• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۱۷۰۳
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۹
بین الملل » تحلیلی
يادداشت رأی الیوم:

سخنان سید حسن نصرالله از موضع قدرت بود

رأی الیوم با اشاره به مصاحبه اخیر دبیر کل حزب الله لبنان با شبکه المیادین نوشت: سخنان سید حسن نصرالله از موضع قدرت بود و ملت یهود به سخنان او اطمینان دارند و آن را جدی می گیرند.

سخنان سید حسن نصرالله از موضع قدرت بودبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، روزنامه رأی الیوم با اشاره به مصاحبه اخیر دبیر کل حزب الله لبنان با شبکه المیادین نوشت: سخنان سید حسن نصرالله از موضع قدرت بود و ملت یهود به سخنان او اطمینان دارند و آن را جدی می گیرند اما سخنان نخست وزیر دروغگو، حیله گر و دزد خود را باور نمی کنند، از همین رو آنان باید بین دو راهی که سید حسن نصرالله پیش پایشان گذاشت یعنی کوچ داوطلبانه از فلسطین یا کشته شدن به دست نیروهای قهرمان مقاومت، یکی را انتخاب کنند. 

تارنمای روزنامه رأی الیوم در یادداشتی به قلم فوزی بن یونس بن حدید، نویسنده تونسی نوشت: گفتگوی سید حسن نصرالله با شبکه المیادین پس از غیبت چند ماهه وی در رسانه ها، مورد توجه همگان قرار گرفت. سید حسن نصرالله مطابق معمول همچون شیری غران، بدون اندک واهمه ای از اسرائیل و شایعات این رژیم، بر صفحه تلویزیون ظاهر شد. وی همچنین هیچ نگرانی درباره جنگجویان خود ندارد آنگاه که از طریق دریا یا آسمان یا از طریق تونل هایی که رژیم صهیونیستی هنوز آنها را پیدا نکرده است، وارد الجلیل می شوند.
مصاحبه طولانی بود اما جوی آرام داشت. سید شاد و پر نشاط مثل همیشه سخن می گفت و کلام خود را با عبارات مختلف می آراست. سخنان حکیمانه و اطمینان بخش او همچون بمب تل آویو را هدف می گرفت و با احترام و متانت بود. یک رهبر باید در همه احوال، جنگ یا صلح همین گونه باشد، بشنود، تامل کند، به چالش بکشد، برنامه ریزی کند، سخن بگوید و بعد به سخنان خود عمل کند و این تازه یک مرحله از مراحل درگیری با دشمن درجه یک منطقه است.
سخنان سید حسن نصرالله را به آرامی گوش می کردم و پیگیر شایعاتی بودم که درباره او در رسانه ها منتشر می شد. وقتی حرف می زد و دستانش را تکان می داد و نگاهش را به دوربین می دوخت در حالی که آیه کریمه "با سلامت و امنیت وارد شوید" را می خواند، گویی حامل این پیام برای اسرائیل بود که ساعت صفر نزدیک است و دیگر فرصت زیادی باقی نمانده است: یا عقب نشینی داوطلبانه از تمام فلسطین یا پیشروی سریع به سمت تل آویو و دیگر مناطقی که برای همگان و به ویژه برای مقاومت فاش شده است. تونلهایی که صهیونیست ها و در رأس آنان نتانیاهو ادعای کشف آن را داشتند، صرفا حقه تصویری بود که حماقت ارتش رژیم صهیونیستی را در حال تصویر سازی سریال نابودی تونل های کشف شده نشان می داد. سید حسن نصر الله عبارت "جنگ یک فریب است" را در سخنان خود به کار گرفت، حال آنکه امروز این اوست که به آنان نیرنگ می زند و می گوید تونلهای کشف شده وجود خارجی ندارد و صهیونیست ها به دنبال سراب و در توهمند؛ آنان انسان های ضعیفی هستند که عیوب آنان فاش می شود زیرا ساده لوحند و قدرت مقاومت ندارند.
وقتی از سلامتی او اطمینان یافتم به او گفتم برو و بر خدا توکل کن. ما پشت سر تو هستیم و از تو حمایت می کنیم و از خدا برایت توفیقات روز افزون طلب می کنیم. آرزوی ما مسلمانان جهان این است که قدس شریف را از دست یهودیان غاصب آزاد کنیم و به شکرانه پیروزی دو رکعت نماز شکر در آن بخوانیم. سخنان او طنینی داشت که بر دل می نشست و جان و روح را صفا می داد. لبخند زیبای سید نور علی نور است و نشان از آرامش درونی، احساسات، عواطف و ایمان او به خدا دارد. از همین رو صهیونیست ها که از این مصاحبه غافلگیر شدند، به حرکات او دقت کردند و سخنان، زبان بدن و تصاویر دور و بر او را تحلیل کردند. سید می داند چگونه در برابر رسانه ها و مردم ظاهر شود و تجارب فراوان او موجب شده است در رأس رسانه ها قرار بگیرد. همه او، سخنان محکم، وعده ها، تهدیدها و تصمیم هایش را می شناسند.
وقتی مهارت خود را در فریب صهیونیست ها نشان داد، گفتند او در حال حاضر خطرناکترین شخصیت جهان است و پس از آنکه در ترور وی با انواع و اقسام روش ها ناکام ماندند، تلاش کردند به او نزدیک شوند اما باز هم شکست خوردند زیرا او از مرگ نمی هراسد و می داند مرگ آدمی امروز یا فردا فرا می رسد و عمر در دستان خداست نه در دستان اسرائیلی ها. صهیونیست ها نمی توانند هیچ کاری کنند و هر قدر بالا و پایین بروند، به اهداف خود نمی رسند و بدتر از همه اینکه ملت یهود سخنان سید حسن نصر الله را شنیده اند و به سخنان او اطمینان دارند و آن را جدی می گیرند اما سخنان نخست وزیر خود را باور نمی کنند زیرا او دروغ می گوید، کلک می زند و دزدی می کند. "آیا آنانکه می دانند و آنانکه نمی دانند با یکدیگر برابرند"(آیه قرآن) و آیا انسان مقاوم، مبارز و شریف با انسان دروغگو، فریبکار و دزد یکی است؟
اما انتخاب یکی از این دو مرد و یکی از این دو راه را به یهودیان صهیونیست واگذار می کنیم: یا کوچ داوطلبانه از فلسطین و بازگرداندن این سرزمین به صاحبان اصلی آن یا کشته شدن با سلاح های مقاومت که هنگامه جنگ هیچ چیز و هیچ کس جلودار آن نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)