• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۹۹۲۵
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۲
بین الملل » اروپا
یوکیا آمانو در نشست فصلی شورای حکام:

ایران در حال اجرای تعهدات برجامی است

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی: ایران در حال اجرای تعهدات مرتبط هسته‌ای خود تحت برجام است و لازم است این همکاری کامل ادامه یابد

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما از وین؛ یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی عصر امروز دوشنبه در یک نشست مطبوعاتی در مقر آژانس در وین گفت که وظیفه ما الان این است که در اجرای برجام نظارت داشته باشیم و راستی آزمایی را انجام دهیم.
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در این نشست مطبوعاتی که در حاشیه نشست شورای حکام برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره بازگشایی احتمالی پرونده موسوم به «پی‌.‌ام‌.دی» گفت: مسائل مربوط به پی‌.ام‌.دی، اواخر سال ۲۰۱۵ حل و فصل شد و من درخصوص آینده هیچ حدس و گمانی نمی زنم. ما در حال حاضر، در حال راستی آزمایی و نظارت برجام در ایران هستیم و در مورد مسائل پی.ام.دی هیچ نظری نمی دهیم.
آمانو در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به سخنانش در اوایل ماه ژانویه گفت: من بر لزوم جلوگیری از کنترل ذره بینی آژانس تاکید کردم ولی هیچ کشور یا فرد یا موضوع خاصی مدنظرم نبود.
وی گفت که از نظر من، اعتبار آژانس سرمایه بسیار مهم و قوی است و فقط در صورتی می توانیم این اعتبار را حفظ کنیم که به شکل بی طرفانه و مستقل عمل کنیم. آمانو گفت: از نظر ما، شورای حکام، مسئول امور سیاسی است و دبیرخانه آژانس، مسئول اجرایی است و معتقدم که گاه به گاه باید به این دو وظیفه جداگانه یادآوری شود.
مدیرکل آژانس همچنین در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره تلاش های عربستان برای راه اندازی اولین راکتور تحقیقاتی خود و ایا اینکه آژانس به دنبال امضای پروتکل الحاقی با عربستان است؛ گفت: بین آژانس و عربستان توافق پادمانی وجود دارد و من از همه کشورها از جمله عربستان درخواست کردم به این پروتکل الحاقی بپیوندند. پیشنهاد ما به همه کشورها از جمله عربستان، آن است که پروتکل الحاقی را اجرا کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
همچنین؛ یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در بیانیه ای در نشست فصلی شورای حکام که پیش از ظهر امروز در مقر آژانس در وین برگزار شد؛ گفت که ایران در حال اجرای تعهدات هسته‌ای خود بر اساس برجام است.
مدیرکل آژانس در این بیانیه که در میان اعضای آژانس بین المللی انرژی اتمی قرائت کرد، اظهار داشت: گزارش من در مورد راستی آزمایی و نظارت بر برنامه هسته ای ایران تحت قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، فعالیتهای مرتبط آژانس در ایران را در چند ماه گذشته پوشش می دهد.
آمانو با تاکید بر اینکه ایران در حال اجرای تعهدات مرتبط هسته ای خود تحت برجام است و لازم است این همکاری کامل ادامه یابد؛ افزود: آژانس به راستی آزمایی عدم انحراف مواد اعلام شده هسته ای ایران تحت موافقتنامه پادمان ادامه می دهد. ارزیابی در مورد فقدان فعالیتها و مواد هسته ای اعلام نشده در ایران ادامه خواهد یافت.
وی گفت: آژانس در اجرای فعالیت های راستی آزمایی در ایران، تمامی اطلاعات مرتبط پادمانی را تجزیه و تحلیل می کند و این، امری زمان بر است و بر اساس اصول بی طرفی، استقلال و بطور عینی و در چارچوب رویه های موجود پادمانی صورت می گیرد و در صورت لزوم، در مورد آن اقدام خواهد کرد.
نشست فصلی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی پيش از ظهر امروز در مقر آژانس آغاز شد.
 
ایران در حال اجرای تعهدات برجامی است ایران در حال اجرای تعهدات برجامی است ایران در حال اجرای تعهدات برجامی است ایران در حال اجرای تعهدات برجامی است

ایمنی هسته ای و تکنولوژی هسته ای 2019؛ راستی آزمایی و نظارت در ایران در پرتو قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل، درخواست پادمان در کره شمالی و اجرای توافقنامه پادمان (ان.پی.تی) در سوریه از موضوعات این نشست پنج روزه است.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای اجرای طرح های آب رسانی در جنوب دامغان
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در کیش
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
آتش‌سوزی جنگل‌ها معضل جهانی است
وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور شوش به اهواز
سوگواره آیینی «یاس کبود» برگزار شد
تمام واحد‌های قضایی استان البرز در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دورکار شدند
نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن ۲۰۲۵ پاکستان
پایان کار نمایشگاه فرصت‌های صادراتی گلستان در ترکمنستان
ایجاد رشته‌های مهارتی و علوم پایه در دانشگاه آزاد بروجن
پخت سمنو نذری در چهارمحال و بختیاری
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)