• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۷۲۹۵
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۷
بین الملل » غرب آسیا
در پی کارشکنی ائتلاف متجاوز سعودی؛

ورود محموله دارو‌های فاسد به صنعا

اقدام عمدی ائتلاف متجاوز سعودی در نگه داشتن محموله ۳۵ تُنی دارو زیر نور خورشید، سبب فاسد شدن بار سرم‏‏‎، آمپول و داروها شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، در پی اقدامات عمدی ائتلاف متجاوز سعودی برای نگه داشتن محموله ۳۵ تُنی دارو در جیبوتی در معرض نور خورشید، این محموله در حالی به یمن رسید که دارو‌های آن فاسد شده بود.
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، سازمان‌های ذیربط در فرودگاه بین المللی صنعا، ۳۵ تُن بار دارو‌های فاسد را ضبط کردند؛ کشور‌های متجاوز با نگه داشتن این دارو‌ها در جیبوتی مسبب فساد این دارو‌ها بودند. سازمان پزشکان بدون مرز و سازمان بهداشت جهانی این موضوع را پیگیری می‌کنند.
هیئت عالی دارو در خصوص ادامه این گونه اقدامات ظالمانه ابراز تاسف کرد؛ اقداماتی که قرار بود پس از توافق الحدیده پایان یابد.
این شبکه با پخش تصاویری از فرود یک هواپیمای حامل دارو گزارش داد: چشم میلیون‌ها بیمار یمنی در انتظار این لحظه بود.
سمیر المترب گزارشگر این شبکه افزود: هواپیما در فرودگاه به زمین نشست و طرف‌های ذیربط که در انتظار محموله دارو بودند، به سمت آن رفتند. محموله‌ای که انتظار برای ورود آن به طول انجامید.
محمد المرونی نماینده هیئت کل دارو در گمرک فرودگاه صنعا گفت: «با بررسی این داروها، متوجه شدیم فاسد هستند. این دارو‌ها در معرض نور خورشید و گرما قرار گرفته اند. با باز کردن کارتون دارو‌ها متوجه می‌شوید که ظاهر دارو‌ها غیر عادی است. نماینده سازمان پزشکان بدون مرز در اینجا حضور یافت و از وجود این محموله آگاه شد. همه طرف‌های ذیربط از جمله گمرک فرودگاه صنعا توافق کردند که این نوع محموله‌ها را نپذیرند.»
گزارشگر این شبکه گزارش داد: طبیعی بود که هیئت عالی دارو و طرف‌های ذیربط فرودگاه این نوع محموله‌های فاسد سازمان‌های پزشکان بدون مرز و بهداشت جهانی را نپذیرند و دستور بازگرداندن آن صادر شود. این محموله شامل ۳۵ تن سرم و آمپول و دارو می‌شد.
این هیئت اعلام کرد اقدامات ظالمانه در جیبوتی، بیماران را از فرصت درمان محروم و دروغ ادعا‌های مبنی بر کمک به ملت یمن را برملا می‌کند.
علی عباس نایب رئیس هیئت کل دارو گفت: «بستن فرودگاه بین المللی صنعا و محاصره کشور عزیزمان، علت اصلی وضع کنونی این محموله است، شکایت‌ها و گلایه‌های زیادی به ما رسیده است؛ مبنی بر اینکه سازمان‌های ذیربط ناچار به نگه داشتن دارو‌ها در بندر جیبوتی آن هم به مدت طولانی هستند. این اقدام ظالمانه ائتلاف متجاوز است و به سلامت مردم یمن آسیب زیادی وارد می‌کند. اقدامات لازم برای بازگرداندن این محموله اتخاذ شد و بر این موضوع تاکید کردیم که سازمان‌های ذیربط دارو‌هایی را که بر اساس استاندارد‌های جهانی حفظ کیفیت داور نگهداری نشده باشد، برای ملت یمن ارسال نکنند.»
گزارشگر این شبکه افزود: کشور‌های متجاوز به شکل عمدی برای آسیب وارد کردن به بیماران و تشدید رنج‌های آن‌ها از طریق سازوکار ظالمانه در جیبوتی عمل می‌کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارائه خدمات پزشکی و دارویی رایگان به اهالی روستای شیخ‌آباد املش
امضای چهار تفاهم‌نامه بزرگ سرمایه‌گذاری در همدان
سایه سنگین آلودگی بر سر شهر سنگینی می‌کند
نصب نیروگاه خورشیدی، راهکار نجات صنایع در برابر ناترازی انرژی
روستای مرزی چاهشَند مقصد جهادگران قضایی خراسان جنوبی
مردم اسناد واقعی خود را در سامانه ثبت ادعا‌ها بارگذاری کنند
مسمومیت دو نفر بر اثر نشت مونوکسیدکربن در قزوین 
بسیج، محور توسعه و مقابله با تهدیدها است
جزئیات فرآیند انتقال آب به شهر بانه
افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور
آمادگی ۱۷ هزار بسیجی قوه قضائیه در برابر تهدیدات
جنگل‌های زاگرس با یک میلیارد درخت جدید احیا می‌شوند
نمایش اقتدار بسیجیان استان یزد
ازسرگیری پروازهای لوفت‌هانزا به ایران از ٢٦ دي
پناهی برای حیوانات
برجسته‌سازی اغراق آمیز اخبار منفی، جامعه را منفعل می کند
مراسم پایانی المپیک ناشنوایان با حضور کاروان ایران
چایخانه امام رئوف میزبان عزاداران فاطمی
گرانی میوه در خراسان جنوبی زیر ذره بین
برخورد با تور‌های غیرمجاز و فعالیت خودرو‌های سافاری غیراستاندارد در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)