پخش زنده
امروز: -
قائم مقام وزیر صنعت ،معدن و تجارت گفت :تا پایان امسال برای تأمین کالاهای اساسی کشور مشکلی وجود ندارد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، حسین مدرس خیابانی در بازدید از بندر امام خمینی با اعلام این خبر افزود : باید تمام تلاش خود را در بخش تسریع خروج این نوع کالا با هم افزایی بیشتر دستگاه های ذیربط به کار بگیریم.
وی بندر امام خمینی را قطب اقتصادی کشور و مایه افتخار کشور دانست و ادامه داد :ظرفیت های قابل توجه بازرگانی و لجستیکی در بندر امام خمینی از طریق ایجاد زیرساخت های لازم و استقبال از بخش خصوصی ایجاد شده است .
قائم مقام وزیر صنعت ، معدن و تجارت بیان کرد :لازم است با تنوع بخشی و استفاده از توان شرکت ها و گونه های متنوع حمل و نقل خروج کالاهای اساسی از بندر امام خمینی تسریع یابد.
مدرس خیابانی همچنین بر ضرورت تسریع در روند خروج کالاهای صنعتی و قطعات کارخانه جات تاکید کرد و گفت :تقویت بخش صادرات به مثابه یک راهبرد مهم برای پشتیبانی از تولیدگران و افزایش فرصت اشتغال و کاهش قیمت تمام شده برای آنان در جنگ اقتصادی دارای اهمیت است.