• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۹۸۵۲
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۴
اجتماعی » جامعه و شهری
به علت بسته بودن سوئیفت‌ها؛

دیگر کشور‌ها کمک نقدی به سیل زدگان نکردند

رئیس هلال احمر: حتی یک دلار یا یورو کمک خارجی به علت بسته بودن سوئیفت‌ها به حساب هلال احمر واریز نشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی اصغر پیوندی امروز در نشست خبری تشریح خدمات و اقدامات جمعیت هلال احمر در استان‌های سیل زده، کمک‌ها و محموله‌های بشردوستانه خارجی و همچنین اقدامات آینده این جمعیت در این مناطق با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ یک از کشور‌های خارجی برای کمک به سیل زدگان ایران کمک‌های نقدی خود را به حساب این جمعیت واریز نکرده اند، گفت: حتی یک دلار یا یورو کمک خارجی هم به علت بسته بودن سوئیفت‌ها به حساب هلال احمر واریز نشده است.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: فقط شماری از کشور‌ها از جمله آلمان، کویت، ترکیه و ارمنستان محموله کمک‌های بشردوستانه را برای سیل زدگان ارسال کردند و آژانس همکاری‌های بین‌المللی ژاپن (جائیکا)، هلال احمر قطر، صلیب سرخ دانمارک، صلیب سرخ اتریش، سازمان غیردولتی کمک‌های مردمی فرانسه، صلیب سرخ هندوستان، هلال احمر فلسطین و جمهوری اسلامی پاکستان نیز برای کمک به سیل زدگان ایران اعلام آمادگی کرده اند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: همچنین افغانستان پیام همدری ارسال کرد و سفارت هندوستان هم طی تماسی اطلاع داد که تمایل دارند کمک‌های بشردوستانه برای سیل زدگان ایران ارسال کنند.

تاکنون کمک‌های داخلی و نقدی واریزی از سوی مردم نوعدوست ایران هم تا صبح امروز شنبه ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است

پیوندی افزود: تاکنون کمک‌های داخلی و نقدی واریزی از سوی مردم نوعدوست ایران هم تا صبح امروز شنبه ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است که انتظار داریم با توجه به گستردگی سیل در استان‌های خوزستان، لرستان و گلستان این کمک‌ها ادامه داشته باشد.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: تاکنون امدادگران و نجات گران هلال احمر در زمینه امداد و نجات به بیش از ۴۴۵ هزار نفر امدادرسانی کرده و همچنین در بعد اسکان اضطراری و موقت هم ۲۲۷ هزار نفر اسکان داده شده اند که فقط ۱۰۰ هزار نفر از آنان در استان خوزستان ساکن شده اند.

پیوندی افزود: در زمینه تغذیه اضطراری هم تاکنون بیش از ۴۰ هزار بسته و سبد غذایی یکماهه و ۷۲ ساعته در بین سیل زدگان توزیع شده است.

وی گفت: در زمینه بهداشت و درمان اضطراری نیز اکنون تیم‌های یادشده در مناطق سیل زده حضور دارند و مشغول ارائه خدمات متنوع و مختلف بهداشتی و درمانی از جمله ویزیت سرپایی، خدمات پرستاری، خدمات مادر و کودک و خدمات بهداشت روان هستند.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: همچنین تیم‌های حمایت روانی و اجتماعی به منظور همراهی اجتماعی سیل زدگان به این استان‌ها اعزام شدند که یکی از اقدامات مهم این گروه ها، تلطیف فضای کمپ‌های اسکان اضطراری برای کودکان و نوجوانان و بازگرداندن روحیه شادی و نشاط به آن‌ها از طریق بازی‌های گروهی، نقاشی، موسیقی و نمایش است که باعث کاهش دغدغه بزرگسالان و سایر افراد خانواده نیز می‌شود.

هلال احمر به خانواده‌های سیل زده ۱۰ میلیون تومان برای جبران خسارت اولیه پرداخت می‌کند

پیوندی امروز با بیان اینکه در زلزله کرمانشاه هم ۶۳ میلیارد تومان کمک نقدی از سوی مردم جمع‌آوری شد، گفت: بعد از پایان عملیات امدادی مذکور بهره پول را نیز به این مبلغ اضافه و براساس پروتکل‌های مشخص و سیستم‌های نظارتی بین مردم زلزله‌زده کرمانشاه توزیع کردیم و در این بخش نیز عملکرد شفافی داشتیم.

پیوندی با بیان اینکه براساس گزارشات پزشکی قانونی در حادثه سیل اخیر حدود ۷۰ نفر فوت کردند، افزود: سازمان هلال احمر به خانواده هر کدام از این افراد ۱۰ میلیون تومان برای جبران خسارات اولیه پرداخت می‌کند تا بعد از این مرحله با کمک وزارت مسکن و سایر نهاد‌های متولی، سایر خسارات این خانواده‌ها جبران شود.

وی با بیان اینکه قرار است در صنوف مختلف افرادی برای نظارت بر نحوه هزینه‌کرد کمک‌های مردمی انتخاب شوند، گفت: این روش‌ها با وجود اعتماد زیاد مردم به هلال احمر باعث می‌شود سطح اعتماد آن‌ها افزایش یابد.

پیوندی در ادامه با بیان اینکه از دست دادن حتی یک انسان دردآور و رنج‌آور است، تأکید کرد: با این وجود با توجه به گستردگی سیل از دست دادن ۷۰ نفر تلفات خیلی بالایی نیست و فدراسیون جهانی صلیب سرخ و گزارشگران نیز اذعان داشتند که این تعداد تلفات حاکی از عملکرد خوب تیم‌های امدادی است، تخلیه منازل و سرعت بالای امدادرسانی در گام اول باعث شد تا تعداد تلفات بالا نباشد، همچنین از بین این ۷۰ نفر حدود ۲۰ نفر در حادثه ناگهانی سیل شیراز جانشان را از دست دادند که در صورتی که این اتفاق نمی‌افتاد این رقم نیز کاهش پیدا می‌کرد.

همدلی مسئولان وزارتخانه‌های مختلف و حضور نیرو‌های سپاه و بسیج در کنار هلال احمر باعث شد امداد و نجات سریع‌تر شود

رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه با بیان اینکه با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی این جمعیت در استان‌های معین انبار‌های خود را از اقلام زیستی و امدادی پر کرده بود، گفت: مجموع این اقدامات باعث شد در لحظات اول کمک‌رسانی سرعت عمل بیشتری داشته باشیم؛ همدلی مسئولان وزارتخانه‌های مختلف و حضور نیرو‌های سپاه و بسیج در کنار جمعیت هلال احمر به عنوان ارگان اصلی امدادرسانی باعث شد امداد و نجات سریع‌تر شود.

پیوندی با بیان اینکه از یک منظر حادثه سیل نسبت به زلزله مخرب‌تر است، افزود: در صورت وقوع زلزله ممکن است تمام وسایل زندگی یک خانواده از بین نرود، در حالیکه در صورت بروز سیلاب در یک خانواده هیچ چیزی سالم نمی‌ماند بنابراین گستردگی خسارات ناشی از سیل به مراتب بیشتر است؛ آسیب‌های ناشی از سیل در استان لرستان به‌گونه‌ای بوده است که همچنان مسیر‌های ارتباطی این استان به صورت صددرصدی برقرار نشده است و بخشی از امداد و نجات از طریق هوایی صورت می‌گیرد.

پیوندی در ادامه با اشاره به همکاری مشترک بین نیروی انتظامی و نیرو‌های نظامی برای برقراری نظم و امنیت در مناطق سیل‌زده تأکید کرد: اگرچه عده‌ای تلاش می‌کردند تا نظم منطقه را از بین ببرند، اما با سرعت جلوی اقدامات آن‌ها گرفته شد، در مناطقی مثل پلدختر و معمولان بارش شدید باران باعث شده بود که حتی ارتفاع سیل به پنج تا شش متر برسد بنابراین لحظات دلهره‌آوری برای مردم به وجود آمده بود، با این حال سیل این منطقه نیز بدون تلفات انسانی پشت سر گذاشته شد، در حال حاضر در خوزستان در ۷۴ منطقه کمپ‌های اضطراری مستقر شده‌اند تا مردمی که از شهر‌ها و روستا‌ها تخلیه می‌شوند در این کمپ‌ها اسکان پیدا کنند.

وی با بیان اینکه داستان سیل و سیلاب هنوز پایان نیافته است، گفت: تجربه نشان داده است که نیاز‌های مردم مناطق مختلف یکسان نیست و گاهی پرداخت پول نقد برای جبران خسارت این مردم بهترین راه حل است، همچنان که در زلزله کرمانشاه نیز بعد از طی شدن مراحل اولیه امداد و نجات، کمک‌ها را بین مردم توزیع کردیم و در این مرحله نیز از افراد شاخص دعوت شد تا بر نحوه عملکرد مالی هلال احمر نظارت داشته باشند.

رئیس جمعیت هلال احمر با تأکید بر اینکه اقلام امدادی هلال احمر به هیچ عنوان قابل فروش نیست، افزود: هر گونه خرید و فروش این اقلام که آرم هلال احمر روی آن‌ها حک شده جرم است، هزینه تهیه برخی از این چادر‌های امدادی بین یک میلیون و ۷۰۰ میلیون تا دو میلیون تومان است و نیروی انتظامی و قوه قضائیه با کسانی که نسبت به فروش این اقلام اقدام کنند، برخورد خواهد کرد.

پیوندی در ادامه ضمن تشریح عملکرد هلال احمر در طرح امدادی نوروز نیز گفت: این طرح از ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۱۷ فروردین سال جاری به مدت ۲۲ روز ادامه داشت که در دو بخش امداد و نجات و ایمنی و سلامت به ارائه خدمات به مسافران نوروزی پرداخت.

به گفته وی در بخش امداد و نجات ۱۴۰۰ پایگاه ثابت و غیردائم با ۵۵۰۰ امدادگر و در بخش ایمنی و سلامت ۱۰ هزار جوان داوطلب در ۱۲۰۰ پایگاه به منظور خدمت‌رسانی و فرهنگ‌سازی مستقر شده بودند.

پیوندی با بیان اینکه براساس اعلام پلیس راهور امسال تلفات جاده‌ای نسبت به سال گذشته ۳۷ درصد کاهش یافته است، افزود: امسال تصادفات رانندگی از ۵۷ نفر در روز به ۳۷ نفر در روز نسبت به سال گذشته رسیده است.

وی با بیان اینکه سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به پست‌های ثابت و کمپ‌های هلال احمر در جاده‌ها مراجعه کردند، گفت: ۲۴۰ هزار نفر از خیمه نماز و ۷۷۴ هزار نفر از ایستگاه‌های سلامت هلال احمر خدمات دریافت کردند.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به کمپین بهرفت برای بهبود رفتار‌های ترافیکی شهروندان نیز افزود: ۷۴۴ هزار نفر این توافقنامه را امضا کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
آغاز اجرای نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی در زنجان تا یک ماه آینده
پیگیری فوری مشکل خوراک پالایشگاه نفت آفتاب در دستور کار مجلس
ایران؛ محور علم ترکیبیات
بازدید اعضای کمیسیون اصل ۹۰ از خودروسازی ارگ جدید بم
دیدار معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه با استاندار آذربایجان شرقی
بي توجهی به اقتصاد، راه نفوذ دشمن
کاهش ۵۴ درصدی میزان ورودی آب به سد‌های خوزستان
ایجاد ۲۵۰ کیلووات ظرفیت تولید برق خورشیدی ویژه مددجویان در تایباد
برگزاری نشست تبیینی مشاوران املاک برای اجاره منازل توسط افراد نفوذی در ساوه
مهار آتش‌سوزی گسترده در روستای «اردکلو» شهرستان ملایر
۲ مصدوم‌ و یک فوتی بر اثر واژگونی خودرو در کرج
تکمیل لوله‌گذاری انتقال آبِ خلیج فارس به کرمان
کشف بذر گندم قاچاق و فاقد مجوز به ارزش ۵ میلیارد ریال در خوی
توسعه کشت گلخانه‌ای اولویت اصلی آذربایجان شرقی
ضرورت تمرکز شرکت‌های توزیع و برق منطقه‌ای بر وصول مطالبات
تقویت فرهنگ کتابخوانی و بصیرت تاریخی در جامعه لازمه رشد آگاهی عمومی است
آغاز ساخت مجموعه بوم گردی بومیان کیش
برگزاری جشنواره بین‌المللی معروف با محوریت هنر، رسانه و مسئولیت اجتماعی
کشور‌ها الگوی کشت خود را بازطراحی کنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)