• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۶۴۵۲
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۷
مازندران » اجتماعی

برگزاري همایش طلایه داران تبلیغ در گام دوم انقلاب

همایش طلایه داران تبلیغ در گام دوم انقلاب ویژه روحانیت مازندران در ساري برگزارشد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در همایش طلایه داران تبلیغ در گام دوم انقلاب در جمع علمای مازندران تبلیغ معارف دینی ،راهنمایی مردم ،بدعت ستیزی و همدلی، وظیفه عالمان و روحانیون مبلغ است.

برگزاري همایش طلایه داران تبلیغ در گام دوم انقلابآيت الله حسيني بوشهري با اشاره به اینکه تبلیغ معارف دینی با تمسک به ابزارهای نوین ،ضروری وجایگاه و موقعیت روحانیت در قرآن و کلام اهل بیت   تبلیغی است ،رعایت الزامات تبلیغی ویژه روحانیون را با اهمیت دانست.
وی، علما را چراغ های پرفروغ دینی و رسالت تبیلغ و رهنمایی مردم به آئین اسلام را وظیفه عالمان دینی برشمرد و افزود:در سیل مازندران با ورود عالمان دینی موج همدلی به راه افتاد که همه باید برای کاهش آلام آسیب دیدگان تلاش کنند.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ،طلاب و روحانیان را مرزبانان معنوی توصیف کرد و افزود :روحانیت بدعت ستیز است و در برابر بدعت ها در جامعه تحمل ندارد .
آیت الله حسینی بوشهری همچنین به مفاد بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان مسیر راهبردی رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد:مبارزه با ظلم و ستم ویژگی روحانیت بیدار و هوشیار انقلابی است و در جامعه امروز نیز روحانیت با تمام قوا برابر ستم تحمل نخواهد کرد.
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه ، پرداختن در اجرایی کردن بیانیه گام دوم انقلاب و تلاش در رونق تولید را ضروری دانست و گفت: امروز جامعع روحانیت با تشییع بی نظیر طلبه روحانی همدانی توسط مردم روبروست و این نشان ازجایگاه عظیم روحانیت. میان مردم دارد.
مدرس حوزه علمیه قم با اشاره به لزوم رعایت اخلاص و تقوا در زندگی طلاب ، رعایت ساده زیستی روحانیت در تحمل سختی ها وشرایط سخت زندگی و معیشت طلاب در 4 دهه گذشته اشاره و شوق و ذوق در نشر دین خدا و تبلیغ آئین حضرت رسول (ص)را موجب تداوم راه انقلابی عنوان کرد.
آیت الله بوشهری همچنین با اشاره به نقش تبلیغی روحانیان در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان افزود: ماه رمضان، بهار موعظه و بهار سخن گفتن و تفسیر قرآن است.
نماینده ولی فقیه در مازندران  نیز با گرامیداشت یاد علمای حوزه و مبلغان دینی ،فرصت رمضان امسال را فرصت همدلی ،شنیدن مشکلات و وفاق روحانیت با مردم برشمرد و گفت: امروز فضای مجازی با نشر موضوعات خلاف واقع و با ایجاد یاس میان مردم،تفرقه امت اسلامی را دنبال می کند که وظیفه طلاب و مبلغان تبلیغ درست و تفسیر صحیح قرآن است.
آیت الله طبرسی همچنین بر لزوم تبیین موضوعات اقتصادی،تولیدی و اجتماعی و بیان اثرات مخرب آسیب های اجتماعی تاکید کرد.
 استاندار مازندران هم با بیان اینکه فضای همدلی و همگرایی در استان سبب شد تا در مدیریت سیل با همراهی طلاب،سپاه و بسیج مشکلات را رفع کنیم افزود:امروز برای رفع مشکلات تولید نیز در گام دوم انقلاب به همدلی ها صرف نظر از گرایش های سیاشی نیاز داریم وهمگان بایدکم کردن فاصله هارا برای غلبه بر دشمن دنبال کنیم.
حسین زادگان با اشاره به لزوم تقسیم بندی استان برای ایجاد تفاهم نامه های مشترک با مدیران کل و توسعه استان با همیاری ائمه جمعه ،موانع عقب ماندگی توسعه استان  را واگرایی دانست و گفت:تحرک بر آیند توسعه استان، با تکیه بر توان بخش خصوصی و محرومیت زدایی با توان بسیج می تواند سبب رونق تولید در مازندران و ایجاد اشتغال باشد.
حجت الاسلام شکریان، مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، هم از اعزام 2 هزار و 800 روحانی به مساجد مازندران برای تبلیغ درماه مبارک رمضان خبرداد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
شدت و خشم با دشمنان، شفقت و رحمت با دوستان
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده؛ بازوی علمی قوه قضائیه
استاندار ایلام پای صحبت مردم دشت عباس نشست
راهیابی تیم والیبال نشسته بانوان چهارمحال و بختیاری به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور
پیش بینی وزش باد و بارش های پراکنده در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
افتتاح ۶ هزار طرح آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)