• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۲۴۵۴
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
در هفته دولت؛

بهره بردای از ۶۴ طرح عمرانی و اشتغالزایی ۱۰۰ چرامی

۶۴ طرح در شهرستان چُرام با اشتغال زایی بیش از ۱۰۰ نفر در هفته دولت به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، بهره برداری از ۴۷ واحد مسکن روستایی و شهری، تکمیل وبهره بردای ۶۴ طرح عمرانی و اشتغالزایی ۱۰۰ چرامی در هفته دولت بهره برداری از طرح آبرسانی به ۱۳۷ خانوار عشایرنشین توگَبری، گازرسانی به ۵ روستای شهرستان چُرام، تامین و بهره برداری از طرح برق رسانی به منطقه وَهری با ۳۱ خانوار از مهمترین طرح‌های افتتاح شده در شهرستان چرام است.
فرماندار چرام در آیین بهره برداری از این طرح‌ها با اشاره به اینکه ۵ طرح به نمایندگی از ۶۴ طرح با اعتبار ۲۸۱ میلیارد و هشتصد و هفتاد میلیون ریال بهره برداری شد گفت: از ۶۴ طرح افتتاحی در شهرستان چُرام ۱۳ طرح عمرانی و ۵۱ طرح اقتصادی و خدماتی است.
هادی فتاحی اصل افزود: برای ۱۳ طرح عمرانی ۲۷۱ میلیارد و ۳۷۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی و ملی و برای ۵۴ طرح اقتصادی و خدماتی ۱۰۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار از محل اعتبارات استانی و ملی هزینهبهره بردای ۶۴ طرح عمرانی و اشتغالزایی ۱۰۰ چرامی در هفته دولت شده است.
وی با اشاره به اینکه طرح آبرسانی به منطقه عشایر نشین توگبری چرام، با عملیات عملیات اجرایی ۹ کیلومتر خط انتقال تکمیل و به بهره برداری رسیدگفت: هدف از اجرای این طرح حمایت از عشایر و روستائیان، جلوگیری از مهاجرت روستائیان و عشایر به شهر‌ها و رونق تولیدات محلی و بومی در روستا‌ها است.
هادی فتاحی اصل افزود: شبکه گذاری ۹ کیلومتر لوله پلی اتیلن، ساخت ۴ منبع ذخیره آب با ظرفیت ۲۵۰ متر مکعب، ۳ دستگاه پمپاژ آب، ۳ باب ساختمان موتور خانه و نصب و راه اندازی ۳ دستگاه ترانسفورماتور از اقدامات انجام شده در این طرح است.
وی اضافه کرد:برای تکمیل و راه اندازی این طرح آبرسانی ۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات اداره کل امور عشایر با مشارکت بنیاد خیریه برکت هزینه شده است.
فتاحی اصل بیان کرد: با بهره برداری از این طرح، منطقه محروم و عشایر نشین توگبری و روستا‌های حومه با ۱۳۷ خانوار از نعمت آب شرب مناسب برخوردار شدند.
وی گفت:برداشت آب پایدار و با کیفیت برای تامین آب شرب منطقه توگبری در فاصله ۱۴ کیلومتری مرکزبهره بردای ۶۴ طرح عمرانی و اشتغالزایی ۱۰۰ چرامی شهرستان چرام ۵ لیتر در ثانیه است و این میزان پمپاژ آب، نیاز مردم این منطقه را برطرف خواهد کرد.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه وبویراحمد هم ساخت ۴۷ واحد مسکن ویژه خانواده‌های کمتر برخوردار را از دیگر طرح‌های مهم شهرستان چُرام برشمرد و گفت: ۲۱ واحد مسکن شهری و ۲۶ واحد مسکن روستایی، با اعتبار ۱۱ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی در این شهرستان تکمیل و به بهره برداری رسید.
گوهرگانی افزود: ۶ قطعه زمین نیز با هدف احداث مسکن برای خانوار‌های فاقد زمین، به نیازمندان واگذار شد.
وی همچنین از تکمیل و بهره برداری طرح برق رسانی به روستای وَهری با ۳۱ خانوار، و اجرای ۵ هزار متر خط انتقال فشار متوسط و یک هزار و ششصد و پنجاه و دو متر طول خط انتقال فشار ضعیف، نصب ۴ دستگاه ترانسفورماتور، ۱۷۱ پایه برق و نصب ۵۲ شعله چراغ روشنایی با هزینه ۱۶ میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی و دولتی خبرداد.
نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: طرح گازرسانی بهره بردای ۶۴ طرح عمرانی و اشتغالزایی ۱۰۰ چرامی در هفته دولتبه ۵ روستای شهرستان چرام از جمله روستا‌های خیمند، دِلی باریک، گُدارشهری، شهرک بِناری و تُلچِگاه با ۲۲۸ خانوار از مهمترین طرح‌های هفته دولت در چرام است.
هاشمی پور افزود: ۱۵ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل طرح گاز رسانی این مناطق هزینه شده است.
وی اجرای ۶۴ طرح عمرانی، خدماتی و اقتصادی را گام مهمی در توسعه و پیشرفت شهرستان چُرام برشمرد.
نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی، بررسی مشکلات و موانع طرح معدن فسفات شهرستان چرام را ضروری عنوان کرد و ادامه داد: به منظور تسریع در روند اجرای طرح معدن فسفات در شهرستان چرام، عمده مطالعات معدنی در استان، بر اجرا و عملیاتی شدن این طرح متمرکز شده است.
هاشمی پور با اشاره به اینکه بخش معدن به دلیل ظرفیت و ذخیره فراوان می‌تواند نقش مهمی در توسعه و ایجاد اشتغال این استان ایفا کند گفت: ذخیره معدن فسفات چرام ۸۰ میلیون تن با عیار ۵/۸ تا ۹ درصد است که با بهره برداری اولیه از این معدن برای ۶۰۰ نفر و در دراز مدت برای هزار و ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد می‌شود.
در حاشیه افتتاح طرح‌های عمرانی، خدماتی و اقتصادی شهرستان چُرام، مسئولان با حضور در منزل خانواده شهید محمودی از شهدای ۸ سال دوران دفاع مقدس، از رشادت‌ها و ازجان گذشتگی ها‌ی این شهید و پایداری و صبر و استقامت خانواده‌ وی تجلیل کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جشنواره بادام وبرنج، روایتی از پیوند مردم با خاک حاصلخیز گیلان
ائمه جمعه استان تهران بر صرفه‌جویی در مصرف آب تأکید کردند
بررسی فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی کشاورزی خراسان جنوبی در میز اقتصاد رسانه ملی
خدمات رایگان پزشکی در مروست
برتری چوکا تالش در گام پنجم لیگ دسته دوم فوتبال
فینال لیگ سنگنوردی کشور
دست نیاز مردم خراسان جنوبی رو به آسمان، برای بارش رحمت الهی
امنیت و همدلی عامل اصلی رونق و پیشرفت کیش
استقبال مردم گیلان از برگزاری نخستین اجلاس اُستانداران کشور‌های حاشیه خزر
کارگاه آموزشی سوژه‌یابی زیست محیطی در خرم‌آباد
خشکسالی، سد مهاباد را نیمه‌جان کرد
اعزام پرتابگر لرستانی به مسابقات آسیایی کشورهای اسلامی
تجلیل از موکب‌داران و خادمان‌حسینی در استان
افتتاح نخستین مجموعه درمانی پنج‌طبقه در منطقه پویینک قرچک
اقامه نماز طلب باران در قم
خدمت‌رسانی رایگان پزشکان جهادی در روستای یوسف‌کند
پیش فروش بلیط قطار‌های مسافری آذرماه
درخشش کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یزد در مسابقات کشوری مدهامتان
کشف کالای قاچاق فاقد مجوز در دهلران
درخشش دختران کاراته‌ کار بردسکن در مسابقات کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)