• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۸۷۳۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در جمع خبرنگاران؛

به صرف افشاگری فساد با کسی برخورد قضایی نمی‌شود

دادستان عمومی و انقلاب تهران: به صرف افشاگری فساد کسی تحت تعقیب قضایی قرار نمی‌گیرد مگر اینکه ادله‌ای برای اظهاراتش نداشته و شاکی هم داشته باشد

به صرف افشاگری فساد با کسی برخورد قضایی نمی‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، عباس جعفری دولت آبادی در حاشیه نشست بررسی مبارزه با گرانی در جمع خبرنگاران در واکنش به فضاسازی برخی رسانه‌ها مبنی بر اینکه قوه قضاییه با افشاگران فساد برخورد می‌کند؟ افزود: غیر از نمایندگان مجلس که مصونیت دارند سایر افراد اگر اظهار نظری می‌کنند باید ادله بیاورند و اگر فردی از اختلاس صحبت می‌کند اگر صحت داشت تحت تعقیب دادستانی قرار نمی‌گیرد، اما اگر افرادی خود را پرچم دار مبارزه با فساد بدانند و به مسؤولان و افراد خصوصی نسبت‌هایی دهند که نتوانند اثبات کنند تحت تعقیب قرار می‌گیرند.

وی گفت: در خصوص همین سه نفری که رسانه‌ها مطرح کردند یک نفرشان ۶ شاکی و دو نفرشان ۲ شاکی دارند و دستگاه قضایی نمی‌تواند بگوید، چون شما فساد را اعلام کردید، بررسی صورت نمی‌گیرد.

جعفری دولت آبادی افزود: به طور قطع ما خودمان داوطلبیم که رسانه‌ها در امر مبارزه با فساد با ما همکاری و مفسدان بزرگ را معرفی کنند، اما نباید نسبت‌های نادرست به برخی نهاد‌ها داد.

وی درباره آخرین وضع پرونده مؤسسات اعتباری گفت: پرونده یک دسته از این مؤسسات به دادگاه رفته و مانند موسسه ثامن الحجج حکم گرفته است با خط اعتباری که دولت در نظر گرفت تمام وجوه مالباختگانی که تا یک میلیارد تومان سپرده گذاری کرده بودند پرداخت شد و آن‌ها که بیش از این مبلغ سپرده داشتند باید صبر کنند تا اموال متهمان به فروش برسد و متهم اصلی این پرونده هم اکنون در زندان است.

جعفری دولت آبادی افزود: برخی از پرونده‌ها مانند البرز ایرانیان، مؤسسه ولیعصر و دومان توکان شکات زیادی دارند و باید دادگاه به اتهامات رسیدگی کند و برخی پرونده‌ها مانند مؤسسه اعتباری فرشتگان نیز همچنان در دادسرا مفتوح است و امیدواریم هرچه زودتر دادگاه تشکیل شود.

وی درباره درخواست برخی مالباختگان پرونده سکه ثامن هم مبنی بر پرداخت قسمتی از مطالباتشان تا شب عید گفت: میزان اموالی که مالباختگان مدعی هستند بیشتر از اموال توقیفی است و ضبط اموال باید با نظر دادگاه باشد و اگر بخواهیم اموالی را هم توزیع کنیم همه به نسبت مساوی بهره مند نمی‌شوند و باید صبر کنیم دادگاه تشکیل شود تا رد مال صورت گیرد.

دادستان تهران در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه افرادی که به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب مورد عفو قرار می‌گیرند چه زمانی آزاد می‌شوند، افزود: فهرست این افراد از قوه قضاییه به خدمت مقام معظم رهبری اعلام شده است و هر زمان که ایشان به قوه قضاییه ابلاغ کنند به محض انتشار در روزنامه‌ها آزادی زندانیان محقق می‌شود.

وی گفت: البته برخی از این افراد که حبس کمتری دارند بلافاصله آزاد می‌شوند و به برخی هم تخفیف مجازات داده می‌شود و امیدواریم آزادی و تخفیف مجازات این ۵۰ هزار نفر موجبات خشنودی خانواده‌های آنان را به همراه داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)