• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۸۵۵۵
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۷
اجتماعی » جامعه و شهری
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران:

خطر وقوع سیل تهران را تهدید نمی‌کند

تهران با خطر وقوع سیل مواجه بود که با مدیریت، این خطر رفع شد

خطر وقوع سیل تهران را تهدید نمی‌کندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما «علی اعطا» سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز در نشست خبری با بیان اینکه امسال شهرداری تهران در مقطع تعطیلات نوروزی با موضوع سیل مواجه شد، اظهار داشت: شهرداری تهران با حضور در استان‌های گلستان، لرستان، خوزستان و خراسان شمالی اقدامات خوبی انجام داد.
اعطا بیان کرد: با توسعه فعالیت‌های فرهنگی و تفریحی تحت عنوان نوروزگاه‌ها در سال ۹۸ کار‌های خوبی انجام شد و شاهد برنامه فرهنگی خوبی در تهران بودیم.
سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه شورا‌ها به دنبال این هستند که پایگاه‌های شورا در جمهوری اسلامی مستحکم شوند، گفت: یکی از موضوعاتی که در دستور کار ما قرار دارد، انتخابات شورایاری‌هاست که به صورت جدی در دستور کار ما قرار دارد.

سخنگوی شورای شهر از جریمه ۳۰۰ میلیاردی تخلف مجتمع ایران‌مال خبر داد
سخنگوی شورای شهر از جریمه ۳۰۰ میلیاردی تخلف مجتمع ایران‌مال خبر داد و درباره برکناری و دستگیری‌ برخی مدیران مناطق ۳ و ۱۰، گفت: پرونده مربوط به ۷ ماه قبل بوده است و جدید نیست که البته هنوز به جمع‌بندی نرسیده است.
علی اعطا امروزدر نشست خبری افزود: فستیوال و جشنواره‌های فرهنگی و هنری زیادی در نوروز به صورت منسجم برگزار شد.
وی افزود: موضوع شورایاری‌ها به صورت جدی در دستور کار قرار دارد و روز گذشته اولین جلسه شورای راهبردی با حضور شهردار در این رابطه برگزار شد.
سخنگوی شورای شهر تهران ادامه داد: ۲۱ عضو شورا در حوزه‌های مختلف نظر دارند ولی موضع‌گیری شورا سخنان رئیس و سخنگو است و نظر سایرین می‌تواند شخصی یا نظر شورا باشد.
وی در زمینه برکناری و دستگیری‌ برخی مدیران مناطق ۳ و ۱۰ گفت: پرونده مربوط به ۷ ماه قبل بوده و جدید نیست که هنوز به جمع‌بندی نرسیده است؛ حراست شهرداری پیگیر موضوع بوده و تغییر شهردار آن منطقه ارتباطی با این تخلف نداشته است.
اعطا افزود: درباره منطقه ۳ ابهامات در عملکرد وجود داشت و ما هم مطلع شدیم ولی قبل از ورود شورا، شهرداری اقدام کرده و تغییر انجام گرفت البته شورا حساسیت ویژه در این زمینه دارد.
عضو شورای شهر تهران در مورد موضوع تخلف ایران مال گفت: این پرونده بزرگ و قابل تأمل است و در کمیسیون ماده ۱۰۰ مطرح شد که با توجه به مقیاس و ابعاد پروژه بررسی آن هم زمان‌بر است؛ کار کارشناسی جدی انجام شده و رأی کمیسیون صادر و به‌زودی منتشر می‌شود.
وی گفت: عمده تخلف ایران مال مربوط به حذف پارکینگ بوده که می‌توانست این تخلف یا منجر به تأمین پارکینگ یا جریمه شود که بر اساس ارزیابی کمیسیون به دلیل بزرگ بودن مجتمع ایران مال، رأی به جریمه نقدی شد و مقرر شد این میزان تأمین شود.
سخنگوی شورای شهر تهران افزود: جریمه نقدی ایران مال حدود ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است.
اعطا درباره پرونده باغات گفت: ۲۲ اسفند ۹۶ زمانی که مصوبه برج باغ لغو شد برخی پرونده‌ها جاری بود که به دو صورت می‌توانستیم برخورد کنیم یکی اینکه برای پرونده‌های جاری پروانه و جواز صادر کنیم و دوم اینکه تا تصمیم‌گیری نهایی معلق نگه داریم، ما راه دوم را انتخاب کردیم.
وی اضافه کرد: در طول این یک سال ما مکررا درخواست ارائه آمار دقیق کردیم و ۲۰ جلسه در کمیسیون‌های مختلف تشکیل شد؛ پیشنهاد شهرداری این بود که شورا اجازه دهد پرونده‌هایی که پول داده‌اند، پروانه داده شود و ما اعلام کردیم باید لایحه استفساریه بفرستید؛ از شورای عالی درخواست کردیم پیشنهاد شورا را در دستور کار قرار دهند که همان اصلاحیه پیوست ۳ و یا طرح جامع یا ضابطه برج باغ است تا مصوبه شورا آسیب‌پذیر نباشد.
وی در پاسخ به سوالی درباره نحوه نامگذاری معابر تهران و اینکه گفته شده استاد نصیریان مخالف نامگذاری خیابان به نام وی بوده است، گفت: کمیسیون نامگذاری معابر و خیابان‌ها در شورا یک کمیسیون فرعی است که ۵ عضو اصلی و دو عضو بدون حق رای دارد.
اعطا افزود: ۳عضو کمیسیون فرهنگی شامل حق شناس، نظری و خلیل آبادی و دو مدیر روابط عمومی شورای شهر و شهرداری جزو اعضای اصلی و نماینده بنیاد شهید و فرهنگستان زبان و ادب فارسی دو عضو فرعی‌اند.
سخنگوی شورای شهر تهران تصریح کرد: انتخاب اسامی معابر یا بر اساس پیشنهاد مردمی و تشکل‌ها و یا به پیشنهاد شورا است و در نهایت در صحن به رای گذاشته می‌شود که در ۲۶ مورد نامگذاری هفته پیش این رویه‌‌ها طی شده بود.
اعطا درخصوص اینکه چرا نامگذاری معابر بنام هنرمندان و اساتید بیشتر در مناطق ۱و ۲و۳ بوده است،گفت: به دلیل اینکه محل سکونت این هنرمندان در این مناطق بوده است.
سخنگوی شورای شهر تهران در پاسخ به سوالی درباره دلیل استعفای مدیرعامل برج میلاد گفت: آریازند یکی از مدیران شهری بود که در حوزه‌های مختلف شهری کارنامه موفقی داست. در ارتباط با دلایل استعفا گزارشی به ما واصل نشد ولی امیدواریم مسئولیت جدیدی در شهرداری داشته باشدو شهرداری از تخصص و توانایی وی استفاده کند.
اعطا درباره اینکه آیا امضای نامه‌ای به اوباما در سال ۸۸ دلیل استعفای آریازند بوده است؟ اظهار داشت : به نظرم دو نامه با هم مشتبه شده و آنچه ایشان امضا کرده آن نبوده است که در شبکه‌های اجتماعی مطرح شد.

پرونده افزایش نرخ تاکسی‌ها همچنان در شورای شهر باز است
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه چند طرح تحقیق و تفحص در شورای شهر طراحی شده است، گفت: طرح‌های تحقیق و تفحص از مؤسسه همشهری، تحقیق و تفحص از املاک شهرداری و تحقیق و تفحص درباره بدهی‌ها طراحی شده است.
وی ادامه داد: طرح تحقیق و تفحص از مؤسسه همشهری صورت گرفته و در حال جمع‌بندی است. همچنین تحقیق و تفحص در خصوص املاک و بدهی‌ها پس از تایید اعضای شورای اسلامی شهر تهران آغاز خواهد شد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار دفاع‌پرس، در خصوص افزایش کرایه تاکسی‌ها اظهار داشت: طبق مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی که رئیس جمهور ریاست آن را بر عهده دارد، این موضوع باید به تایید ستاد تنظیم بازار برسد.
وی افزود: موضوع افزایش نرخ کرایه تاسکی در شورای اسلامی شهر تهران همچنان باز است و باید در این خصوص تعیین تکلیف شود.
 
نگاه سیاسی به شورایاری‌ها محکوم به شکست است
سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در آستانه روز شوراها قرار داریم و در این مناسبت فعالیت‌های مختلفی در راستای تقویت جایگاه شورا و مسائل مرتبط با آن همچون شورایاری‌ها در دستور کار قرار خواهد گرفت، اظهارکرد: بحث شورایاری‌ها و انتخابات آن به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارد.
علی اعطا در نشست خبری افزود: هماهنگی‌ها با وزارت کشور انجام شده است و در جلسه روز گذشته نیز معاون سیاسی فرمانداری حضور داشت و در مورد دغدغه‌هایمان به بحث و تبادل نظر پرداختیم. به نظر می‌رسد که شاهد مخالفتی از سوی وزارت کشور نباشیم البته تا زمانی که موضوع انتخابات شورایاری‌ها از طریق مجلس مشکل قانونی‌اش حل نشود مشکلات برگزاری درست و به‌موقع انتخابات شورایاری‌ها مشخص نمی‌شود.
سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه جلسه روز گذشته با حضور شهردار تهران برگزار شد و در این جلسه حناچی عنوان کرد که برای این انتخابات مدیر مشخصی را منصوب می‌کند، گفت: البته دستورالعملی برای تشکیل شورای راهبردی باید در صحن شورا به تصویب برسد و تلاش مجموعه این است که بعد از ماه رمضان انتخابات را برگزار کنیم.
وی با اشاره به اینکه شورای عالی استان‌ها در پایان سال ۹۷ طرحی را برای ارائه به مجلس و دولت در خصوص فعالیت شورایاری‌ها تهیه کرد و امیدواریم به تصویب مجلس برسد، در مورد فعالیت شورایاران و شبهات آن نیز گفت: معتقدیم که هر گونه نگاه سیاسی به شورایاری‌ها محکوم به شکست است و بر همین اساس در آئین‌نامه فعالیت آن‌ها مواردی اصلاح شده هر چند که ادعا می‌کنیم خالی از اشکال هستیم اما جهت‌گیری کلی این است در راستای حل آسیب‌ها حرکت کنیم و حذف پست دبیر دبیران نیز مشکلی ایجاد نکرده است.
وی در ادامه در خصوص سرانجام شکایت پلیس از شهرداری تهران در مورد دریافت عوارض از خودروها در محدوده زوج و فرد گفت: ریشه این موضوع به یک ابهام در مصوبه شورای شهر برمی‌گردد که دو برداشت متفاوت از مصوبه شده است.
اعطا با بیان اینکه در مصوبه اول که شورا آن را تصویب کرد بخشی از مصوبه مربوط به تعیین عوارض زوج و فرد بود که مورد اعتراض هیأت تطبیق قرار گرفت، گفت: بعد از آنکه شورا این اعتراض را اصلاح کرد دو ابهام در مصوبه وجود داشت که منشأ اختلاف شد چرا که شهرداری بر مبنای برداشت و نظر خود عمل کرد اما پلیس و کمیسیون حمل و نقل به چیز دیگری معتقد هستند که این مبنای طرح شکایت شد.
سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه در این شرایط که نظرات متفاوت است، روش استفساریه می‌تواند ملاک عمل باشد، گفت: قرار شددر اولین جلسه هم اندیشی با شهردار تهران این موضوع و روش استفساریه به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.
اعطا در ادامه در خصوص سرانجام تحقیق و تفحص‌ها از مجموعه شهرداری تهران با بیان اینکه یکی از این تحقیق و تفحص‌ها از مؤسسه همشهری بود که بررسی‌های آن در صحن علنی نیز قرائت شد، گفت: اما در رابطه با اینکه چه بخشی از این گزارش به قوه قضائیه ارسال شود هنوز به جمع‌بندی نرسیده‌اند.
وی با بیان اینکه طرح تحقیق و تفحص از املاک شهرداری نیز مطرح شده که طرح آن تقدیم هیأت رئیسه شده و توسط هیأت رئیسه به کمیسیون حقوقی و نظارت ارجاع شده است، گفت: براساس روال مصوب باید این پیشنهاد پس از بررسی در کمیسیون اصلی به صحن شورا آورده شود و در صورت رأی مثبت اعضا فرایند تحقیق و تفحص از املاک شهرداری آغاز می‌شود.

شهرداری اسناد بدهی‌ها را منتشر کند
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه قرار بود تحقیق و تفحصی نیز از میزان بدهی‌های شهرداری در پی سخنان قالیباف در خصوص غیرواقعی بودن ارقام مطرح شده در مورد بدهی‌های فعلی شهرداری انجام شود، گفت: در مورد بدهی‌ها اسنادی که موجود است قابلیت انتشار دارد و به شهرداری پیشنهاد می‌شود اسناد بدهی‌های شهرداری را منتشر کنند و به نظر می‌رسد با انتشار فهرست بدهی‌ها، موضوع روشن شود و افکار عمومی نیز پاسخ خود را دریافت کنند.
سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه ما مصوبه برج باغ را در شورای شهر حذف کردیم اما تا زمانی که این مصوبه در ماده ۳ شورای عالی معماری و شهرسازی اصلاح نشود آسیب‌پذیر است، گفت: در قانون بالادستی هنوز مصوبه برج باغ لغو نشده است و ما از دبیرخانه شورای عالی معماری و شهرسازی می‌خواهیم که هر چه سریع‌تر این دستور جلسه را در دستور کار خود قرار دهند تا شاهد بروز اتفاقات ناگوار دیگری نباشیم.

افزایش قیمت کرایه‌ها در انتظار نظر دولت
وی در مورد سرانجام افزایش نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی با وجود گذشت یک ماه از سال جدید گفت: رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی هماهنگی اقتصادی، سال گذشته خطاب به سران قوای دیگر و هیأت دولت نوشته است که براساس مصوبات جلسه هماهنگی اقتصادی هر گونه تصمیم‌گیری در مورد نرخ و قیمت‌گذاری باید به تصویب ستاد تنظیم بازار برسد و پس از آن رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کننده در نامه به وزارت کشور عنوان کرده است که مصوبات شورا در مورد افزایش نرخ حمل و نقل عمومی باید بررسی شود براین اساس جلسه هم اندیشی به زودی با حناچی برگزار می‌شود تا در خصوص ابهامات این نامه تعیین تکلیف شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طلای سرخ در خدابنده
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)