• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۵۰۴۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۸
قم » علمی و فرهنگی
تجلیل از عوامل سریال گاندو در نماز جمعه قم؛

گاندو ابعاد نفوذ جریانی بین مسئولان را تبیین کرد

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در مراسم تجلیل از عوامل مجموعه گاندو، با بیان اینکه نفوذ در دستگاه‌های علمی، اجرایی و لایه نخبگان وارد شده، تصریح کرد: پخش این مجموعه ارزشمند سبب روشنگری درباره «نفوذ جریانی» بین مسولان شد.

تقدیر از عوامل سریال گاندو در نماز جمعه قمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، حجت الاسلام ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در جمع نمازگزاران نمازجمعه این هفته قم با بیان اینکه فیلم‌نامه مجموعه گاندو بر اساس اظهارات منابع اطلاعاتی و دستگاه‌های امنیتی تهیه شده است، افزود: آن کسانی که ادعا می‌کنند این سریال دروغ و اتهام است، طرح شکایت نمی‌کنند، و چهره حق به جانب می‌گیرند، چون می‌دانند اگر شکایت کنند دستشان بیشتر رو می‌شود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: صاحبان نفوذ و قدرت اسامی واقعی را در این سریال به اسامی مستعار تغییر دادند، ولی اسم جاسوسانی مثل جیسون رضاییان، موسوی، سید امامی و سیامک نمازی فراموش نمی‌شود.

حجت الاسلام ذوالنوری با قدردانی از دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی برای تامین آرامش و امنیت مردم، افزود: اگر برخی مسولان در مقابله با شبکه‌های جاسوسی اقدامی نمی‌کنند حداقل دست و پای کسانی که برای مقابله با جریان‌های نفوذی تلاش می‌کنند را نبندند.

وی با طرح این مسئله که آمریکا چرا حاضر شد یک میلیارد و هفتصد میلیون دلار پول بلوکه شده ایران را پس دهد، گفت: آن‌ها قصد داشتند، با پس دادن این بخش از اموال ایران از مطرح شدن حقایق جلوگیری کنند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، جریان‌های نفوذ را به نفوذ فردی و نفوذ جریانی تقسیم کرد و گفت: نفوذ سبب می‌شود مسولان دچار اشتباه محاسباتی شوند.

حجت الاسلام ذوالنوری افزود: امروز بخشی از ناکارآمدی های مشاهده شده حاصل همین نفوذ است که آثار آن را می‌بینیم.

وی با بیان اینکه چند سال است، زمان و بودجه کشور را صرف یک موضوع موهوم واهی بی نتیجه بنام برجام کردند، خاطر نشان کرد:  در حالی که راه صحیح تکیه بر توانمندی داخلی بود، همه توان کشور را صرف تعمیق کاخ پوشالی و آرزویی به نام برجام کردند که آن هم با روی کارآمدن انسان نامتعادلی مثل ترامپ بر سر سازندگانش خراب شد.

حجت الاسلام ذالنوری تصریح کرد: آن کسانی که دیگران را متهم به دلواپسی و کاسبی تحریم می‌کردند، و می‌گفتند تحریم‌ها برنخواهد گشت امروز فشار این تحریم را بر مردم چندیین برابر کردند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: آقای وزیری که می‌گویی الان هم اگر به قبل از برجام برگردم دوباره این راه را می‌روم چه تضمینی گرفتید که این بلا سر مردم در نیاد؟

وی با بیان اینکه توان نظامی کشور، پشتیبان دیپلماسی است، خاطر نشان کرد: مسولان ما در حد رئیس قوه در اوج مذاکرات برجام دچار اشتباهات محاسباتی شدند و با نادیده گرفتن توان دفاعی ما و برجسته نشان دادن توان نظامی دشمن دچار خطای محاسباتی شدند.

حجت الاسلام ذالنوری افزود: مسئولی که می‌گوید دشمن می‌تواند با دو بمب توان دفاعی ما را نابود کند، معنی این حرف این است که به دشمن بگوییم از توان نظامی و دفاعی ما نترسید و در مذاکره به ما امتیاز ندهید.

وی با تاکید بر اینکه دشمن با تمام توانش این مردم را نمی تواند از پا درآورد، گفت: مقام معظم رهبری جواب محکمی به زورگویی آمریکا داد و گفت: ما در هیچ سطحی با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد.

حجت الاسلام ذالنور اینستکس را توهین به مردم دانست و گفت: اگر طبق این طرح بخواهند تمام درآمد نفتی ایران را در اینستکس متمرکز کنند بدین معناست که دشمنان تلاش دارند منابع مالی مارا کنترل کنند.

امیرآبادی دیگر نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: سریال گاندو تلاش کرد آگاهی مردم در خصوص نفوذ و جاسوسی را بالا ببرد و همچنان این ظرفیت برای پرونده‌های دیگر می‌تواند فعالیت کند.

وی از جانب مردم از آقای افشار کارگردان سریال گاندو خواست تا زندگینامه حضرت معصومه‌(س) را در قالب فیلم بازنمایی کند.

جواد افشار کارگردان مجموعه گاندو نیز در این مراسم، گفت: شفاف سازی از مطالبات مردم است و همین امر سبب بصیرت مردم می‌شود و این سریال زمینه دشمن شناسی و تقدیر از نیرو‌های گمنام را فراهم می‌کند.

پیام دهکردی بازیگر نقش جیسون رضاییان در سریال گاندو گفت: رویکرد جدید رسانه ملی در پرداخت به این گونه سوژه ها جذب حداکثری مردم را به همراه داشته است.

در پایان این مراسم با اهدا لوح از طرف جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و تشکل‌های حوزوی از عوامل مجموعه گاندو تقدیر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­نوجوانان ایرانی به احمدآباد رسیدند
درگذشت ناگهانی خبرنگار پیشکسوت تبریزی
اعلام جزئیات تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام درآذربایجان غربی
یخبندان مناطق کوهستانی اصفهان را دربر می‌گیرد
اجرای ۳۰ ویژه برنامه گرامیداشت هفته بسیج ۱۴۰۴ در کیش
روایت‌هایی از ایثار امدادگران جمعیت هلال احمر در جنگ ۱۲ روزه
بررسی مشکلات فعالان اقتصادی با حضور وزیر اقتصاد
آغاز طرح با قرآن بزرگ شو در کانون‌های مساجد استان اصفهان
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
بیانیه دفتر اطلاع رسانی اسرا درباره روز جهانی کودک
پایش و نمونه‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب شهری سردشت
گام بلند نمایندگان دولت و مجلس برای گسترش چتر بیمه‌ای رانندگان
تظاهرات ژاپنی ها علیه توسعه پایگاه های آمریکایی
خبر‌هایی از مشارکت گرمساری ها در بازسازی عتبات عالیات
درستکار: رحمان اقتدارش را نشان داد
حذف نساجی مازندران از جام حذفی در ضربات پنالتی
بهره برداری از دومین مسیرگشایی بزرگ تبریز تا پایان امسال
بهره برداری از ده طرح شهری در باقرشهر با حضور استاندار تهران 
احیای یک واحد تولید کنسانتره دامی در تکاب
سفر رئیس جمهور به قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
حمایت قاطع چین از حاکمیت ونزوئلا
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)