• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۸۷۱۱۳
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۳
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

فعالیت جهادی صدا و سیما در پوشش رسانه ای سیلاب اخیر+ تصاویر سیلاب مناطق مختلف استان

مدیرکل صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری از فعالیت جهادی صدا و سیما در پوشش رسانه ای سیلاب اخیر خبرداد .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز چهارمحال و بختیاری؛ دبیر کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت بحرانفعالیت جهادی صدا و سیما در پوشش رسانه ای سیلاب اخیر استان گفت : به دنبال بارش های شدید بهاری در استان به خصوص شهرستان کوهرنگ، صدا و سیمای استان از ساعات اولیه شروع بارندگی به انعکاس و پوشش رویدادها و اتفاقات مرتبط و پیش از آن اطلاع رسانی در خصوص شرایط جوی و هشدارهای مختلف صادر شده از نهادهای مرتبط پرداخت.
آقای افشارنیا افزود: گروه های خبری و فنی مرکز با اعزام به محل وقوع بارش ها در شهرستان کوهرنگ، جزئیات این پدیده را از رادیو و تلویزیون استان و همچنین در ارتباط زنده تلویزیونی با شبکه های سراسری و همچنین بخش های مختلف خبری استانی و کشوری گزارش دادند.
وی گفت: معاونت فنی مرکز روز گذشته با اعزام SNG به شهرستان کوهرنگ برای پوشش جلسات ستاد مدیریت بحران، بستر برقراری ارتباط زنده تصویری و تلفنی مسئولین این ستاد از جمله استاندار، نماینده مردم شهرستان های اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان و مدیرکل جمعیت هلال احمر را با شبکه های سراسری و استانی فراهم کرده است و هم اکنون گروه اعزامی صدا و سیما همراه ستاد مدیریت بحران استان در منطقه بازفت حضور دارد.
آقای افشارنیا اقدامات معاونت خبر مرکز از دو روز گذشته تا کنون را در قالب 352 دقیقه خبر و گزارش شامل ارسال 47 خبر مکتوب به تهران و سایت خبرگزاری صدا و سیما، ارسال 68 خبر به کانال خبرگزاری و فضای مجازی، 9 گزارش تصویری و چهار گزارش صوتی ارسالی به تهران، هشت ارتباط خبری با شبکه های خبر، سلامت و اخبار ساعت 9 بامدادی و نیمروزی شبکه یک، پخش محلی 96 خبر و گزارش تلویزیونی و 50خبر و گزارش رادیویی بیان کرد.
وی افزود: در معاونت صدا بلافاصله پس از شروع بارندگی شیفت های بحران رادیو شکل گرفت و با حضور به موقع همکاران برنامه های عادی رادیو قطع و به صورت 24 ساعته و زنده به اطلاع رسانی در خصوص بارش ها با رویکرد امیدآفرینی، آرامش بخشی و اطلاع رسانی دقیق و سریع پرداخته شد.
دبیر کمیه اطلاع رسانی ستاد مدیریت بحران استان گفت: رادیو جهان بین از ابتدای اعلام شرایط بحرانی تا کنون با هزار و 515 دقیقه در قالب هشت ویژه برنامه و 453 دقیقه ارتباط در قالب 123 مورد ارتباط با مسئولین ستاد مدیریت بحران، استاندار، فرمانداران شهرستان های مختلف استان، فرمانده سپاه قمر بنی هاشم، پلیس راه، هواشناسی، اورژانس، ادراه کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، خبرنگار اعزامی واحد خبر به شهرستان کوهرنگ و خبرنگاران آزاد شهرستان ها، پخش زنده جلسه ستاد مدیریت بحران استان و بارگزاری هزار و 241 مورد تصاویر و مطالب مرتبط در رادیو نما به این موضوع پرداخته است.
دکتر افشارنیا با اشاره به اینکه سیمای جهان بین نیز از ساعات اولیه بارش ها به صورت مداوم برنامه های مختلفی را در این خصوص تهیه و پخش کرده است، افزود: برقراری ارتباط تلفنی به شکل مکرر در برنامه «آرنگ بهار» با اعضای ستاد مدیریت بحران استان، ارتباط زنده تصویری با شبکه شما در این برنامه به مدت 10 دقیقه، ارتباط مستقل تصویری با شبکه های شما و سلامت هر یک به مدت پنج دقیقه، حضور تعدادی از اعضای ستاد مدیریت بحران استان در برنامه «آرنگ بهار» و اطلاع رسانی مداوم به هم استانی ها از جمله فعالیت ها و برنامه های انجام شده تا کنون است.
وی دیگر اقدامات شبکه استانی سیمای جهان بین در خصوص شرایط و رویدادهای جوی را پخش 255 نوبت زیرنویس با موضوع اخطاریه ها و هشدارهای هواشناسی، پیام های مدیریت بحران، طغیان رودخانه ها، بسته شدن مسیرها، راهداری، میزان بارش ها، میزان خسارت ها و کمک به آسیب دیدگان، شش مورد ارتباط زنده تصویری و تلفنی با استاندار، مدیرکل هواشناسی، مدیرکل ستاد مدیریت بحران، مدیرعامل جمعیت هلال احمر و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای، پخش زنده جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان از کوهرنگ، پخش تصاویر طغیان رودخانه های استان و پخش موشن گرافیک با موضوع هشدار در خصوص سیل و بارندگی بیان کرد.
مدیرکل صدا و سیمای استان گفت: معاونت فضای مجازی مرکز نیز با تولید 9 پوستر با موضوع اطلاع رسانی شرایط جوی و هشدارهای هواشناسی، بازتولید دو مورد ویدئو با موضوع هشدارهای مسئولین، تأمین دو مورد ویدئو مرتبط با هشدارها و نکات ایمنی، تأمین چهار مورد اینفوگرافیک، تأمین هفت مورد پوستر و عکس نوشت، انتشار بیست مورد خبر و اطلاعیه، انتشار فعالیت ها و گزارش های مرتبط در بسترهای اختصاصی حوزه های صدا، سیما و خبر و انتشار محتوا در سایت، پیام رسان سروش و شبکه های اجتماعی به اطلاع رسانی در این خصوص پرداخته است.
خاطرنشان می شود استاندار چهارمحال و بختیاری در جلسه شورای مدیریت بحران در شهرستان کوهرنگ، از صدا و سیمای استان برای اطلاع رسانی دقیق و به موقع و آرامش بخشی به مردم در شرایط به وجود آمده تشکر و قدردانی کرد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
فعالیت جهادی صدا و سیما در پوشش رسانه ای سیلاب اخیر+ تصاویر سیلاب مناطق مختلف استان فعالیت جهادی صدا و سیما در پوشش رسانه ای سیلاب اخیر+ تصاویر سیلاب مناطق مختلف استان فعالیت جهادی صدا و سیما در پوشش رسانه ای سیلاب اخیر+ تصاویر سیلاب مناطق مختلف استان فعالیت جهادی صدا و سیما در پوشش رسانه ای سیلاب اخیر+ تصاویر سیلاب مناطق مختلف استان فعالیت جهادی صدا و سیما در پوشش رسانه ای سیلاب اخیر+ تصاویر سیلاب مناطق مختلف استان فعالیت جهادی صدا و سیما در پوشش رسانه ای سیلاب اخیر+ تصاویر سیلاب مناطق مختلف استان فعالیت جهادی صدا و سیما در پوشش رسانه ای سیلاب اخیر+ تصاویر سیلاب مناطق مختلف استان فعالیت جهادی صدا و سیما در پوشش رسانه ای سیلاب اخیر+ تصاویر سیلاب مناطق مختلف استان
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جشن‌های گلریزان از ابتدای ماه مبارک رمضان در سراسر استان
سنجش سلامت بیش از ۲۱ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان در آذربایجان‌غربی
افتتاح ۲۳ نیروگاه کوچک مقیاس در شهر تهران
بررسی مسائل قضایی و حقوقی در سفر رئیس قوه قضاییه به اصفهان
بازخوانی منظومه فکری بانو مجتهد امین؛ الگویی برای «حکمرانی حکیمانه»
گاز توس در مسیر ورود به شبکه سراسری کشور
بازدید فرمانده‌ی سپاه امام رضای خراسان رضوی از روند تولید مستند مسابقه «قهرمان شو»
برگزاری نخستین دوره تخصصی حقوق ورزشی کشور در محمودآباد
اغتشاشات دست نفوذی‌ها را رو کرد
اجرای طرح دو مناسبتی بازرسی بازار در ایلام
خیبر بدون سرمربی مقابل پرسپولیس
ثبت نام بیش از هزار و ۴۵۰ نفر برای حضور در انتخابات شورا‌های روستا‌ها و عشایر گلستان
تخصیص ۱۳۰ هکتار زمین به شهرک مشاغل در چهارمحال و بختیاری
تاکید بر تسریع خدمات زیربنایی طرح‌های حمایتی مسکن در استان تهران
شفافیت و ثبات سیاستی؛ محور اصلاح حقوق دولتی معادن
ارائه خدمات سلامت رایگان به بیش از ۳۸۰ نفر در روستا‌های سردشت
باز شدن قفل زندان به دست دانش آموزان یزدی
زبان فارسی، پیونددهنده هویت ملی و ضامن استقلال فرهنگی ایران
همدلی برای خانه های خدا
بررسی وضعیت تکمیل مدارس در حال ساخت در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
تجلیل ازدکتر رسول خدابخش دانشمند هسته‌ای کشور در اردبیل
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
رونمایی از تندیس « سرباز وطن »
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۸ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۷ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)