پخش زنده
امروز: -
فرمانده نيروي انتظامي کشور در سفر به یزد : اعتماد مردم روز به روز نيز به نيروي انتظامي در سطح کشور افزايش پيدا کرده و ما افتخار مي کنيم که خدمت گذار مردم شريف ميهن اسلامي ايران هستيم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، سردار اشتری که برای حضور در یادواره سرداران و 172 شهید فرماندهی انتظامی به استان یزد سفر کرده با اشاره به دستاوردهاي نيروي انتظامي در آستانه چهل سالگي انقلاب افزود : تفاوتي که پليس امروز با پليس قبل از انقلاب دارد اين است که در خدمت مردم و کمک حال کساني است که در حقشان ظلم شده است.
وي گفت : اميدواريم با تجربه روز افزون پليس جمهوري اسلامي ايران بعد از چهار دهه پيروزي انقلاب اسلامي ، این نیرو بتواند بيشتر از گذشته خدمتگزار مردم باشد و در برخورد و کشف جرائم موفق عمل کند.
وي همچنین با حضور در اداره پليس آگاهي يزد از کشفيات انتظامی استان بازديد کرد.
یادواره سرداران و 172 شهید فرماندهی انتظامی تا لحظاتی دیگر در آستان امامزاده سید جعفر محمد( ع) یزد برگزار می شود.