• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۶۷۰۷
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۶
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
صالحی در جلسه فراکسیون مستقلین مجلس:

پس از توافق هسته‌ای ۲۴ تن اورانیوم غنی‌سازی کردیم

رئیس سازمان انرژی اتمی : صنعت هسته‌ای باعث اقتدار علمی، فناوری و صنعتی و نتیجه آن اقتدار و غرور ملی است

پس از توافق هسته‌ای ۲۴ تن اورانیوم غنی سازی کردیمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز اطلاع رسانی و دیپلماسی عمومی سازمان انرژی اتمی ایران؛ دکتر علی اکبر صالحی معاون رییس جمهور در جلسه فراکسیون مستقلین مجلس مهمترین عامل اختلافات غرب با ایران را در تفاوت دیدگاه سیاسی و ایدئولوژیک و خارج شدن ایران از مدار غرب دانست و به عنوان نخستین محور سخنانش خاطر نشان ساخت: به طور کلی حتی اگر ایران موضوع هسته‌ای را نیز حذف کند باز هم مشکل غرب با ایران حل نمی‌شود و ادامه دار خواهد بود و در بیان علت این موضوع به این مسأله اشاره کرد که غربی‌ها با ایران مشکل سیاسی و ایدئولوژیک دارند.
رییس سازمان انرژی اتمی ایران در ادامه سخنانش صنعت هسته‌ای و تعلق این صنعت به نسل‌های آینده را حائز اهمیت دانست و در این زمینه گفت: هنگامی که ذخایر فسیلی تمام شود، انرژی هسته‌ای نقش خود را ایفا می‌کند. این سخنان که از جمله محور دوم نکات مورد توجه رییس سازمان به شمار می‌رفت اینگونه ادامه یافت: صنعت هسته‌ای باعث اقتدار علمی، فناوری و صنعتی می‌شود که نتیجه آن اقتدار و غرور ملی است.
دکتر صالحی در بیان محور سوم سخنانش با اشاره به سهم انرژی هسته‌ای در سبد انرژی و اینکه این سهم قابل توجه خواهد بود افزود: هر یک هزار مگاوات برق هسته‌ای، باعث صرفه‌جویی در مصرف سوخت‌های فسیلی به میزان ۱۱ میلیون بشکه نفت در سال است و سبب انتشار نیافتن حداقل ۷ میلیون تن گاز‌های آلاینده خواهد شد.
نگرانی معاون رییس جمهور از سوء استفاده برخی افراد از اطلاع کافی نداشتن مردم نسبت به ابعاد تکنولوژیکی صنعت هسته‌ای کشور محور سوم سخنان ایشان را دربرمی‌گرفت وی در این زمینه اشاره کرد: برخی با ارایه عمدی اطلاعات غلط اهداف سیاسی خود را دنبال می‌کنند که این کار باعث تشویش و نگرانی افکار عمومی می‌شود.
در ادامه سخنرانی، دکتر صالحی گزارشی از پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های مختلف هسته‌ای مانند اکتشاف، بیمارستان‌های یون‌درمانی، بیمارستان‌های هسته‌ای، غنی‌سازی و تولید و توسعه ماشین‌های پیشرفته به سمع و نظر نمایندگان رساند و در ادامه تاریخچه‌ای از صنعت هسته‌ای ایران از پیش از انقلاب اسلامی تاکنون و اهمیت این صنعت در حوزه‌های مختلف انرژی را برای نمایندگان فراکسیون مستقل مجلس به تفصیل بیان کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به عنوان یکی از مهم‌ترین مباحثی که در فراکسیون مستقلین مجلس بیان کرد به بحث غنی سازی اورانیوم پس از برجام و توافق هسته‌ای پرداخت و در این باره گفت: ایران بعد از برجام ۳۰۰ کیلو اورانیوم را غنی سازی نکرده بلکه بعد از توافق هسته‌ای ۲۴ تن اورانیوم را غنی‌سازی کرده است و در ادامه گفت: هر نیروگاه فسیلی، گاز آلاینده فسیلی تولید می‌کند و به همین جهت است که باید به سمت انرژی‌های پاک، تجدید پذیر و هسته‌ای برویم و از روش‌های فسیلی باید خارج شویم.
لازم به توضیح است که فراکسیون مستقلین مجلس با حضور نزدیک به ۱۰۰ نماینده مجلس شورای اسلامی در جریان مجلس پنجم تشکیل و پس از چند سال وقفه دوباره در مجلس هشتم شروع به فعالیت کرد و نمایندگان در این فراکسیون در زمینه مسایل مهم کشوری به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انجام ۷۵ درصد ترانزیت ریلی کشور از مرز سرخس
پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی پس از انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز بوده است
پس لرزه‌های ارتباط پرونده اپستین با ترکیه
وزش باد شدید با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت در استان مرکزی
ارتقای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی با افتتاح چندین طرح در کشور
بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید
شتاب‌گیری در اجرای طرح مسکن استیجاری
افتتاح ۱۴ واحد مسکونی و الحاق ۲ شهرک جدید به شهر میامی
ورزشکار زنجانی در اردوی تیم ملی کبدی
بهره برداری از کشتارگاه کویر طیور خوسف
تجدید میثاق کارکنان دارالقرآن الکریم با آرمانهای امام (ره)
طرح توسعه میدان گازی توس در سرخس به بهره برداری رسید
اخبار ۱۲۰ ثانیه؛ چکیده مهم‌ترین‌ها اخبار ایران و جهان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فوتبال ایران جزو سه کشور برتر قاره آسیا است
معارفه مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
آمادگی سامانه‌های حمل ونقل عمومی برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
کمینه و بیشینه دمای بیستم بهمن ماه در سمنان
۳۴ طرح صنعتی در مازندران به ثمر نشست
اعلام اسامی منظم‌ترین شرکت های هواپیمایی کشور
ایران صدایمان را می شنود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)