• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۳۱۲۴
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۵
بین الملل » تحلیلی
تحليل راي اليوم از سخنراني اخير سيد حسن نصرالله؛

ارتقا قدرت حزب الله به بازدارندگي بين المللي

رأِی الیوم: سخنرانی روز قدس سید حسن نصر الله نشان داد حزب الله به یک قدرت بازدارنده بین المللی تبدیل شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ رای الیوم نوشت: سخنرانی تاریخی اخیر دبیر کل حزب الله لبنان و تأکید وی بر اینکه اعلان جنگ علیه ایران, خسارت عظیمی به پایگاهها و نظامیان آمریکا در منطقه وارد خواهد کرد, نشان داد حزب الله از یک قدرت منطقه ای به یک قدرت بازدارنده بین المللی تبدیل شده است.

ارتقا قدرت حزب الله به بازدارندگي بين المللي
رأی الیوم که از لندن به روز می شود در یادداشتی به قلم محمد النوبانی نویسنده فلسطینی نوشت ویژگی برجسته سخنرانی های سید حسن نصر الله در مناسبت های مختلف, برخورداری از عمق و تحلیل دقیق اوضاع و تحولات سیاسی داخلی، منطقه ای و بین المللی است. وی با توانمندی بالایی موضع گیری می کند و بر چشم اندازهای آینده اشراف دارد، از همین رو با توجه به صداقتی که در سخنان ایشان موج می زند، پیش از دوستان، دشمنانش سخنان سید حسن نصرالله را پیگیری می کنند.
مطمئنم سخنرانی اخیر وی در مراسم پرشوری که حزب الله به مناسبت روز جهانی قدس در ضاحیه در جنوب بیروت تدارک دیده بود، یک سخنرانی تاریخی درباره قدس، فلسطین و جایگاه محوری این دو در درگیری محور مقاومت با ائتلاف صهیونیستی- آمریکایی و مرتجعان عرب بود.
به عبارت دیگر حزب الله تا پیش از این, یک قدرت بزرگ منطقه ای بود اما پس از آنکه سید حسن نصر الله در این سخنرانی گفت ترامپ، دولت وی و دستگاه های اطلاعاتی می دانند آغاز هرگونه جنگی علیه ایران تنها به مرزهای این کشور محدود نخواهد شد بلکه سرتاسر منطقه را به آتش خواهد کشید و نتیجه آن نابودی پایگاه ها و نیروهای آمریکا در منطقه و خسارات عظیمی خواهد بود که به مشوقان آمریکا یعنی اسرائیل و عربستان وارد خواهد شد، این اظهارات نشان داد حزب الله به یک قدرت بازدارنده بین المللی در برابر آمریکا نیز تبدیل شده است.
سید حسن نصر الله از دیوید ساترفیلد فرستاده ویژه آمریکا به لبنان درخواست کرد دیگر از حزب الله نخواهد کارخانه های «ادعایی» تولید موشک های نقطه زن خود را در لبنان از بین ببرد زیرا حزب الله با تیمهای توانمند خود ابزارهای لازم را تهیه خواهد دید و به کوری چشم آمریکا و اسرائیل تولید این نوع موشک را آغاز خواهد کرد و اینها سخنانی است که با دقت در آن می توان به قدرت عظیم حزب الله پی برد.
و برای آنکه اسرائیلی ها به یاد داشته باشند حتی به فکر یک ماجراجویی نسجیده نیفتند، سید حسن نصر الله تأکید کرد حزب الله فورا و با قدرت و بی درنگ به هرگونه حمله اسرائیل به حزب الله در لبنان پاسخ خواهد داد و او گفت اگر یکی بزنند یکی می زنیم.
در پایان باید گفت تأکید سید حسن نصر الله مبنی بر اینکه مقاومت غزه که کارخانه های تولید موشک های پیشرفته و پهپاد و دهها هزار نیروی ورزیده در اختیار دارد در صورت وقوع جنگ, مناطق گسترده ای از اراضی فلسطین اشغالی را آزاد خواهد کرد، موجب می شود دولت بعدی اسرائیل پیش از آغاز جنگ با محور مقاومت میلیون ها بار این اقدام را بسنجد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)