پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور بر ضرورت امیدآفرینی در جامعه تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حجت الاسلام والمسلمین قمی صبح امروز در دیدار با استاندار اذربایجان شرقی تصریح کرد : متاسفانه شاهد تزریق روحیه یاس هستیم، در حالی که مردم لیاقت قله های پیشرفت را دارند.
وی با بیان اینکه تبلیغ اسلام باید مردمی شود یادآور شد : وقتی مردم جلودار هستند امیدآفرینی در جامعه بالا می رود.
وی افزود : جوانه هایی که امروز در جامعه در حال روییدن است اعجازآفرین است.
وی خاطرنشان کرد : همه تلاش دشمن این است که مردم پای انقلاب نایستند و همه تلاشهای مسئولان باید در راستای پایبندی و و تداوم ایستادگی مردم باشد.
استاندار آذربایجان شرقی هم در این دیدار گفت : با وجود همه مشکلات در کشورهمدلی بین مسئولان استانی و مردمی وجود دارد .
دکتر پورمحمدی با اشاره به اینکه نسل جوان و امید به آینده در بیانیه رهبر مورد تاکید قرار گرفته است افزود : فطرت پاک نسل چهارم در راهپیمایی 22 بهمن نیز به وضوح مشخص شد .
وی خاطرنشان کرد : اگر مشکلات را با توانمندی ها و دستاوردها قیاس کنیم شاهد هستیم که روند مشکلات رو به کاهش است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در اختتامیه جشن چلگی انقلاب در تبریز هم با اشاره به حماسه کم نظیر مردم در راهپیمایی 22 بهمن گفت : مردم با حضور در این راهپیمایی بزرگوارانه حساب ناکارآمدی ها و ضعف های مسئولان و دشمنی دشمنان را با آرمانهای الهی تفکیک کردند.
وی توجه به مکتب امام راحل را لازمه پیشرفت کشور دانست و افزود : در طول انقلاب هر زمان نگاهمان به درون و ظرفیت های مردم بود و به مردم اعتماد کردیم رشد کردیم و هر جا چشممان به بیرون بود و مردم را دست کم گرفتیم و مکتب امام را فراموش کردیم شکستمان حتمی بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین قمی با بیان اینکه الگوهای پیشرفت را با اقتدار طی می کنیم و به قله های بلندی خواهیم رسید گفت :
بیش از 40 سال است که مردم هزینه می دهند و حقشان است که به قله های رفیع پیشرفت برسند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در نشست با فعالان فرهنگی جبهه انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی نیز تاکید کرد : هم اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و مردم در فشارند ولی باید تحلیل های امید بخش ارائه دهیم.
وی جنگ حاضر را جنگ بین اراده ها و روایتها خواند و افزود : دشمنان سعی دارند تحلیل هایی غیر واقعی و ناامید کننده به جامعه تزریق کنند.
حجت الاسلام والمسلمین قمی با بیان اینکه مسیرهای خوبی را طی کرده ایم و تا قله راه زیادی نمانده و امید باید جدی گرفته شود افزود : در بیانیه اخیر رهبری هم نقش مردم و جوانان و امید بخشی در جامعه پر رنگ است و در تحلیل بیانیه رهبری نیز به چشم می خورد.
وی با اشاره به نقش فعالان جبهه فرهنگی انقلاب در پیشرفت جامعه خاطرنشان کرد : انقلاب مسیر پیشرفت خود را به خوبی طی کرده و تا قله های پیشرفت راه زیادی نمانده و فعالان این عرصه باید تحلیل های امیدوار کننده از اوضاع جامعه ارائه دهند.