• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۲۸۶۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
بازدید از روابط عمومی کل سپاه

بصیرت سیاسی در سپاه واجب، اما جناح‌بندی سیاسی حرام است

نماینده ولی فقیه در سپاه: روابط عمومی سپاه در حفظ و ارتقای منزلت اجتماعی این نهاد انقلابی و مردمی از جایگاه و نقش محوری برخوردار بوده است

بصیرت سیاسی در سپاه واجب، اما جناح‌بندی سیاسی حرام استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سپاه نیوز؛ حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی نماینده، ولی فقیه در سپاه در بازدید از روابط عمومی کل سپاه در جمع مدیران و کارکنان این مجموعه، با بیان اینکه ظهور انقلاب اسلامی ایران هیمنه پوشالی و ابرقدرتی نظام استکباری را در جهان فرو ریخت، گفت: آمریکایی‌ها بسیار تلاش کردند دنیا را آماده نظام نوین مورد نظر خود کنند تا با یک کدخدا اداره شود و همگان تحت سلطه و سیطره این کدخدا قرار گیرند؛ اما انقلاب اسلامی با گفتمان مبتنی بر مفاهیم و آموزه‌های برگرفته از اسلام ناب که مطابق با فطرت انسانی است، این معادلات را برهم زد.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی سپاه را پاسدار و نگهبان انقلاب گفتمان ساز و الهام بخش اسلامی ایران توصیف کرد و با بیان اینکه قداست‌زدایی از ارکان انقلاب و نظام اسلامی از اهداف دشمنان است، اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهادی انقلابی و ولایی که همواره صیانت از اسلام، انقلاب و برقراری امنیت و آرامش ملت ایران را سرلوحه پاسداری خود قرار داده، امروز مایه آرامش مردم و خار چشم و موجب عصبانیت دشمنان و بدخواهان ملت است.
وی افزود: از این رو حفظ قداست و منزلت اجتماعی سپاه که به فضل الهی با مجاهدت و جانفشانی‌ها در وضع مطلوبی قرار دارد، بسیار مهم و اساسی است و روابط عمومی سپاه با ایفای نقش موثر خود در عرصه اطلاع‌رسانی کارکرد‌ها و اقدامات، سهم مهمی در پاسداری از آن بر عهده دارد.
نماینده، ولی فقیه در سپاه بزرگ نمایی اقدامات کوچک جبهه باطل و کوچک نمایی توفیقات و دستاورد‌های برجسته انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی را از ابعاد مهم جنگ نرم دشمن برشمرد و اظهار کرد: با وجود دستاورد‌ها و توفیقات بی‌بدیل انقلاب اسلامی، دشمن با استفاده از امپراتوری رسانه‌ای و جنگ روانی سعی در کم‌رنگ نشان دادن این موفقیت‌ها دارد، اما همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب مطرح فرموده اند، در این ۴۰ سال با وجود فراز و نشیب‌ها، توقف نداشته‌ایم و انقلاب اسلامی در مسیر پیش روندگی، پیشرفت و پیروزی است؛ به همین دلیل بخش مهمی از اقدامات و فعالیت‌های ما باید معطوف به نمایش برگ‌های زرین اقتدار، شکوه و عظمت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران نزد افکار عمومی دنیا باشد.
وی مهم‌ترین محور فعالیت‌ها و رویکرد‌های اطلاع رسانی در سپاه را تطابق با منویات و فرمایشات فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) دانست و تصریح کرد: از ترفند‌های دشمن این است که ما را درباره گذشته ناکام، در وضع فعلی در حالت بحران و به آینده مأیوس کند، اما مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به عنوان الگوی امیدآفرینی و روحیه بخشی در نظام اسلامی ما، گذشته را افتخارآمیز، وضعیت فعلی را در حال مقاومت و ایستادگی و آینده را سرشار از امید و موفقیت معرفی می‌کنند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی بصیرت افزایی، امیدآفرینی و اثربخشی اقدامات با بهره گیری از ادبیات جذاب، تاثیرگذار و مخاطب پسند، به دور از هرگونه انفعال را از دیگر محور‌های سیاست‌ها و رویکرد‌های اطلاع رسانی سپاه عنوان و با اشاره به ضرورت تمسک به آموزه‌های اهل بیت (علیهم السلام) در انجام اقدامات اطلاع رسانی سپاه خاطرنشان کرد:یکی از راهبرد‌های مهم و درس آموز در سیره ائمه اطهار (ع) بهره‌گیری از راهبرد تبدیل تهدید به فرصت است که مطالعه و بکارگیری آن ازجمله در حوزه تبلیغ، اطلاع رسانی و آگاه سازی با بکارگیری مهارت‌های لازم باید نصب العین روابط عمومی سپاه بلکه روابط عمومی سایر دستگاه‌ها قرار گیرد.
وی تصریح کرد: بهره‌گیری از راهبرد تبدیل تهدید به فرصت در شرایط امروز و پس از خباثت هیئت حاکمه آمریکا در قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی! و عملیاتی کردن جنگ روانی و هجمه‌های رسانه‌ای سنگین علیه این نهاد انقلابی، مردمی و مقتدر، از اهمیت مضاعف برخوردار شده است و ایجاب می‌کند روابط عمومی سپاه با ارتقای ظرفیت‌ها و مهارت‌های موجود خود در حوزه تولیدات رسانه‌ای، دستاوردها، توانمندی‌ها و حقیقت ناب و اقتدار آمیز سپاه را بیش از پیش در معرض افکار عمومی داخل و خارج کشور قرار دهد.
نماینده، ولی فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: برجسته‌سازی رویکرد‌ها و کارکرد‌های سپاه در حوزه‌های مختلف دفاعی، امنیتی و نیز سازندگی، مردم یاری و محرومیت زدایی و سایر عرصه‌ها می‌تواند با خنثی سازی ترفند‌های دشمن، منزلت و پایگاه اجتماعی سپاه را از هرگونه گزند و آسیب مصون دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی در بخش دیگری از سخنان خود در تبیین رویکرد‌های سپاه در حوزه سیاسی و چرایی تلاش برخی برای هجمه به سپاه در این عرصه، گفت: همانگونه که بار‌ها گفته شده است سپاه پاسدار تمامیت انقلاب و دستاورد‌های آن به ویژه در شرایط خطیر و تاریخی کنونی است، ما بصیرت سیاسی را در سپاه واجب و جناح پذیری سیاسی را حرام می‌دانیم.
نماینده، ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: سپاه به هیچ عنوان در حوزه مسائل متعارف سیاسی، مصداقی ورود پیدا نمی‌کند، اما بصیرت افزایی سیاسی با هدف ناکام گذاردن توطئه‌ها و ترفند‌های دشمنان را با جدیت دنبال می‌کند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی با تاکید بر اینکه" روابط عمومی سپاه تنها مرجع رسمی مجاز برای اعلام مواضع و انتشار اخبار مربوط به عملکرد، دستاورد‌ها و توانمندی‌های سازمان در عرصه‌های مختلف است" گفت: خدای بزرگ را شاکریم که امروز سه حوزه فرماندهی، نمایندگی، ولی فقیه و حفاظت اطلاعات سپاه این باور را دارند که روابط عمومی این نهاد بر اساس وظایف ذاتی از قابلیت‌ها و تجارب حرفه‌ای برای انجام این رسالت خطیر برخوردار است.
نماینده، ولی فقیه در سپاه در پایان، اطلاع رسانی بهنگام، سریع، دقیق، اطمینان بخش و به دور از هرگونه غلو را از وجوه برجسته اقدامات روابط عمومی سپاه برشمرد و با قدردانی از همت و تلاش‌های تاثیرگذار مسئول و آحاد مدیران و کارکنان آن، اظهار کرد: بحمدالله امروز روابط عمومی کل سپاه در حفظ و ارتقای منزلت اجتماعی این نهاد انقلابی و مردمی از جایگاه و نقش محوری برخوردار بوده و مقبولیت و مرجعیت درون سازمانی و برون سازمانی آن بویژه نزد جامعه رسانه‌ای و افکار عمومی، این مسئولیت را سنگین‌تر کرده است.
در ابتدای این مراسم سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه گزارشی از وضع و روند اقدامات، فعالیت‌ها و ماموریت‌های روابط عمومی کل سپاه ارائه کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جشن شب یلدا در پادگان شهید برخورداری عجب شیر
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)