• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۱۸۱۱
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰
کیش » علمی و فرهنگی
جزيره كيش؛

طراحی اکوسیستم آموزشی کیش به عنوان پایلوت و برند علم و فن آوری‌های نرم

نشست هم اندیشی و تعامل ستاد توسعه فن آوری‌های نرم ریاست جمهوری با صنایع خلاق دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و مراکز آموزش عالی کیش برگزار شد.

طراحی اکوسیستم آموزشی کیش به عنوان پایلوت و برند علم و فن آوری‌های نرمبه گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش  در این جلسه با اشاره به آمار 65 درصدی دانشجویان در مقاطع ارشد و دکترا و شرایط مناسب فعالیت های علمی، صنعتی و اقتصادی جزیره کیش گفت:فن آوری های نرم امروزه صنعت بسیار پر رونق و ثروت ساز برای کشور هایی است که از این فرصت در جهت توسعه اقتصاد ملی خود استفاده می کنند و بنابراین با استفاده از ظرفیت های خوبی که در اختیار داریم، کیش می تواند جزیره نمونه علم و فن آوری درکشور باشد.
پورعلی افزود: مهمترین ظرفیت ها برای شکل گیری شرکت های دانش بنیان،حوزه های صنایع خلاق و فعالیت های فرهنگی وعلمی است و فراهم شدن زمینه های انعقاد یک تفاهم نامه برای همکاریهای گسترده مناطق آزاد با ستاد فن آوری های نرم و هویت ساز با همین هدف فراهم شده است.
معاون فرهنگی گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز در این نشست با اشاره به قوانین و وظایف مناطق آزاد کشور گفت: فضای متفاوت مناطق آزاد نسبت به سرزمین اصلی با قوانینی مستقل برای فعالیت های اقتصادی صنعتی و تجاری با هدف تقویت اقتصاد کشور و حضور در فضاهای بین المللی طراحی شده است و طبق نگاه حاکمیتی و تاکید رئیس جمهور به دبیرخانه شورای عالی، مناطق آزاد باید پایلوت فعالیت های موفقی باشد که به سرزمین اصلی نیز تسری یابد.
محمد رضا رستمی افزود : در 12 حوزه فعالیتی مرتبط با دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد ویژه اقتصادی، از جمله آموزش عالی، آموزش و پرورش ، ورزش، سلامت، غذا و دارو ،صنایع فرهنگی هنری ،محیط زیست و صنایع خلاق، نگاه و  جهت گیری ها ی مناطق آزاد در تمامی حوزه ها باید از شرایط و روند موجود در سرزمین اصلی متمایز باشد و هریک از مناطق آزاد با توجه به وضعیت و پتانسیل آن منطقه مزیت های رقابتی خود را در تمامی حوزه ها پیدا کند تا بر اساس اهداف دبیرخانه فضای رقابتی ایجاد و توسعه همه جانبه، رونق اقتصادی و ثروت سازی محقق شود.
وي بر ضرورت سیاست گذاری صحیح  فعالان دانشگاهی و آموزش عالی در زمینه فعالیتهای اقتصادی  تاکید کرد و گفت: هدف اصلی ما همکاری با دانشگاه ها و موسسات خارجی، تبادل دانشجو با دیگر کشور ها ، همکاری با اساتید در پروژه های علمی و بین المللی و تولید و طراحی در جهت ارتقا وضعیت اقتصادی است.
معاون فرهنگی گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد همچنین از توافق با مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص به کار گیری یک مشاور خارجی در جهت طراحی اکوسیستم آموزش و فن آوری در جزیره کیش خبر داد و افزود : این طرح  در دستور کار دبیرخانه قرار گرفته است تا کیش به  پایلوت و برند علم و فن آوری های نرم تبدیل شود. 
وی افزود : اجرای این طرح رابطه بین نظام آموزش عالی با صنعت در منطقه آزاد کیش و خدماتی که می تواند به سرزمین اصلی و دیگر کشور ها داشته باشد را نشان می دهد و شهر دانشگاهی در این اکوسیستم نگاه معنا دار پیدا می کند.  به همین منظور شورایی در دبیرخانه با محوریت دکتر توفیقی و جمعی از بزرگان حوزه آموزش عالی تحت عنوان شورای عالی علم و فن آوری مناطق آزاد تشکیل شد که موضوع سیاست گذاری و برنامه ریزی توسعه را دنبال و اکوسیستم علم و فن آوری را هدایت و نظارت می کند.
معاون فرهنگی گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد بابیان اینکه در مبحث فن آوری های نرم نگرش ما مبتنی بر توسعه بازار است گفت : باید توجه کنیم که وجود مراکز آموزشی در مناطق آزاد بدون در نظر گرفتن نیاز بازار داخلی و خارجی و انجام فعالیت مطابق با جهت گیری های سرزمین اصلی ، متناسب با اهداف دبیرخانه نیست و باید با ارزیابی بازار نگاه توسعه ای به این موضوع داشته باشیم.
رستمی همچنین از اجرای برنامه ای محوری با عنوان برند سازی مناطق آزاد خبر داد و گفت: برنامه برند سازی کیش باهمکاری مشاور خارجی انجام می شود تا با  تصویری شفاف از حوزه آموزش ، علم و فن آوری با دنیا گفتگو کنیم.
به گفته وی جزیره کیش نباید تنها به عنوان مکان گردشگری و تفریحی شناخته شود بلکه مزیت های دیگر آن به عنوان مقصدی برای سرمایه گذاران ، نخبان علمی ،هنری و اقتصادی نیز باید شناخته شود .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)