• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۵۷۸۶
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۹
البرز » ورزشی
در سالن همایش های ۹ دی شهر هشتگرد؛

تجلیل از 400 بازیکن، مربی، داور و پیشکسوت فوتبال

مراسم تجلیل از قهرمانان ورزشی در رشته فوتبال ساوجبلاغ در سالن همایش های ۹ دی شهر هشتگرد برگزار شد.

تجلیل از 400 بازیکن، مربی، داور و پیشکسوت فوتبالبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز البرز، در این مراسم از ۴۰۰ بازیکن، مربی، داور، پیشکسوت و تیم‌های برتر رده‌های مختلف سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان ورزش فوتبال تجلیل شد.

رئیس هیئت فوتبال استان البرز در این مراسم گفت: در سطح استان البرز ۲۶۲ تیم وجود دارد که با احتساب تیم های کشوری تعداد آنها به ۲۸۰ تیم می رسد.
منصور بیک وردی با اشاره به تعداد ۱۰۰ مدرسه فوتبال سازمان یافته در استان البرز گفت: با توجه به اینکه تعداد مدارس فوتبال قارچ گونه در حال افزایش می باشد در سال‌های گذشته شاهد تشکیل مدارس فوتبال مقطعی در فصل تابستان بودیم که از امسال با جدیت بیشتر مدارس فوتبال را ساماندهی می‌کنیم.
وی افزود: ساماندهی مدارس فوتبال و فوتسال جزو برنامه های محوری هئیت فوتبال استان البرز در طول سال است که طبق مقررات انجام می شود.
بیک وردی در ادامه اضافه کرد: در طرح ساماندهی مدارس فوتبال در وهله اول به دنبال آن هستیم که بانک اطلاعاتی دقیقی از مدارس، مربیان و ورزشکاران تهیه کنیم و آنها را شناسنامه دار کرده و در نهایت بتوانیم از آنها در جهت رشد فوتبال استان استفاده کنیم.
رئیس هیئت فوتبال استان البرز گفت: با انجام این اقدامات می‌توانیم استعدادهای نهفته فوتبال استان را کشف کرده و به صورتی علمی و نظام‌مند آنها را رشد دهیم که در نهایت به افتخاری در سطح ملی کشور تبدیل شوند.
رئیس هیئت فوتبال شهرستان ساوجبلاغ نیز در این مراسم به ارائه گزارشی از عملکرد هیئت فوتبال در سال ۹۷ پرداخت و گفت: فوتبال ورزشی است که باید از پایه بنا شود و ما برای این امر با افتتاح مدارس فوتبال سرمایه گذاری خود را از پایه بنا کرده و در شهرها و روستاهای شهرستان استعدادهای شهرستان را یافته و زمینه‌های ارتقا و پیشرفت آنها را فراهم می‌آوریم.
سعید منصورزارع افزود: در شهرستان ساوجبلاغ ۹ هزار فوتبالیست بیمه شده، ۳ ملی پوش و ۱۵۰ داور وجود دارد که ۹ داور این شهرستان به مسابقات کشوری راه پیدا کرده‌اند.
وی با برشمردن ضرورت تجلیل از قهرمانان و پیشکسوتان عرصه ورزش، گفت: قهرمانان الگوهای عملی و عینی خوبی برای نسل جوان و پرانرژی امروز هستند و تجلیل از جامعه ورزشی و هدایت نسل جوان به سمت ورزش در جهت دوری از ناهنجاری نقش بسزایی خواهد داشت.
منصورزارع در ادامه اضافه کرد: در ۴ سال گذشته فوتسال شهرستان فعالیت خاصی نداشت اما امروز به همت هیئت فوتبال شهرستان ۷۰ تیم فوتسال در لیگ‌های شهرستان و استان در حال فعالیت هستند.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ساوجبلاغ نیز همدلی و همراهی مسئولین در مسیر رشد و توسعه پتانسیل‌های شهر را یکی از نقاط قوت شهرستان دانسته و بر تقویت این مسیر تأکید کرد.
جواد روستاکاری با بیان اینکه در زمان حاضر ۱۶ هزار ورزشکار سازمان یافته در شهرستان وجود دارد، گفت: سال ۹۷ برای شهرستان بسیار افتخارآمیز بود و این کار ما را سنگین‌تر می‌کند تا به رسالت خود در حمایت از ورزشکاران عمل کنیم.
فرماندار ساوجبلاغ نیز در این آئین ضمن تقدیر از اداره ورزش و جوانان ساوجبلاغ برای کسب عنوان برترین اداره در استان البرز گفت: شهرستان ساوجبلاغ با داشتن استعدادهای فراوان ورزشی توانسته جایگاه خوبی در کشور پیدا کند و این روند همچنان روبه ارتقا است.
ابوالقاسم پالیزگیر توجه به ورزش را ابزاری برای کاهش آسیب های اجتماعی بیان کرد و گفت: توسعه ورزش و ایجاد زیر ساختهای ورزشی راهکاری مناسب برای گرایش جوانان به ورزش و دوری از اعتیاد می باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پتروشیمی لردگان در چهارمحال و بختیاری نقطه درخشان صنعت در مسیر دستاورد‌های انقلاب
آذربایجان غربی جزو ۵ استان اول کشور در ذخایر معدنی
افتتاح بیش از هزار طرح با اعتباری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان در ساوجبلاغ
رضایی: ۱۰ نفره نمی‌شدیم استقلال گل بزن نبود
جمعه ۱۷ بهمن، مراسم تشییع آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی
 افتتاح چندین طرح عمرانی در مناطق مختلف استان قزوین 
عطرافشانی مزار شهدای شهر جغتای
گازرسانی به آخرین روستا‌های قزوین در مراحل پایانی
افتتاح طرحهای برق رسانی در شهرستان زاوه با ۵۸ میلیارد تومان هزینه
ساپینتو: خوش شانس بودیم که بردیم
تکریم مقام شامخ شهدا در میهمانی لاله‌ها استان قم
به امتیاز بازی فردا نیاز داریم
از جبهه‌های دفاع مقدس تا آن سوی مرز‌های ایران
شتاب توسعه انرژی خورشیدی در خراسان جنوبی
مزار شهدای استان ایلام، گلباران شد
۸ حمله هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
لزوم حمایت از هنرمندان متعهد و تقویت ارتباط با جوانان
اعلام عزای عمومی در روز جمعه ۱۷ بهمن در شهرستان ورامین
آغاز عملیات اجرایی نخستین پاسگاه محیط‌بانی دریایی کشور
جشن نیمه شعبان در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)