• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۴۸۳۸
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
رفتار عجیب پادشاه قاجار

­«روباه» پرافتخار در جشنواره پویانمایی تهران رقابت می‌کند

پویانمایی تحسین شده «روباه» ساخته صادق جوادی در دو بخش ملی و بین‌الملل جشنواره پویانمایی تهران رقابت می‌کند.

­«روباه» پرافتخار در جشنواره پویانمایی تهران رقابت می‌کندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی کانون، صادق جوادی کارگردان پویانمایی کوتاه «روباه» که در بخش ملی و بین‌الملل یازدهمین جشنواره پویانمایی تهران پذیرفته شده است درباره داستان فیلم خود گفت: قصه «روباه» برگرفته از کتاب «خواجه تاجدار» و بر اساس واقعیت است. این فیلم به روش عجیب و منحصر به فرد شکار روباه توسط آغامحمدخان قاجار پرداخته است. آغامحمدخان در دوران شاهنشاهی خود پس از گرفتن روباه زنگوله سگش را باز کرده، بر گردن این حیوان می‌بست و او را رها می‌کرد پس از اینکار روباه یا باید رام شده و نزد شاه رفته و یا محکوم به مرگی تدریجی بود.
وی درباره جوایزی که فیلم روباه تاکنون به خود اختصاص داده است، بیان کرد: فیلم پویانمایی کوتاه «روباه» تاکنون در ۴۳ جشنواره جهانی و ملی حضور داشته و موفق به کسب ۱۷ جایزه از این جشنواره‌ها شده که از جمله این جایزه‌ها می‌توان به جایزه بهترین فیلم کوتاه در جشنواره بین‌المللی پویانمایی وارنا بلغارستان ۲۰۱۸، جایزه بهترین پویانمایی کوتاه در جشنواره بین‌المللی فیلم رجینا کانادا ۲۰۱۸، جایزه بهترین پویانمایی کوتاه در جشنواره بین‌المللی فیلم وینچستر انگلستان ۲۰۱۸ اشاره کرد.
وی افزود: همچنین جایزه بهترین پویانمایی کوتاه، بهترین کارگردان و بهترین موسیقی در جشنواره بین‌المللی فیلم چنجینگ فیس استرالیا ۲۰۱۸، جایزه بهترین کارگردان پویانمایی و بهترین فیلم از نگاه هنر و تجربه جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران ایران ۲۰۱۸، جایزه بهترین پویانمایی و دیپلم افتخار آسیفا جشنواره بین‌المللی فیلم رشد ایران ۲۰۱۸ و جایزه بهترین کارگردان و بهترین فضاسازی دهمین جشن بزرگ پویانمایی ایران ۲۰۱۸ از دیگر جوایز فیلم «روباه» است.
جوادی درباره علت حضورش در یازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران آن هم پس از کسب جایزه‌های متعدد گفت: جشنواره پویانمایی تهران جایگاه ویژه‌ای بین فیلمسازان پویانمایی در ایران دارد، زیرا این جشنواره تنها جشنواره تخصصی پویانمایی در ایران است که در سطح استاندارد‌های بین‌المللی برگزار می‌شود.
وی افزود: خوشبختانه من در تمام ادوار این جشنواره به عنوان انیماتور و کارگردان حضور داشته‌ام و تجربه‌های خوبی از حضور در این جشنواره دارم.
کارگردان پویانمایی «روباه» درمعرفی فیلم‌هایی که تاکنون به کارگردانی او در جشنواره پویانمایی تهران حضور داشته‌اند، گفت: در ادوار گذشته با فیلم‌های «رؤیا‌ها در یک روز»، «سرکه و مورچه»، «دست‌های مهربان» و «کچل کفترباز» به عنوان کارگردان در جشنواره حضور داشته‌ام که با «کچل کفترباز» در هشتمین دوره جشنواره پویانمایی تهران موفق به دریافت تندیس طلایی بهترین پویانمایی برای کودکان شدم.
وی درباره برگزاری این جشنواره بیان کرد: برگزارکنندگان جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران همواره سعی کرده‌اند با توجه به مشکلات موجود خود را به روز نگه دارند و مخاطبان و شرکت‌کنندگان در این جشنواره همواره از حضور هنرمندان سطح اول بین‌المللی به عنوان داور یا در قالب کارگاه‌های آموزشی بهره برده‌اند.
این انیماتور ادامه داد: ساخت پویانمایی در ایران مشکلات و مواهب فراوانی دارد. بزرگ‌ترین اشکال نبود درک صحیح مدیران از قابلیت‌های این هنر، صنعت و وابستگی بیش از حد به بازار محدود داخلی و بزرگ‌ترین سرمایه در پویانمایی منابع انسانی فراوان و استعداد‌های درخشان و تولید فیلم با بودجه بسیار کمتر نسبت به محصولات بین‌المللی است.
جوادی ضمن ابراز تأسف از نبود سرمایه‌گذاری خصوصی در ساخت فیلم‌های پویانمایی گفت: متأسفانه به دلیل بازار محدود و غیر رقابتی داخلی، بخش خصوصی حضور کمرنگی در تولیدات پویانمایی دارد. تا زمانی که به پویانمایی به عنوان صنعتی پولساز توجه نشود و موانعی که سر راه تجارت آزاد و جذب سرمایه‌های خارجی وجود دارد، برداشته نشود، نمی‌توان انتظار زیادی از بازدهی مالی در پویانمایی داشت.
وی در پایان اظهار کرد: درآمد حاصل از فروش پویانمایی در کشور ژاپن در سال ۲۰۱۷ بیش از ۱۹میلیارد دلار اعلام شده این در حالی است که درآمد ایران از فروش نفت در همان سال نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار بوده است. این آمار خود گویای قابلیت‌های پویانمایی و فقدان مدیریت صحیح ماست.
یازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران از ۱۲ تا ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب با نمایش آثار منتخب داخلی و خارجی در چند بخش، میزبان هنرمندان و علاقه‌مندان خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سرانه تفرجگاهی فضای سبز در اصفهان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بکارگیری سامانه‌های جدید برای تسهیل صادرات و واردات مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی: فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح
اهدا ۲۰ دستگاه یخچال به مددجویان در دشت آزادگان
برگزاری مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی
کشف ۱۲ هزار نوع داروی قاچاق در بافق
بهره برداری از دومین واحد تولید شمش چدن و گندله آهن در خوسف با سرمایه گذاری چینی‌ها
المپیک ۲۰۲۶ در ایتالیا؛ قهرمانی کلایبو در اسکیاتلون، قهرمانی کارل در ۴۰ سالگی
«پنج‌گاه»، «برنامه هفتم» و «غروب آخرین روز اردیبهشت»، از رادیو
کشف ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شادگان
چهار نشان طلا، رهاورد نونهالان وزنه‌بردار استان همدان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
از زمین‌های خاکی شاهنشاهی تا ۲۱۲ مجموعه ورزشی جمهوری اسلامی
برخی بیمارستان‌ها مخالف بازدید هستند
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی تا عصر امروز
بازگشت قهرمانان فوتسال آسیا به کشور
آغاز ساخت دو طرح بزرگ صنایع تبدیلی کشاورزی در رامشیر
فقط ۳ درصد از داوطلبان انتخابات شورای شهر در خراسان رضوی رد صلاحیت شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)