• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۱۵۸۲
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
حسن آقاکریمی:

راه اندازی مرکز توسعه سینمای کودک و نوجوان

تهیه کننده سینمای کودک و نوجوان و از مجریان طرح «سیمرغ و پروانه ها» در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر از راه اندازی مرکز توسعه سینمای کودک و نوجوان خبر داد

راه اندازی مرکز توسعه سینمای کودک و نوجوانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، حسن آقاکریمی درباره طرح «سیمرغ و پروانه ها» که همزمان با سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به اکران فیلم‌های کودک و نوجوان می‌پردازد، گفت: مهمترین ویژگی این طرح را که از سال گذشته به طور جدی در جشنواره فیلم فجر پیگیری می‌شود، باید در نمایش و معرفی هرچه بیشتر آثار سینمای کودک و نوجوان به ویژه برگزیدگان جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان دانست.

وی افزود: متأسفانه فیلم‌های کودک و نوجوان اغلب در نمایش مهجور می‌مانند و جشنواره فیلم فجر می‌تواند بستر خوبی برای دیده و معرفی شدن به مخاطبان آن‌ها باشد.

این تهیه کننده با اشاره به حضور مدارس و اقشار محروم نظیر کودکان کار در طرح «سیمرغ و پروانه ها»گفت: این بخش همچنین به حوزه مسؤولیت اجتماعی نیز نگاهی ویژه دارد، ضمن این که برای نمایش موفق فیلم‌های سینمای کودک و نوجوان در سال پیش روی سینما برنامه ریزی می‌کند، برای مثال فیلم «قهرمانان کوچک» به کارگردانی حسین قناعت در دوره گذشته جشنواره فیلم فجر نمایش داده شد و بازتاب خوبی داشت و دست کم مدارس را نسبت به وجود این فیلم آگاه کرد.

وی با اشاره به سابقه نمایش فیلم‌های کودک و نوجوان در ادوار گذشته جشنواره فیلم فجر افزود: آثار سینمای کودک و نوجوان پیش از این نیز همزمان با جشنواره فیلم فجر تحت عنوان بخشی با نام رهاورد اصفهان نمایش داده می‌شدند، اما این اتفاق در مقطعی اجرایی نمی‌شد تا این که از دوره سی و ششم دوباره احیا شد که انعکاس سینمای کودک و نوجوان در فضایی جریان ساز در وهله اول و معرفی فیلم‌های خوب کودک و نوجوان به مردم در وهله دوم از نتایج اجرای آن است.

آقاکریمی با بیان این که اجرای طرح «سیمرغ و پروانه ها» زمینه را برای شکل گیری و آغاز فعالیت مرکز توسعه سینمای کودک و نوجوان فراهم می‌کند، گفت: مرکز توسعه سینمای کودک و نوجوان اتفاق جدیدی است که به زودی عملیاتی می‌شود.

وی افزود: این مرکز متشکل از دست اندرکاران و اهالی سینمای کودک و نوجوان تلاش دارد تا فضا را برای اکران آثار این گونه سینمایی مهیا و مسیر حمایت از تولیدات را هموارتر کند، زیرا هیأت مؤسس آن بر این اعتقاد است که سینمای کودک و نوجوان آنطور که شایسته است جدی گرفته نشده و باید تهیه کنندگان و سرمایه گذاران را ترغیب به ساخت فیلم‌های کودک و نوجوان و زمینه را برای همکاری با کارگردانان کاربلد و مطرح سینما در این گونه سینمایی فراهم کرد.

آقاکریمی با اشاره به سایر اهداف مرکز توسعه سینمای کودک و نوجوان گفت: همچنین تحقق این اهداف باعث می‌شود تا تولیدات سینمایی مربوط به کودک و نوجوان تنها دولتی و وابسته به سازمان‌های مربوطه نظیر بنیاد سینمایی فارابی نباشند؛ به نظر می‌رسد این مهم تا حد زیادی در سال‌های اخیر محقق شده و لازم است دنبال شود.

این سینماگر درباره چگونگی فعالیت مرکز توسعه سینمای کودک و نوجوان نیز افزود: هیأت مؤسس این مرکز شامل ۹ فیلمساز سینمای کودک و نوجوان است که اساسنامه‌ای را تنظیم و به وزارت کشور ارایه کرده و منتظر ثبت آن به عنوان یک سازمان مردم نهاد است، اگر چه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و فارابی نیز حامی این مرکز است، اما قصد داریم تا بیشتر به عنوان یک مرکز خودجوش و مردم نهاد در سینمای کودک و نوجوان فعالیت کنیم.

ایرج طهماسب، بیتا منصوری، حسن آقاکریمی، نادره ترکمانی، وحید نیکخواه آزاد، غلامرضا آزادی، وحید گلستان، رهبر قنبری و علی عبدالعلی زاده اعضای هیأت مؤسس مرکز توسعه سینمای کودک و نوجوان را تشکیل می‌دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور تیم‌های خراسان رضوی در مرحله دوم لیگ نوجوانان بسکتبال کشور
پیش‌بینی تولید ۷ میلیون تن کنسانتره مس در اردبیل
توقیف ۱۴ دستگاه خودروی شوتی در هرمزگان
زنجان میزبان اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال دختران کشور
انتقال آب از جنوب به تهران را تکذیب شد
سمنان میزبان پیکر مطهر شهدای گمنام در ایام فاطمیه
اعلام پایان تب برفکی؛ به زودی
آغاز به کار سی و هفتمین جشنواره تئاتر استانی چهارمحال و بختیاری
زنجان پرچمدار تحول در آموزش و تربیت ملی
تشکیل شورای راهبری ثبت معاملات املاک در لرستان
کنگره ملی ۷ هزار شهید استان ، سال ۱۴۰۶ در کرمان
وزیر راه: چند پروژه ملی تا پایان سال افتتاح می‌شود
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
پیشگیری از دیابت باید از دوران کودکی آغاز شود
از رفع نقاط حادثه خیز در جاد‌ها برون شهری تا نصب سرعت کاه در معابر درون شهری و روستایی
شناسایی ۱۵۰ هزار ویلای پرمصرف گاز در مازندران
اجرای طرح پایش ایمنی در واحد‌های صنعتی شاهین شهر و میمه
۵ میراث ناملموس البرز در فهرست ملی به ثبت رسید
ورود دومین محموله تجهیزات کارخانه طلای خونیک به خراسان جنوبی
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)