‌شود.
 
 نمی‌دانم آشپز می‌بریم یا نه! 
آقای امیرساسان در پاسخ به این سوال که آیا در این دوره از رقابت‌های انتخابی المپیک آشپز ایرانی همراه تیم هست یا خیر؟ گفت: هنوز در این مورد اطلاعی ندارم، چون این مساله بستگی به میزبانی دارد، اگر قاعده میزبانی رعایت شود و محل وزن کشی و مسابقه در یک فضا باشد نیاز به اعزام آشپز ایرانی نیست، اما اگر فاصله سالن غذاخوری و محل وزن کشی زیاد باشد آشپز همراه تیم باشد کمتر به مشکل برخورد می‌کنیم، چون تدارکات غذایی براساس نیاز برای فرنگی کاران بدون اتلاف وقت انجام می‌شود.
 
مشکلات فدراسیون به ملی پوشان منتقل نمی شود
وی شرایط و فضای اردوی تدارکاتی را ایده آل ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه ملی پوشان از نظر روحی و روانی در وضعیت مطلوبی هستند و انگیزه بالایی دارند تا در این دوره از رقابت‌ها نتایج خوبی را به دست آورند و راه المپیکی شدن خود را هموار کنند.
پزشک تغذیه تیم ملی کشتی فرنگی در پاسخ به این سوال که آیا مشکلات مالی که باعث شد، دبیر رئیس فدراسیون در مصاحبه هایش شانس المپیکی شدن کشتی گیران را کم اعلام کند باعث شده تا ملی پوشان روحیه و انگیزه خود را برای درخشش در قزاقستان از دست بدهند؟ گفت: به هیچ عنوان,، چون مسائل مدیریتی اصلا به اردوی تیم ملی منتقل نمی شود, فدراسیون دغدغه‌های خاص خود را دارد و این مساله تاکنون به اردو کشیده نشده است. رئیس فدراسیون هم در حد وظایف خود کشتی گیران را حمایت می‌کند چرا که اهداف کادر فنی و فدراسیون با وجود مشکلات متعدد مشترک و هماهنگ است.
 
 دغدغه جنگ و مبارزه داریم 
آقای امیرساسان یادآورشد: همیشه مسابقات جهانی پیش از المپیک از سطح بالایی برخوردار بوده است و به قولی باید گفت: سنگین‌ترین سطح پیکارهاست ما دغدغه جنگ و مبارزه را داریم.
رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان و گزینشی المپیک ۲۳ تا ۲۶ شهریور در نورسلطان قزاقستان برگزار می‌شود و ۳۶ کشتی گیر در ۶ وزن المپیکی (اول تا پنجم هر وزن) سهمیه حضور در المپیک را بدست می‌آورند و آخرین مرحله اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان برای حضور در رقابت‌های جهانی قزاقستان از امروز تا ۲۰ شهریور در محل خانه کشتی عبداله موحد تهران زیر نظر محمد بنا دنبال می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)